Hot Now

Techsylvania: 47 de speakeri de top urcă pe scenă pentru a dezbate viitorul tehnologiei

15 06 2017, Portal HR , Comenteaza, 1.177 afisari

Pe scena Techsylvania 2017, unul dintre cele mai influente evenimente de tehnologie din Europa de Est, ce va avea loc între 17 – 20 iunie la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj, vor urca mai bine de 47 de speakeri din toată lumea, ce vor aborda tema viitorului tehnologic. Printre aceștia se numără Martin Wezowski, Chief Designer la SAP, Ralph Simon de la Mobilium Global, inventatorul ringtone-ului modern, sau Tomasz Stachlewski, Solutions Architect la Amazon Web Services.

Techsylvania este împărţit în trei părți majore, o conferință unde sunt invitați speakeri internaționali din industrii puternice, un maraton de programare de 24 ore cu cele mai noi gadgeturi, precum și o competiție pentru companii aflate la început de drum, numită Startup Avalanche.

În agenda evenimentului sunt cuprinse prezentări și dialoguri între specialiști și antreprenori cu o vastă experiență internațională pe scena tech și business, fiind axate pe cele trei direcții majore ale evenimentului: cod, produs și finanțare. Agenda Techsylvania poate fi accesată pe site-ul www.techsylvania.co/agenda.

Martin Wezowski, Chief Designer la SAP, va vorbi în prima zi a conferinței, 19 iunie, despre cum s-ar putea construi un viitor dezirabil, cu ajutorul tehnologiei. În cea de-a doua zi, Ralph Simon de la Mobilium Global, inventatorul ringtone-ului modern, va vorbi despre noile tendințe globale în materie de dispozitive inteligente și tehnologie, în general.

O altă temă de interes pentru Techsylvania 2017 este zona de investiții și finanțări în domeniul IT. Pe data de 19 iunie, Konrad Kaschek (Bosch), Jerry Kennelly (Riverbed), Patrizio Mappelli (NTT Data) și Tiberiu Moisa (Banca Transilvania) se vor întâlni într-un panel de discuții moderat de către Mike Costache (Krowd Mentor). Invitații vor discuta despre investiții în ecosistemul local. În aceeași zi, Jerry Kennelly, fondator Riverbed, va discuta despre startup-uri și posibilități de scalare a unei afaceri din industria IT. Pe aceeași temă, în cea de-a doua zi a conferinței, vor vorbi și Alexis Bonte, unul dintre cei mai mari investitori în startup-uri românești și antreprenor la Atomico, precum și Sergiu Biriș, fondator Zonga și Trilulilu, care va povesti despre calitățile pe care ar trebui să le aibă antreprenorii români pentru a atrage atenția investitorilor străini.

Conferința va cuprinde și discuții privind ecosistemul startup din Est, unde Krating Poonpol, partener 500 Startups și antreprenor în serie, va discuta despre expansiunea fondului de investiții în Asia. În cea de-a doua zi, Angelica Anton, fondatoarea Silk Ventures, va prezenta modul de operare al startup-urilor pe piața chineză.

Ultimele bilete pentru conferință pot fi achiziționate la prețul de €99 Builder sau €199 VIP, iar biletele de la hackathon pot fi achiziționate începând de la €19 de pe website-ul www.techsylvania.co.

Save

Adauga comentariu

Cele mai noi

În acest an, training session-urile se axează atât pe dezvoltarea personală, cât și pe cea profesională. Deoarece adaptabilitatea reprezintă una dintre cele mai importante și căutate abilități soft, anul acesta ne-am adaptat și noi! Evenimentul se va desfășura în mediul online astfel ești la un click distantă de o saptamână gratuita în care vei avea […]

Detalii

Legislația privind prevenirea și sancționarea discriminărilor și cea privind egalitatea de șanse și de tratament între femei și bărbați au fost modificate de un act normativ ce se aplică de luni. Astfel, de-acum e considerată formă de discriminare și hărțuirea morală la locul de muncă, salariații hărțuiți putând fi despăgubiți, în urma deciziei unei instanțe […]

Detalii

Școala de Valori a lansat pe 20 iulie Tabăra online Laboratorul de cariere, o premieră în educația alternativă românească: primul program de experiențe pentru succes în care tinerii cu vârste între 16 – 20 ani își pot dezvolta abilitățile și identifica oportunitățile de dezvoltare academică și de carieră. Înscrierea în tabăra are loc până pe […]

Detalii

Absolvenții din promoția 2020 de la ciclul de licență și masterat din toată țara, dar și tinerii profesioniști care se află în căutarea unui loc de muncă sau unui program de internship/trainee sunt invitați să acceseze gratuit portalul de carieră Hipo.ro, unde până pe 14 august, se desfășoară Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020, un eveniment […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter