Hot Now

Turneul de fotbal pentru companii „Ola Madrid!”

27 04 2013, Portal HR , Comenteaza, 2.656 afisari

Fundația Dezvoltarea Popoarelor, în parteneriat cu Fundația Realmadrid, organizează Turneul de Fotbal ”Ola Madrid!” adresat companiilor. Fondurile obținute vor fi utilizate pentru susținerea copiilor cu risc de abandon școlar, beneficiari ai Școlii Sociale Sportive de Fotbal Fundația Realmadrid din București!

Companiile care au echipe de fotbal sau doresc să le formeze acum pentru a juca pentru o cauză nobilă și pentru un premiu atrăgător sunt așteptate să se înscrie în competiție până la data de 31 mai 2013. Înscrierea în competiție se va face pe baza completării unui formular de înscriere și achitării unei taxe de participare.

Competiția beneficiază de sprijinul Ambasadei Spaniei la București, al Primăriei sector 3 București și supervizarea tehnică a domnului Renzo Rossi. Tragerea la sorți a grupelor va avea loc la inceputul lunii iunie 2013 în cadrul unui eveniment public organizat la București. Meciurile se vor desfășura în perioada iunie-iulie 2013 pe terenurile acoperite ale Centrului Sportiv Apollo și ale Școlii Gimnaziale nr 20 din București.

Echipa câștigătoare va fi premiată cu o vizită pe stadionul Santiago Bernabéu în luna septembrie la invitația Fundației Realmadrid.

Sponsorii evenimentului sunt firmele: Update Adv și Fabrica de idei noi. Partenerii media pentru promovarea evenimentului sunt wall-street.ro, hotnews.ro și portalhr.ro.

Pentru înscrieri și alte detalii persoana de contact: Angela Sima, tel: 0212552258/61, 0742.028866, angela.sima@fdpsr.ro.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei […]

Detalii

Raluca Burghelea este noul Country Managing Director al Accenture România. Raluca și-a început cariera la Accenture în anul 2007, iar în prezent este Managing Director al Accenture Operations în România, rol pe care îl va păstra. În calitate de Operations Lead, ea a jucat un rol esențial în dezvoltarea activității locale din România în 6 […]

Detalii

Pe 30 septembrie și 1 octombrie, la Sala Palatului din București, va avea loc IUF – The International University Fair, cel mai important eveniment educațional din Sud-Estul Europei. Reprezentanții universităților din 12 țări vor prezenta elevilor de liceu și studenților programele de licență, masterat și facilitățile la care pot avea acces (burse, surse de finanţare, […]

Detalii

Zona micilor întreprinzători din România este, în mod tradițional, una extrem de dinamică, zeci de mii de SRL-uri fiind înființate în fiecare an. De la începutul anului și până în prezent peste 56.000 de SRL-uri noi au fost înregistrate, potrivit datelor publicate de Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC), în timp ce procentul firmelor nou […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter