Secțiune susținută de

Ultimele înscrieri pentru studenți și profesori în cel mai complex program de educație din România

Portal HR \ Actual \ Ultimele înscrieri pentru studenți și profesori în cel mai complex program de educație din România

 • Studenții și profesorii din mediul universitar se pot înscrie până în 27 octombrie în programul FUTURE, cel mai complex program de #EducatieAltfel unde participă studenți – profesori – angajatori. www.madalinahodorog.ro/future
 • Programul este gratuit și realizat împreună cu BCR

Studenții și profesorii din mediul universitar se pot înscrie până în 27 Octombrie în programul FUTURE – Construiește cu pasiune, cel mai complex program de #EducatieAltfel din România unde studenții – profesorii – angajatorii se pregătesc 100% practic pentru viitor. Peste 250 de studenți s-au pregătit deja pentru piața muncii și s-au angajat la primul loc de muncă în ultimele ediții ale programului, în timp ce peste 100 de profesori din mediul universitar au aprofundat noi metode de predare prin care îi ajută pe studenți să se pregătească pentru viitor.

Aflat la a 5-a ediție, programul FUTURE este singurul program ce aduce împreună studenți, profesori din mediul universitar și angajatori care lucrează împreună în sesiuni de training 100% practice și care ajută cei 3 piloni ai educației să evolueze împreună.  

Susținut de Banca Comercială Română (BCR), programul FUTURE renunță la metodele clasice de predare și, ca în fiecare ediție, îmbrățișează metodele de educație non-formală prin care studenții se pregătesc pentru primul loc de muncă, în timp de profesorii înțeleg piața muncii și aprofundează practic noi metode de predare. „FUTURE acoperă această prăpastie imensă între sistemul educațional și piața muncii.”, declară Mădălina Hodorog, fondatorul programului FUTURE, trainer, consultant și cadru didactic asociat la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.  

Studenții se pregătesc practic pentru primul loc de muncă

Studenții din cadrul programului beneficiază de:

 • 8 sesiuni de training gratuite, online și practice #FaraTeorie #FaraPowerPoint
 • Descoperirea punctelor forte
 • Sesiune de consultanță 1 la 1 pentru fiecare participant
 • Construirea CV-ului ținând cont de competențele hard și soft dobândite până în prezent de către student
 • Simulări practice de interviu
 • Discuții și activități practice cu angajatorii BCR
 • Oportunități de angajare din timpul programului
 • Dezvoltarea de noi competențe necesare în câmpul muncii
 • Înțelegerea pieței muncii, a joburilor și a mediilor diverse de lucru

Andreea, alumni FUTURE sublinează impactul pe care participarea la FUTURE a avut-o în viața ei: „Cea mai semnificativă schimbare pentru mine este încrederea de sine, care a crescut de la o sesiune la alta, reușind să învăț lucruri care îmi vor fi de folos pe parcursul vieții și astfel scăpând de stresul că poate nu mă voi descurca.”            

Profesorii din mediul universitar aprofundează noi metode de predare

Profesorii beneficiază în programul FUTURE de:

 • 5 sesiuni de training gratuite, online prin care lucrează cot la cot cu studenții și angajatorii
 • Participă la sesiunile cu studenții unde văd metode noi de predare, le explorează individual și văd reacțiile studenților
 • Participă la sesiuni axate pe noi metode de predare necesare pentru a dezvolta competențele de viață
 • Construiesc punți de legătură practice cu angajatorii BCR

Mihaela, profesor în programul FUTURE declară că: „Participarea la întâlnirile FUTURE m-a încărcat cu multa energie pozitivă, mi-a oferit informații foarte bine structurate despre noi modalități si instrumente utile pentru a realiza activități didactice mai interactive. Am aplicat aceste cunoștințe metodologice în activitățile de curs online și am avut feedback pozitiv din partea studenților. Mi-a plăcut tare mult să pot experimenta împreună cu studenții lucruri noi.  Voi aprofunda aceste informații și voi continua să le implementez.”

Ultimele înscrieri: studenții și profesorii pot aplica până în 27 octombrie

Programul FUTURE – Construiește cu pasiune se desfășoară în formatul online și include sesiuni de training săptămânale. Înscrierile în programul FUTURE ediția BCR se realizează până în 27 octombrie 2021 pe: www.madalinahodorog.ro/future.

Toate sesiunile de training și activitățile din cadrul programului sunt gratuite.

Persoana de contact:

Mădălina Hodorog

education@madalinahodorog.ro

Data articol: octombrie 18, 2021

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam