Secțiune susținută de

Trăiește fresh și investește în pădurile de mâine la Crosul Pădurii Copiilor 2017

Portal HR \ Evenimente \ Trăiește fresh și investește în pădurile de mâine la Crosul Pădurii Copiilor 2017

Vara începe cu un eveniment dinamic și distractiv – Crosul Pădurii Copiilor 2017, pe 3 și 4 iunie. Organizatorii de la Pădurea Copiilor au pregătit pachete corporate tentante pentru ca angajații companiilor din București și Ploiești să se poată bucura de cea mai mare competiție din România, dedicată unui cauze de mediu – împădurirea sudului țării.

Dacă îți dorești să promovezi mișcarea, un stil de viață echilibrat și grija față de natură, ai ocazia de a sponsoriza participarea salariaților la un eveniment sportiv original, de unde își pot lua o doză de energie și inspirație.

Crosul Pădurii durează două zile în fiecare oraș gazdă și oferă o varietate de întreceri: o zi pentru curse cronometrate de 5, 10 sau 15 km, o zi pentru cursa de copii și familie, de 1 km Regăsirea Copilăriei, un eveniment cu ateliere interactive și jocuri creative. Pe 3 iunie alergăm în Ploiești și pe 4 iunie în București.

Posibilitățile nu se încheie aici, bucureștenii și ploieștenii pot experimenta ceva special: proba verde de stat în iarbă, o noutate pentru crosurile naționale și europene. Cei care nu vor să alerge au ocazia de a se lua la întrecere în relaxare, 30 de minute sau o oră.

Pachetul pentru companii incluclude anul acesta kit complet de alergare pentru fiecare persoană înscrisă și acces la cort VIP cu refreshment point. Și pentru că orice scop îndeplinit are nevoie de o motivație puternică și de pregătire, angajații beneficiază de antrenament sau discurs               motivațional în companie cu Andrei Roșu, Andrei Gligor sau Vlad Tănase, alergători care au dus la capăt curse în condiții extreme. Cei înscriși mai au parte și de un discurs motivațional în cortul VIP, chiar înainte de cursă, cu unul dintre cei trei ultramaratoniști și vor primi cartea „6633 Ultra, Drumul spre mine”, în care Vlad Tănase descrie experiența maratonului la Polul Nord. Și companiile au un pachet de beneficii generos, iar taxele de participare ale angajaților pot fi acoperite prin utilizarea facilității fiscale de redirecționare a 20% din impozitul pe profit.

Pădurea Copiilor ajută companiile să cultive prin activitățile sale o serie de principii sustenabile de viață și aduce avantaje nu doar pentru mediu, ci și pentru cei implicați. În fiecare primăvară campaniile de plantare de puieți includ pachete pentru firmele care promovează voluntariatul printre angajați.

Cu deviza „Creștem vlăstarii Vlăsiei!”, Pădurea Copiilor investește fondurile obținute în îngrijirea celor 38 de hectare de pădure plantate de-a lungul a nouă ani de activitate pe terenuri cu risc de deșertificare. 10 000 de voluntari au făcut posibile activitățile proiectului, alături de numeroase companii responsabile și ambasadori dedicați acestei misiuni pentru generațiile viitoare.

Data articol: martie 13, 2017

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam