Hot Now

Trăiește fresh și investește în pădurile de mâine la Crosul Pădurii Copiilor 2017

13 03 2017, Portal HR , Comenteaza, 23.193 afisari

Vara începe cu un eveniment dinamic și distractiv – Crosul Pădurii Copiilor 2017, pe 3 și 4 iunie. Organizatorii de la Pădurea Copiilor au pregătit pachete corporate tentante pentru ca angajații companiilor din București și Ploiești să se poată bucura de cea mai mare competiție din România, dedicată unui cauze de mediu – împădurirea sudului țării.

Dacă îți dorești să promovezi mișcarea, un stil de viață echilibrat și grija față de natură, ai ocazia de a sponsoriza participarea salariaților la un eveniment sportiv original, de unde își pot lua o doză de energie și inspirație.

Crosul Pădurii durează două zile în fiecare oraș gazdă și oferă o varietate de întreceri: o zi pentru curse cronometrate de 5, 10 sau 15 km, o zi pentru cursa de copii și familie, de 1 km Regăsirea Copilăriei, un eveniment cu ateliere interactive și jocuri creative. Pe 3 iunie alergăm în Ploiești și pe 4 iunie în București.

Posibilitățile nu se încheie aici, bucureștenii și ploieștenii pot experimenta ceva special: proba verde de stat în iarbă, o noutate pentru crosurile naționale și europene. Cei care nu vor să alerge au ocazia de a se lua la întrecere în relaxare, 30 de minute sau o oră.

Pachetul pentru companii incluclude anul acesta kit complet de alergare pentru fiecare persoană înscrisă și acces la cort VIP cu refreshment point. Și pentru că orice scop îndeplinit are nevoie de o motivație puternică și de pregătire, angajații beneficiază de antrenament sau discurs               motivațional în companie cu Andrei Roșu, Andrei Gligor sau Vlad Tănase, alergători care au dus la capăt curse în condiții extreme. Cei înscriși mai au parte și de un discurs motivațional în cortul VIP, chiar înainte de cursă, cu unul dintre cei trei ultramaratoniști și vor primi cartea „6633 Ultra, Drumul spre mine”, în care Vlad Tănase descrie experiența maratonului la Polul Nord. Și companiile au un pachet de beneficii generos, iar taxele de participare ale angajaților pot fi acoperite prin utilizarea facilității fiscale de redirecționare a 20% din impozitul pe profit.

Pădurea Copiilor ajută companiile să cultive prin activitățile sale o serie de principii sustenabile de viață și aduce avantaje nu doar pentru mediu, ci și pentru cei implicați. În fiecare primăvară campaniile de plantare de puieți includ pachete pentru firmele care promovează voluntariatul printre angajați.

Cu deviza „Creștem vlăstarii Vlăsiei!”, Pădurea Copiilor investește fondurile obținute în îngrijirea celor 38 de hectare de pădure plantate de-a lungul a nouă ani de activitate pe terenuri cu risc de deșertificare. 10 000 de voluntari au făcut posibile activitățile proiectului, alături de numeroase companii responsabile și ambasadori dedicați acestei misiuni pentru generațiile viitoare.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Peste jumătate dintre angajații români (59%) sunt îngrijorați de impactul incertitudinii economice asupra siguranței locului de muncă, potrivit studiului Randstad Workmonitor, aflat la a  douăzecea ediție. O treime (33%) dintre aceștia sunt îngrijorați de pierderea locului de muncă, procent care crește la 43 % în cazul celor cu vârsta cuprinsă între 45-54 de ani. „Ediția […]

Detalii

Compania Huawei este recunoscută ca angajator de top în România pentru prima oară și pentru a patra oară consecutiv în Europa, în cadrul Top Employers 2023 anunțat recent.  Obținerea certificării Top Employer demonstrează angajamentul organizației de a contribui la o lume mai bună pe piața forței de muncă, care se manifestă prin excelență în politicile […]

Detalii

2022 a fost anul în care angajații au reînceput să se întoarcă la munca de la birou, după doi ani în care stilul de muncă remote a fost mai degrabă regula decât excepția, iar 2023 pare că va continua această tendință. Potrivit datelor celui mai recent sondaj realizat de eJobs România, în acest moment, 46,1% […]

Detalii

Tot mai mulți se plâng de lipsa de pregătirea a noilor generații, însă foarte puțin se adaptează nevoilor lor „Tinerii de azi au nevoie de activități practice și vor teoria doar ca suport.” +1200 tineri și profesori din toată țara au beneficiat de programul ce a inovat educația 72% dintre tinerii de azi regretă că […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter