Hot Now

Undelucram.ro lansează în România, dar și în regiune, serviciul Cumlucram – o plaformă de conținut pentru specialiști HR, angajați și studenți

16 02 2021, Portal HR , Comenteaza, 155 afisari

  • Cumlucram – un serviciu disponibil pe site-ul Undelucram.ro
  • Planuri de extindere a noului serviciu în Grecia, Ungaria, Cehia și Ucraina
  • Conținut pentru tineri la început de carieră, angajați, specialiști și manageri HR
  • 20 de contributori sunt deja în platformă și încă 20 se vor alătura în perioada următoare
  • Specialiști în HR, coaching de carieră, branding personal, educație financiară, vânzări

Undelucram.ro, cea mai mare comunitate online care oferă recenzii despre angajatori, informații salariale sau mediul de lucru din companii, lansează prima comunitate de învățare colaborativă din România. Denumită “Cumlucram”, extensia oferă conținut pentru specialiști HR, angajați, candidați și studenți și este deja disponibilă în România. Managementul companiei intenționează ca până la finalul anului să fie lansate și versiunile pentru Grecia, Ungaria, Cehia și Ucraina.

Până la finalul anului, pentru aceast serviciu vor scrie peste 40 de specialiști în HR, consiliere profesională, coaching de carieră, marketing și employer branding, branding personal, educație financiară și vânzări.

Prima comunitate de învățare colaborativă din România.Viziune: reciprocitate

“ Noi credem în reciprocitate. Așa cum membrii comunității noastre ne oferă constant conținut, împărtășindu-ne experiența lor cu diferite organizații, ne dorim să le oferim și noi sprijin în dezvoltarea lor. Vrem să avem o soluție pentru fiecare problemă cu care aceștia se confruntă profesional, vrem să primească informații și lecții valoroase prin doar trei minute de lectură pe zi. Obiectivul principal pe piața din România este ca platforma să aducă conținut centrat pe soluție oricărui tânăr la început de carieră, angajat, manager sau specialist în HR. Un obiectiv secundar este acela de a pune în valoare specialiștii din diferite arii de expertiză prin faptul că devin contributori în prima comunitate de învățare colaborativă din România”, explică Andra Pintican, director de marketing al Undelucram.ro.

Plartforma va aborda teme precum pregătirea pentru un interviu, identificarea și tratarea unui burnout, primii pași în a prelua conducerea unei echipe, cum să îți conturezi o strategie de dezvoltare profesională sau cum să gestionezi negocierile de oferte de muncă.

Planuri de lansare de conținut video

La început, conținutul va consta în articole, însă, pe viitor, Undelucram are în plan să producă și conținut video.

“Toate eforturile noastre au un singur obiectiv: să transparentizăm și să eficientizăm relația angajat-angajator pentru ca organizațiile din România să performeze. Dacă Undelucram.ro ne oferă acces la informații despre organizațiile în care vrem să lucrăm, Cumlucram ne oferă suport pentru a începe și dezvolta cariera în aceste organizații. Vrem să facilităm întâlnirea membrilor și contributorilor și poate chiar să descoperim noi metode prin care putem susține piața muncii. De altfel, până la sfârșitul anului ne dorim să implementăm această comunitate și în alte țări în care suntem prezenți. În prezent suntem în stadiu de conectare cu contributori din alte piețe”, adaugă Andra Pintican.

Extindere în Grecia, Ungaria, Cehia și Ucraina

Până la finalul acestui an managementul Undelucram.ro vrea să lanseze comunități colaborative similare în Grecia, Ungaria, Cehia și Ucraina. Această decizie vine în contextul în care Undelucram își dorește să își accelereze creșterea în regiune și să devină cel mai important punct de informare despre piața muncii din România, Grecia, Ungaria, Cehia și Republica Moldova, Ucraina, Bulgaria și Polonia.

În prezent platforma are peste 650.000 de utilizatori înregistrați în România și în regiune, iar până la finalul anului vizează un milion.

Se vorbește tot mai mult și în România de câțiva ani de lumea VUCA – volatiliate, incertitudine (în eng: uncertainty), complexitate și ambiguitate. Se vorbește despre agilitate, adaptabilitate, despre schimbările cu care e necesar ca organizațiile să țina pasul. Oamenii de HR primesc mereu directive noi, la fiecare cinci minute «s-a schimbat schimbarea» și se cer imediat rezultate. Dar, în multe companii, HR-ul nu primește susținerea necesară pentru a iniția sau pentru a face față schimbărilor. De cele mai multe ori nu sunt bugete și nici timp pentru a ajuta echipele de HR să se dezvolte. Vrem ca noi să susținem profesioniștii HR prin conținut, evenimente de networking și learning, concursuri și mai ales aducând constant îmbunătățiri platformei noastre, astfel încât să le ușurăm munca”, explică directorul de marketing al Undelucram.ro.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Trendurile în HR în 2021, discutate la conferința „Top Angajatori –Undelucram.ro” Unele dintre cele mai apreciate companii din România vin la conferința „Top Angajatori -Undelucram.ro” din 4 martie Microsoft, Orange, EY, JYSK, Libra Internet Bank, LIDL – speakeri Trendurile anului 2021 și soluțiile găsite în 2020 – principalele teme ale conferinței 2021- anul optimismului Ce […]

Detalii

În contextul în care pandemia a dus la schimbarea completă a modului în care lucrăm, interacționăm, specialiștii de HR și liderii organizațiilor sunt supuși unui constant proces de transformare și adaptare. Automatizarea, inteligența artificială, digitalizarea au ajuns să ocupe un rol cheie în viața noastră, aducând după sine schimbări ce trebuie făcute rapid, dar și […]

Detalii

Pe măsură ce companiile trec de la reacția la criză, la o etapă de reinventare, cei mai îndrăzneți și vizionari lideri – cei care folosesc tehnologia pentru a-și însuși schimbarea – vor defini viitorul, concluzionează raportul Accenture Technology Vision 2021. Studiul, realizat anual de Accenture (NYSE: ACN) și ajuns la a 21-a ediție, previzionează principalele […]

Detalii

Testarea epidemiologică și/sau vaccinarea angajaților ocupă primul loc în topul beneficiilor nou incluse în Codul Fiscal care vor fi acordate de către angajatorii din România, urmate de sumele acordate pentru telemuncă în limita a 400 lei și cele pentru educația timpurie a copiilor, potrivit sondajului HR Barometru realizat de PwC România. ”Interesul angajatorilor pentru fiecare […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter