Secțiune susținută de

Teme de actualitate în HR la cea de-a 10-a ediţie a Conferinţei Naţionale HR Club

Portal HR \ Actual \ Teme de actualitate în HR la cea de-a 10-a ediţie a Conferinţei Naţionale HR Club

Speakeri de renume mondial în domeniul resurselor umane vor susţine prezentări la cea de-a 10-a ediţie a Conferinţei Naţionale HR Club “HR Times”. Evenimentul va avea loc pe 30 octombrie 2014, la Hotel JW Marriott din Bucureşti.

Printre vorbitori se numără Dr Marshall Goldsmith, gânditorul nr. 1 în leadership la nivel global; Lucas van Wees, VP HR Commercial & Global, KLM; Mei Cobb, Vicepreşedinte, United Way Worldwide; Andy Headworth, Fondator, Sirona Consulting.

În cadrul evenimentului, aflat deja la cea de-a X-a ediţie, Dr Marshall Goldsmith va susţine un keynote speech pe tema creşterii angajamentului individual: “A New Approach to Increasing Engagement: Becoming the Person that You Want to Become” şi un Master Class cu subiectul “What Got You Here Won’t Get You There: Helping Successful Leaders Get Even Better”.

Dr Marshall Goldsmith a fost nominalizat drept unul dintre cei mai influenţi 10 gânditori din lume în materie de afaceri şi cel mai respectat executive coach în cadrul ceremoniei bienale Thinkers50 din 2013 ce a avut loc la Londra. Este autor a 34 de cărţi de business care s-au vândut în peste două milioane de exemplare, traduse în 30 de limbi şi bestsellers în 12 ţări. Două dintre cărţile sale – “Mojo” şi “Ce te-a adus aici nu te va duce mai departe” – au fost bestsellers în New York Times. A doua a fost bestseller şi în Wall Street Journal şi a fost recompensată cu Premiul Harold Longman pentru cartea de afaceri a anului.

Conferinţa Naţională HR Club este cel mai important eveniment de resurse umane al anului reunind peste 400 de profesionişti în HR, manageri şi antreprenori. Evenimentul din 30 octombrie 2014 marchează 10 ediţii ale Conferinţei Naţionale HR Club, ocazie cu care vom celebra “timpul HR-ului”, era în care resursele umane şi talentul oamenilor fac diferenţa şi transformă o organizaţie într-una de succes.

Detalii despre agendă şi vorbitori sunt disponibile pe microwebsite-ul Conferinţei HR Times.

 

Data articol: octombrie 24, 2014

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam