Secțiune susținută de

Universităţi de top şi informaţii despre fonduri de burse pentru studenţii români, doar la RIUF-The Romanian International University Fair

Portal HR \ Evenimente \ Universităţi de top şi informaţii despre fonduri de burse pentru studenţii români, doar la RIUF-The Romanian International University Fair

Pe 18-19 martie, are loc la Sala Palatului din București, cea de-a 20-a ediție RIUF – The Romanian International University Fair, cel mai mare eveniment educaţional din România.

Timp de 2 zile, participanții la târg pot afla informații despre cele peste 7.000 de programe de studiu de licență, masterat și doctorat din peste 15 domenii diferite de activitate. Cea de-a 20 ediție RIUF, aduce la Sala Palatului peste 100 de universități și instituții educaționale din 15 țări printre care și România, Marea Britanie, SUA, Olanda, Danemarca, Belgia sau Elveția.

Informaţii despre fonduri de burse de peste 3.000.000 de euro puse la dispoziție de universitățile prezente la RIUF

În fiecare an, la RIUF, peste 22.000 de tineri aleg să găsească informații despre universitatea la care merg să studieze mai departe, fie ea din străinătate sau din România, discutând direct cu studenții români internaționali și cu reprezentanții instituțiilor educaționale. Pe lângă informații legate de programele de studiu, elevii și studenții pot afla mai multe și despre fondurile de burse şi sursele de finanţare acordate de către universitățile prezente la RIUF, printre care se numără şi:

  • Un fond de burse de 1.500.000€ de la DAAD pentru licenţă, master şi doctorat;
  • Burse de la Coventry University doar pentru studenţii români;
  • Burse de până la £3.000 la University of Greenwich şi Swansea University pentru rezultate peste 9 la examenul de Bacalaureat;
  • Bursa Academică de Excelenţă oferită de Northumbria University în valoare de £2.000  pusă la dispoziţia studenţilor români interesaţi de studiile de licenţă;
  • Burse de până la £3.000 pentru studenţii internaţionali de la City University, London;

Discuţii cu reprezentanţii celor mai bune 8 universităţi din Olanda

Doar la RIUF – The Romanian International University Fair cei care doresc să studieze la o universitate în Olanda pot interacţiona cu reprezentanţii a 8 dintre cele 10 cele mai importante universităţi olandeze printre care şi University of Twente, Tilburg University, Radboud University, University of Groningen, Utrecht University.

Oportunitatea de a interacţiona cu 45 dintre universităţile din Marea Britanie

La RIUF Bucureşti, vizitatorii pot interacţiona cu reprezentanţii a peste 45 de instituții de învățământ din Marea Britanie. Printre programele de studiu pe care aceștia le propun tinerilor români, se numără și cele în domenii precum business, management, economie, marketing, advertising și multimedia, inginerie și IT, comunicare și jurnalism, științe politice și relații internaționale, turism, artă și design. Însă, chiar și cei care își doresc să studieze geografie sau drept pot găsi programele de studiu dorite, la una dintre universitățile de stat din Marea Britanie prezente la RIUF.

Prin înscrierea la eveniment, vizitatorii beneficiază de consiliere educaţională gratuită, dar și de o ofertă de studiu personalizată în funcție de domeniile de interes. În plus, pot participa la conferința RIUF YouForum, unde vor avea ocazia să interacționeze cu peste 45 de invitați de renume din diferite domenii de activitate, printre care și Dragoș Bucurenci, Cornel Ilie (VUNK), Paula Herlo (România, Te iubesc!) sau Matei Dima (BRomania).

Ediția RIUF din București este completată cu noi ediții în Cluj-Napoca, pe 21 martie, la Sala Polivalentă și în Brașov, pe 23 martie, la Hotel Aro Palace.

Înscrierile se pot face pe www.riuf.ro.

Data articol: martie 15, 2017

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam