Secțiune susținută de

Tudor Cosăceanu devine vicepreşedinte regional al companiei UiPath

Portal HR \ On the move \ Tudor Cosăceanu devine vicepreşedinte regional al companiei UiPath
Tudor-Cosaceanu-Uipath

UiPath, companie lider în tehnologie software de automatizare a întreprinderilor, a anunțat numirea lui Tudor Cosăceanu în funcția de vicepreședinte regional pentru România.

Tudor Cosăceanu are peste 15 ani de experiență în diverse roluri în domeniul software-ului enterprise. După ce și-a început cariera în tehnologie la Oracle, înainte de a se alătura UiPath, a ocupat diferite poziții de conducere la SoftwareOne, Noventiq și Squalio.   

„Sunt foarte încântat să mă alătur unei companii care transformă modul în care lucrează milioane de oameni la nivel global, pentru a deveni mai productivi, mai eficienți și pentru a genera valoare pentru organizațiile lor. Văd un potențial extraordinar pentru organizațiile românești, atât din sectorul privat, cât și din cel public, de a inova folosind platforma de automatizare și inteligență artificială a UiPath și de a valorifica tehnologia pentru a îmbunătăți satisfacția profesională a angajaților lor, experiența clienților finali și modul în care cetățenii români accesează serviciile digitale”, spune Tudor Cosăceanu, RVP România la UiPath.

Tudor Cosăceanu îi va raporta direct lui Mateusz Majewski, care ocupă funcția de Area Vice President pentru Europa de Sud-Est la UiPath. 

Pasionat de potențialul transformator al automatizării și al inteligenței artificiale, este determinat să consilieze factorii de decizie și liderii IT care decid sa facă aceste tehnologii o parte strategică a proiectelor lor de transformare digitală. Este dornic, de asemenea, să dezvolte o echipă de vânzări locală de înaltă performanță, încurajând o mentalitate orientată către client.

Data articol: noiembrie 24, 2023
Jurnalistă cu peste 12 ani de presă, în continuă căutare de povești și oameni care schimbă lumea prin educație și inovație, pasionată de istorie gastronomică și cultură.

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam