Hot Now

THE FUTURE IS HERS @ SHE LEADS TOMORROW

16 06 2021, Portal HR , Comenteaza, 246 afisari

Renault Group Romania și Fundația Leaders cred că leadershipul personal și performanța pe termen lung încep cu autocunoașterea. Iar dacăți-ai tot pus întrebarea „Oare sunt pregătită pentru provocările viitorului?” de nenumărate ori în ultimul timp, dar încă nu ai găsit un răspuns pe măsura așteptărilor tale, probabil, ei te pot ajuta.

Seria de workshopuri She Leads Tomorrow powered by Renault Group Romania și Fundația Leaders este construită în jurul competențelor viitorului. Viitorul pe care tu, alături de alte 70 de tinere, îl veți construi în jurul comunității voastre, asumându-vă rolul de lider.

She Leads Tomorrow înseamnă două luni de autocunoaștere, autodepășire, testare a limitelor și accesul la o comunitate unită, din care vei face și tu parte. Ești pregătită să îți accelerezi potențialul?

Ce vei trăi, mai exact:

  • 40 de ore de training, în care vei descoperi importanța valorilor personale, stilurile de comunicare conform DISC ((D)ominance, (i)nfluence, (S)teadiness and (C)onscientiousness), roluri în echipă, domeniul tech și vei avea ocazia să lucrezi cu alte 70 de tinere cu care împărtășești aceleași aspirații.
  • 6 proiecte în comunitate online sau offline, gândite și implementate de voi cu sprijinul unui mentor. Proiectele vor fi implementate și vor avea impact în două licee partenere din Județul Argeș: Liceul Tehnologic Astra Pitești și Liceul Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni.
  • Explorare individuală prin intermediul testelor psihometrice, temelor și challenge-urilor date de traineri specializați.
  • O Bibliotecă Vie, în care vei avea oportunitatea să discuți cu profesioniști din diverse domenii despre brandingul personal și despre cum poți să-ți construiești/ menții imaginea în funcție de domeniu.
  • Vei avea ocazia să cunoști poveștile de viață al unui lider care îți va împărtăși din experiența lui personală și profesională.

Recunoașterea programului?

Iar la final îți poți lua prima certificare de leadership personal, Knowing yourself, oferită de Fundația Leaders, organizație cu peste 20 de ani în dezvoltarea de programe de leadership. Certificarea îți va fi utilă și atunci când vei aplica la un job, nu doar fizic, ci te va ajuta sa fii cea care se remarcă.

Programul She Leads Tomorrow este dezvoltat pe modelul de leadership propus de Fundația Leaders. Modelul este bazat pe leadershipul colaborativ aflat la intersecția a trei axe importante: 1. MENIRE: începem dezvoltarea leadershipului personal printr-un proces de autocunoaștere care pleacă de la valori, convingeri, atitudini și viziune asupra viitorului.

COLABORARE: paradigma se schimbă de la a-i conduce pe ceilalți la a conduce CU ceilalți. Astfel, colaborarea capătă o importanță foarte mare în modelul de leadership promovat. Credem în asumarea unui rol în echipă care este în concordanță cu menirea individului.

GÂNDIRE SISTEMICĂ: înțelegerea lumii, a sistemului, este o abilitate foarte importantă pe care o cultivăm la viitorii lideri. Gândirea sistemică pe care participanții o întâlnesc în program se referă la interdependența tuturor factorilor (economici, politici, sociali), la modul în care o acțiune e condusa; la fel ca efectul de fluture, ea va determina schimbări de dinamică și în alte sisteme.” declară Beatrice Alexandrescu, Director Executiv, Fundația Leaders.

Cum aplici?


Primul pas pentru a ieși din zona de confort este să aplici până pe 16 iunie la She Leads Tomorrow. Selecția se face ongoing, deci nu aștepta foarte mult. Te sună ei pentru a avea un interviu telefonic și apoi începe explorarea. Participarea este gratuită, dar se realizează pe bază de selecție.

Vizitează site-ul, află mai multe și aplică pe leaders.ro/sheleadstomorrow/

The future is hers @ She Leads Tomorrow. Join her.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Talentul continuă să fie un element cheie, iar în noua realitate a muncii, capacitatea de a crea condiții colaborative pentru talente crește în importanță. Centrele de inovație importante continuă să se dezvolte și în afara ecosistemului Silicon Valley. Abilitatea de a crea conditii pentru dezvoltarea acestora face diferența între economii cu valoare adaugată mare și […]

Detalii

Majoritatea consumatorilor (83%) spun că firmele ar trebui să fie proactive și preocupate constant de politicile de mediu, sociale și de guvernanță corporativă (ESG), iar 76% arată că vor întrerupe relația cu companii care nu tratează bine angajații, mediul înconjurător sau comunitatea în care își desfășoară activitatea, potrivit sondajului “Consumer Intelligence on ESG” realizat de […]

Detalii

Unul dintre cele mai importante ingrediente ale unei vacanțe reușite sunt lecturile. Dacă nu v-ați hotărât încă ce să puneți în bagaj, avem noi câteva sugestii proaspăt ieșite din tipar. 1. Mentalitatea de cercetaș de Julia Galeff Despre carte: Când vine vorba despre convingerile oamenilor, știm că ei văd ce vor să vadă. Cu alte […]

Detalii

În perioada 6-15 iulie 2021, tineri din 10 țări europene explorează împreună care sunt abilitățile de care următoarele generații vor avea nevoie pentru a se adapta la joburile din viitor, în cadrul unei mobilități co-finanțate prin programul Erasmus+ al Uniunii Europene. Zece organizații de tineret care activează la nivelul Uniunii Europene, Republica Macedoniei de Nord […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter