Secțiune susținută de

The Virgin Way de Richard Branson a apărut și în România

Portal HR \ HR Pedia \ The Virgin Way de Richard Branson a apărut și în România

Editura Publica şi EY România lansează astăzi cartea „The Virgin Way – Cum să asculți, să înveți, să râzi și să conduci” de Sir Richard Branson, care cuprinde unele dintre cele mai pertinente sfaturi ale lui Richard Branson, oferite în urma experiențelor și întâmplărilor care l-au făcut unul dintre cei mai cunoscuți și respectați antreprenori din lume.

The Virgin Way a fost declarată în 2014 cea mai bună carte de business de către publicația Business Insider. Nu este o carte convențională despre ce înseamnă să fii lider, dar este suficient să spunem faptul că Richard Branson a fost ales într-un sondaj realizat în 2012 ca persoana pe care britanicii ar prefera-o să le fie manager.

Cartea lui Richard Branson marchează primul volum al colecției “Co-lecția de antreprenoriat”, ce va apărea cu sprijinul EY România și va fi dedicată antreprenoriatului. EY România continuă astfel colaborarea începută acum trei ani cu editura Publica, care a condus la editarea a patru volume: Descoperă-ți elementul de Sir Ken Robinson, Cum îţi vei măsura viața de Clayton Christensen, Stand Out de Marcus Bukingham și Focus de Tory Higgins și Heidi Grant Halvorson.

EY România lucrează alături de antreprenori din întreaga lume de cel puțin 30 de ani și derulează atât în România cât și la nivel global multe proiecte de creștere a antreprenorilor și de dezvoltare a antreprenoriatului, de aceea parteneriatul cu editura Publica, pentru publicarea colecției prin care antreprenori de succes își împărtășesc lecțiile învățate de-a lungul timpului construind afaceri, a venit cât se poate de natural. Contăm ca această colecție să aibă un ecou real în rândul antreprenorilor români și al celor care se gândesc să devină antreprenori”, a declarant Bogdan Ion, CMP, EY România.

Despre autor

Sir Richard Branson este un antreprenor cunoscut în toată lumea, un aventurier, un simbol și fondatorul Virgin Group. Autobiografia sa, Pierderea virginității, și cărțile sale de business, Screw It, Let’s Do It – Lecții din școala vieții și Afacerile dezbrăcate – Aventurile unui antreprenor internațional, sunt bestselluri internaționale. Branson este, de asemenea, și autorul volumelor Reach for the Skies și, cel mai recent, Afacerile pentru oameni – Screw business as usual.

Data articol: aprilie 20, 2015

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam