Secțiune susținută de

Telekom Romania organizează târgul de cariere „HAI #JOBLIBERARE”

Portal HR \ Actual \ Telekom Romania organizează târgul de cariere „HAI #JOBLIBERARE”

Telekom Romania organizează în data de 17 mai 2018 târgul de cariere „Hai #JOBLIBERARE”, în cadrul căruia își va prezenta oferta de poziții vacante în cadrul grupului de companii. Telekom Romania îi așteaptă pe studenții și tinerii absolvenți dornici să înceapă o carieră în cadrul companiilor din grup cu peste 150 de oferte de muncă disponibile în cadrul mai multor departamente: financiar, tehnic, dezvoltare și întreținere rețea, analiză de business, marketing, vânzări, servicii operaționale, rețeaua de magazine, call center. Astfel, compania oferă numeroase oportunități de angajare pentru specialiști cu formare în domenii diverse, de la Analist Programator, Inginer, Inginer de Sistem IT, Analist Financiar, Business Analyst, Product Manager la Reprezentant Vânzări și Operator Call Center.

“Evenimentul se adresează tinerilor care doresc să își construiască o carieră în domeniul telecomunicațiilor, un domeniu extrem de dinamic, plin de provocări, dar și de numeroase oportunități. În plus, a fi parte din echipa Telekom aduce tinerilor pasionați de această industrie oportunități reale de avansare în carieră, training-uri de dezvoltare profesională și programe internaționale de formare care îi vor ajuta să devină cei mai buni în activitatea lor. Întâlnirea cu recrutorii și specialiștii noştri în cadrul târgului de job-uri va fi ocazia ideală pentru candidați de a descoperi universul Telekom, dar și de a beneficia de sfaturi utile pentru a identifica domeniul care li se potrivește și pentru care au un interes real”, a spus Smărăndița Schnel, Director HR BPO, Telekom Romania.

Târgul de oferte de muncă organizat de Telekom Romania se va desfășura în Sema Park, Clădirea Atrium House, etajul 2, Splaiul Independenței 319G, București, începând cu ora 10:00 și până la ora 18:00.

În cadrul evenimentului, participanții vor avea ocazia să afle detalii despre activitatea, produsele și serviciile companiei, despre oportunitățile de carieră din cadrul Telekom Romania, despre programele de dezvoltare profesională de care pot beneficia ca viitori angajați și despre pachetul de beneficii pe care compania îl oferă. În plus, în cadrul evenimentului vor putea beneficia de consiliere profesională din partea specialiștilor de la Fundația Telekom Romania.

Candidații vor putea aplica pe loc la job-urile de care sunt interesați și vor putea discuta în detaliu cu specialiștii în recrutare din partea Telekom Romania despre aptitudinile și competențele lor, experiența profesională și planurile de carieră.

Data articol: mai 2, 2018

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam