Hot Now

Undelucram.ro lansează în România, dar și în regiune, serviciul Cumlucram – o plaformă de conținut pentru specialiști HR, angajați și studenți

16 02 2021, Portal HR , Comenteaza, 743 afisari

  • Cumlucram – un serviciu disponibil pe site-ul Undelucram.ro
  • Planuri de extindere a noului serviciu în Grecia, Ungaria, Cehia și Ucraina
  • Conținut pentru tineri la început de carieră, angajați, specialiști și manageri HR
  • 20 de contributori sunt deja în platformă și încă 20 se vor alătura în perioada următoare
  • Specialiști în HR, coaching de carieră, branding personal, educație financiară, vânzări

Undelucram.ro, cea mai mare comunitate online care oferă recenzii despre angajatori, informații salariale sau mediul de lucru din companii, lansează prima comunitate de învățare colaborativă din România. Denumită “Cumlucram”, extensia oferă conținut pentru specialiști HR, angajați, candidați și studenți și este deja disponibilă în România. Managementul companiei intenționează ca până la finalul anului să fie lansate și versiunile pentru Grecia, Ungaria, Cehia și Ucraina.

Până la finalul anului, pentru aceast serviciu vor scrie peste 40 de specialiști în HR, consiliere profesională, coaching de carieră, marketing și employer branding, branding personal, educație financiară și vânzări.

Prima comunitate de învățare colaborativă din România.Viziune: reciprocitate

“ Noi credem în reciprocitate. Așa cum membrii comunității noastre ne oferă constant conținut, împărtășindu-ne experiența lor cu diferite organizații, ne dorim să le oferim și noi sprijin în dezvoltarea lor. Vrem să avem o soluție pentru fiecare problemă cu care aceștia se confruntă profesional, vrem să primească informații și lecții valoroase prin doar trei minute de lectură pe zi. Obiectivul principal pe piața din România este ca platforma să aducă conținut centrat pe soluție oricărui tânăr la început de carieră, angajat, manager sau specialist în HR. Un obiectiv secundar este acela de a pune în valoare specialiștii din diferite arii de expertiză prin faptul că devin contributori în prima comunitate de învățare colaborativă din România”, explică Andra Pintican, director de marketing al Undelucram.ro.

Plartforma va aborda teme precum pregătirea pentru un interviu, identificarea și tratarea unui burnout, primii pași în a prelua conducerea unei echipe, cum să îți conturezi o strategie de dezvoltare profesională sau cum să gestionezi negocierile de oferte de muncă.

Planuri de lansare de conținut video

La început, conținutul va consta în articole, însă, pe viitor, Undelucram are în plan să producă și conținut video.

“Toate eforturile noastre au un singur obiectiv: să transparentizăm și să eficientizăm relația angajat-angajator pentru ca organizațiile din România să performeze. Dacă Undelucram.ro ne oferă acces la informații despre organizațiile în care vrem să lucrăm, Cumlucram ne oferă suport pentru a începe și dezvolta cariera în aceste organizații. Vrem să facilităm întâlnirea membrilor și contributorilor și poate chiar să descoperim noi metode prin care putem susține piața muncii. De altfel, până la sfârșitul anului ne dorim să implementăm această comunitate și în alte țări în care suntem prezenți. În prezent suntem în stadiu de conectare cu contributori din alte piețe”, adaugă Andra Pintican.

Extindere în Grecia, Ungaria, Cehia și Ucraina

Până la finalul acestui an managementul Undelucram.ro vrea să lanseze comunități colaborative similare în Grecia, Ungaria, Cehia și Ucraina. Această decizie vine în contextul în care Undelucram își dorește să își accelereze creșterea în regiune și să devină cel mai important punct de informare despre piața muncii din România, Grecia, Ungaria, Cehia și Republica Moldova, Ucraina, Bulgaria și Polonia.

În prezent platforma are peste 650.000 de utilizatori înregistrați în România și în regiune, iar până la finalul anului vizează un milion.

Se vorbește tot mai mult și în România de câțiva ani de lumea VUCA – volatiliate, incertitudine (în eng: uncertainty), complexitate și ambiguitate. Se vorbește despre agilitate, adaptabilitate, despre schimbările cu care e necesar ca organizațiile să țina pasul. Oamenii de HR primesc mereu directive noi, la fiecare cinci minute «s-a schimbat schimbarea» și se cer imediat rezultate. Dar, în multe companii, HR-ul nu primește susținerea necesară pentru a iniția sau pentru a face față schimbărilor. De cele mai multe ori nu sunt bugete și nici timp pentru a ajuta echipele de HR să se dezvolte. Vrem ca noi să susținem profesioniștii HR prin conținut, evenimente de networking și learning, concursuri și mai ales aducând constant îmbunătățiri platformei noastre, astfel încât să le ușurăm munca”, explică directorul de marketing al Undelucram.ro.

Adauga comentariu

Cele mai noi

39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor, în timp ce 49,8% spun că este ok, dar s-ar putea și mai bine. Doar 10,7% nu au niciun motiv de nemulțumire din acest punct de vedere. Cu toate acestea, o eventuală renegociere salarială pare a fi o […]

Detalii

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei […]

Detalii

Raluca Burghelea este noul Country Managing Director al Accenture România. Raluca și-a început cariera la Accenture în anul 2007, iar în prezent este Managing Director al Accenture Operations în România, rol pe care îl va păstra. În calitate de Operations Lead, ea a jucat un rol esențial în dezvoltarea activității locale din România în 6 […]

Detalii

Pe 30 septembrie și 1 octombrie, la Sala Palatului din București, va avea loc IUF – The International University Fair, cel mai important eveniment educațional din Sud-Estul Europei. Reprezentanții universităților din 12 țări vor prezenta elevilor de liceu și studenților programele de licență, masterat și facilitățile la care pot avea acces (burse, surse de finanţare, […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter