Secțiune susținută de

Ultimele zile în care îţi poţi rezerva locul la Gala Premiilor de Excelenţă HR Club

Portal HR \ Actual \ Ultimele zile în care îţi poţi rezerva locul la Gala Premiilor de Excelenţă HR Club

Pe 10 aprilie 2014, la Palatul Bragadiru, între orele 18.00 – 22.00, vom afla care sunt cele mai valoroase proiecte de resurse umane dintre cele înscrise în competiţia Galei Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane HR Club din acest an. Rezervă-ţi locul până luni, 7 aprilie 2014. Detalii despre condiţiile de participare la eveniment sunt disponibile aici.

Gala HR Club este cel mai prestigios eveniment de resurse umane al anului, singurul care recunoaşte şi premiază excelenţa în domeniu. În cadrul celei de-a VI-a ediţii, vom acorda premii pentru unsprezece secţiuni, fiind înregistrate în total 78 de candidaturi primite de la 40 de companii. Categoria-vedetă la această ediţie este „Cel mai valoros proiect de Formare şi Dezvoltare al anului”, unde am primit 18 aplicaţii, urmată îndeaproape de „Cel mai valoros proiect de Schimbare Culturală & Angajament” cu 17 aplicaţii. 

Conform numărului de candidaturi depuse la Gala HR Club, cei mai activi în ceea ce priveşte proiectele de resurse umane în anii 2012-2013 au fost profesioniştii din industria de Producţie (40% din aplicaţii), urmaţi de cei din industria de Bănci şi Asigurări (27% din aplicaţii). 

Lista completă a nominalizaţilor este disponibilă pe website-ul Galei Premiilor de Excelenţă HR Club.

Câştigătorii vor fi anunţaţi la ceremonia de pe 10 aprilie, ocazie cu care vom sărbători şi cei 10 ani de activitate oficială a Asociaţiei HR Management Club. Pentru a-ţi rezerva un loc la Gala Premiilor de Excelenţă HR Club, accesează pagina de înscrieri.

Data articol: aprilie 3, 2014

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam