Secțiune susținută de

TEDxBucharest Metamorphosis: 16 – 17 noiembrie 2019, București

Portal HR \ Evenimente \ TEDxBucharest Metamorphosis: 16 – 17 noiembrie 2019, București

TEDxBucharest Metamorphosis, acceleratorul de schimbare, te așteaptă pe 16 și 17 noiembrie 2019 la Noua Aulă a Universității Politehnice din București.

Acesta este al 11-lea eveniment organizat de echipa TEDxBucharest și, în același timp, unul din cele mai ample prin speakeri, conținut și experiență. Se vor alătura peste 20 de speakeri locali și internaționali, specialiști în etica tehnologiilor, face recognition, dans contemporan, AI și VR, executive coaching, arhitectură, wellness și leadership, hacking, sustenabilitate, creativitate.

Tema din acest an este metamorfoza, subiect abordat în maniere creative în fiecare prezentare.

Primii speakeri anunțați sunt:

Christophe Debard – Head of ProtoSpace | Airbus
Lider al Toulouse ProtoSpace, un laborator de inovație în cadrul companiei Airbus, Christophe este și fondatorul Humanity Lab, o inițiativă creată pentru angajații Airbus cu idei inovatoare legate de dizabilități, educație, mediu și proiecte umanitare.

Annastiina Hinsta – Chief Operating Officer, Entrepreneur | Hintsa
Executive coach pentru piloți din Formula 1, antreprenori femei din Guatemala rurală, CEO de top sau politicieni cunoscuți. Un specialist în viitorul companiilor în a patra eră industrială și a productivității muncii, susăținător al echilibrului și wellbeing-ului la locul de muncă.

Ana Maria Lucaciu – Coregraf și performer
Fostă studenta la National Ballet School of Canada și dansatoare pentru Canada National Ballet, Royal Danish Ballet, Augsburg Ballet, The Portuguese Contemporary Dance Company și Cedar Lake Contemporary Ballet în New York. Ana a dansat pentru coregrafi contemporani cunoscuți precum Ohad Naharin, Crystal Pite, Hofesh Shechter, Jiří Kylián, Alexander Ekman, Jo Stromgren, Sidi Larbi Cherkaoui.

Mihai Toader Paști – co-fondator și CEO EFdeN, co-fondator și strateg pentru energiaTa
Mihai incorporează arhitectura, ingineria, sustenabilitatea și design-ul smart în proiecte de case solare, premiate internațional. Factor de influență asupra politicilor de energie regenerabilă. Selectat ca World Economic Forum Global Shaper, Mihai este unul din cei 100 de lideri pe domeniul de energie din cadrul World Energy Council.

Jeffrey Eggers – Executive Director pentru McChrystal Group Leadership Institute, autor și executive coach
Fost Consilier al Presedintelui SUA Barack Obama pe probleme de securitate națională, Jeffrey a lucrat in extenso la Casa Alba între 2006-2007 și din nou între 2010-2015. Veteran Navy SEAL pentru care a activat timp de mai mult de 20 de ani. Co-autor al cărții best-seller Leaders: Myth and Reality. Executive coach, cercetător și trainer pe subiecte de performanță organizațională și individuală.

Olya Kudina – cercetător pe etică și tehnologie la Delft University of Technology
Specialistă în impactul tehnologiilor asupra comportamentului și valorilor umane, Olya este interesată de studiul AI și al tehnologiilor similare.

Dex-Torricke Barton – director Brunswick Group
Dex a scris discursurile unor din cei mai importanți oameni de business din lume: Mark Zuckerberg, Eric Schmidt, secretarul ONU Ban Ki-moon. A fost directorul de comunicare pentru SpaceX, compania lui Elon Musk.

Refael Bitton – Head of UI/UX, Google Israel
Lucrează pentru Google de peste 11 ani și este pasionat de soluții mobile și inovație.

Tijana Tamburic – Storyteller & Co-fondator Female Narratives
Creatoarea agenției de creație Female Narratives cu o echipă de peste 100 de colaboratori, specialistă în leadership și empowerment feminin.

Cătălin Ciupală – profesor de matematică la Colegiul Național Andrei Șaguna
Profesor de matematica, biker, co-creator al clubului ClubMateSaguna și inovator în educație.

Florica Zaharia – fondator al Muzeului Textilelor
Florica a lucrat timp de 22 de ani pentru departamentul de conservare a textilelor in cadrul MoMA, New York. Apoi a deschis Muzeul Textilelor în Baita, Hunedoara. Specialistă în textile din Europa de Est, conservarea și prezervarea lor.

Mariana Popescu – arhitect și cercetător doctorand
Specialistă în arhitectură interactivă și non-standardizată, Mariana vine cu o experiență vastă în echipe multidisciplinare de design parametric, design de mașini solare și case sustenabile.

Alex Bocunescu – Face Reader si fondator Face Keys Romania
Creator al metodei ce corelează expresiile faciale cu trăsăturile de caracter și personalitate. Pasionat de istorie, arheologie și antropologie, specialist în tipologii umane și evoluție socială.

Alex Coteț – director de creație, copywriter și scenarist
Parte din noul val de advertiseri, Alex își împarte timpul între regie, copywriting și scenaristică de film. Fost producător pentru matinalul numărul 1 în România.

Taraf de Caliu – ansamblu de muzică tradițională românească

Membrii fondatori ai Taraf de Haidouks s-au reinventat în Taraf de Caliu: “Gheorghe “Caliu” Anghel – vioară, Ionică Tănase- țampal, Marius „Marin” Manole – acordeon / voce, Sile Neacșu – chitară bass, Filip Simeonov – clarinet, Viorica Rudăreasa – voce, Ionuț Gulună – voce. Performeri pe cele mai mari scene din Tokyo, Paris, Singapore, New York, Istanbul, London, Los Angeles. Colaboratori cu Yehudi Menuhin, Kronos Quartet, Johnny Depp si Yohji Yamamoto. Sub numele Taraf de Haidouks, grupul a primit in 2002 premiul BBC World Music în categoria Best Group in Europa & Middle East.

Evenimentul este prezentat de Gregory Caremans, director Brain Academy. Gregory este specialist în științe neurocognitive, fost director al Institutului de Științe Neurocognitive din Bruxelles și fondator al Brain Academy. Creator de cursuri online și profesor pentru o comunitate de peste 100.000 de studenți la nivel global.

Abonamentele de 2 zile sunt în valoare de 189 EUR, disponibile pe tedxbucharest.ro, iabilet.ro și, în curând, pe bilete.ro.

Data articol: septembrie 26, 2019

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam