Secțiune susținută de

Un altfel de #BackToSchool: octombrie, luna învățării și a noilor descoperiri

Portal HR \ Actual \ Un altfel de #BackToSchool: octombrie, luna învățării și a noilor descoperiri
Back to school

Luna octombrie marchează o perioadă importantă,  în care ne concentrăm asupra învățării și a noilor descoperiri. Este momentul în care mulți dintre noi revin la facultate sau universitate sau încep cursuri pentru a-și dezvolta abilitățile și cunoștințele. De asemenea, octombrie marchează punctul în care avem doar trei luni până la sfârșitul anului, ceea ce ne încurajează să ne revedem obiectivele propuse la începutul anului și să ne concentrăm pe atingerea lor.

Cu ajutorul partenerilor de la Edenred, am pregătit o listă dedicată #BackToSchool, cu focus pe ideea de învățare continuă. Edenred oferă o serie de carduri dedicate diferitelor subiecte de interes, astfel încât să faciliteze achiziția de bunuri și produse care să facă viața angajaților mai bună și mai productivă.

Cu luna octombrie, apare conștientizarea că mai avem doar trei luni rămase până la sfârșitul anului calendaristic. Acest lucru ne încurajează să ne analizăm progresul și să ne setăm obiective clare pentru a încheia anul într-o notă pozitivă. Cardurile propuse de Edenred pentru diferite categorii de produse și servicii sporesc bunăstarea și puterea de cumpărare a angajaților, îmbunătățesc atractivitatea și eficiența companiilor și animă piața muncii și economia locală.

Întoarcerea la facultate sau universitate

Pentru mulți dintre noi, octombrie este luna în care începe semestrul de toamnă, aducând cu ea entuziasmul de a învăța și de a explora domenii de studiu nou descoperite. Chiar dacă v-ați întors sau nu la studii, cardul Edenred poate juca un rol important în această perioadă, facilitând achiziționarea manualelor, cărților sau a materialelor necesare pentru a face față cu succes cerințelor academice.

Cu un card cultural Edenred, puteți face cumpărături de cărți și materiale pe Elefant.ro, Bookcity, Books Express, Carturești, Diverta, Nemira, Publisol, Pravalia cu cărți, Katartis, Humanitas, Librarium, Libris, Nautilus English Books, CLB Librarie și Libraria online.  

Descoperirea unor noi abilități

Octombrie este și momentul în care ne putem deschide către noi oportunități. Poate doriți să începeți o activitate extracurriculară sau să vă implicați într-un proiect sau organizație nouă. Cardul cultural Edenred poate fi un instrument care te ajută să investești în aceste noi experiențe, facilitând achiziționarea unor cursuri, ca cele de la Fundația Calea Victoriei – dedicate dezvoltării personale și științelor sociale, Flying Colours – dedicate cursurilor de limbă engleză sau Pictus, dedicate desenului și artelor.  

Cardul cultural Edenred

Edenred Cultural se acordă conform legii nr. 165/2018 şi a normelor metodologice și poate fi oferit angajaților lunar, într-un cuantum de 210 de lei per angajat, precum și ocazional, în cuantum de 420 de lei per eveniment.

Facilitățile fiscale pentru cardul cultural cuprind scutire de la plata de taxe sociale atât pentru companii, cât și pentru salariați, fiind supuse doar impozitului de 10% pe venitul angajatului, iar deductibilitatea este în limita a 5% din valoarea cheltuielilor cu salariile personalului.

Cardul cultural Edenred poate fi folosit la achiziția de cărți, în librării – online și fizice, la agenții de bilete – pentru concerte și spectacole, în magazine de artă, cultură și hobby – online și fizice, dar și în parcuri tematice de distracție, inclusiv cele destinate copiilor, iar achizițiile se pot face de pe întreg teritoriul României. 

Citește și: Cum arată relaxarea cu cardurile Edenred: Gen Z cheltuie cel mai mult pe cultură, Baby boomers investesc în vacanțe

Cu planificare și responsabilitate financiară, puteți utiliza cardurile pentru a vă atinge obiectivele și pentru a face achiziții esențiale pentru noul an școlar sau profesional. Nu uitați să vă stabiliți obiective clare și să urmăriți cu atenție progresul către acestea pentru a avea un final de an de succes.

Materialul prezentat face parte dintr-o serie dedicată PortalHR și susținută de Edenred pentru a descoperi beneficiile cardurilor tematice dedicate angajaților din companii. 

Photo by Headway on Unsplash

Data articol: octombrie 16, 2023
Jurnalistă cu peste 12 ani de presă, în continuă căutare de povești și oameni care schimbă lumea prin educație și inovație, pasionată de istorie gastronomică și cultură.

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam