Hot Now

Universităţi din top 200 în lume vin la RIUF

29 09 2015, Portal HR , Comenteaza, 1.640 afisari

La finalul acestei săptamani, pe 3 şi 4 octombrie, tinerii dornici să afle mai multe informaţii despre programele de studiu din România şi din străinătate sunt aşteptaţi la RIUF- The Romanian International University Fair.

Timp de două zile, la Sala Palatului din Bucureşti, peste 85 de universităţi şi institutii de învăţământ din 15 ţări vor prezenta vizitatorilor programele de studiu şi ofertele educaţionale în domenii precum management, business, economie, marketing şi advertising, inginerie şi IT, jurnalism, turism, artă şi design, arhitectură, medicină.

Universităţi de top din Europa

In octombrie, peste 85 de universităţi din 15 ţări precum Anglia, Olanda, Germania, Danemarca, Norvegia, Elveţia şi Franţa te aşteaptă la RIUF. Dintre acestea 20 se află în topul celor mai bune 200 universităţi din lume, conform QS World University Rankings 2015!

Doar la RIUF tinerii dornici să studieze în străinătate se pot întâlni cu reprezentanţii celor mai prestigioase instituţii de învăţământ superior din Marea Britanie, printre care Imperial College London, University of Bristol, University of Birmingham sau The University of Sheffield.

Şi cele mai bune universităţi din Olanda vor fi prezente la RIUF, ediţia de toamnă, conform ARWU 2015 (Academic Ranking of World Universities). Utrecht University – cea mai apreciată universitate din Olanda, University of Groningen, aflată pe locul 2 si Radboud University Nijmegen, aflată pe locul 5 sunt doar câteva dintre universităţile olandeze prezente în această toamnă la târgul internaţional de universităţi – RIUF.

De asemenea, la RIUF- The Romanian International University Fair, tinerii pot interacţiona şi cu mediul academic românesc. Printre acestea, în Bucureşti vor participa Universitatea din Bucureşti, Universitatea Romano-Americană, Universitatea Spiru Haret şi Universitatea Bioterra. In Iaşi, Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi va fi prezentă şi în acest an, iar în Timişoara printre expozanţii acestei ediţii se numară Universitatea de Vest şi Universitatea de Medicină şi Farmacie Victor Babeş.

Lansarea primei academii antreprenoriale din România – The Entrepreneurship Academy (EA)

The Entrepreneurship Academy (EA) este singura facultate antreprenorială din România, unde studenţii învaţă practic încă din prima zi de scoala cum să îşi construiască şi să îşi dezvolte un business.

EA funcţionează pe baza unui parteneriat cu Team Academy Netherlands, după un model educaţional existent de peste 20 de ani în Finlanda şi implementat cu succes în peste 18 ţări.

Peste 91% dintre absolvenţii acestui model educaţional au un loc de muncă în primele 6 luni după absolvire, iar 47% au un business sustenabil la 2 ani după absolvire.

În plus, cei care vor trece pragul târgului internaţional de universităţi RIUF pe 3 si 4 octombrie vor mai găsi:

  • 6000 de programe de licenţă, masterat, MBA şi doctorat;
  • Consilieri educaţionali care îi pot ajuta să aplice la orice universitate din lume;
  • Surse de finanţare şi burse disponibile în străinătate;
  • Programe de dezvoltare personală şi de orientare în carieră;
  • Cursuri de limbi străine şi tabere educaţionale în afara ţării;
  • Studenţi internaţionali de la care poţi afla mai multe despre cum este experienţa de studiu în străinatate.

Pentru a participa la RIUF- The Romanian International University Fair, tot ceea ce trebuie sa faci este să te înscrii pe site-ul evenimentului, iar la finalul acestei ediţii RIUF vei primi un plan de studii personalizat pe ţările şi domeniile tale de interes.

Adauga comentariu

Cele mai noi

39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor, în timp ce 49,8% spun că este ok, dar s-ar putea și mai bine. Doar 10,7% nu au niciun motiv de nemulțumire din acest punct de vedere. Cu toate acestea, o eventuală renegociere salarială pare a fi o […]

Detalii

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei […]

Detalii

Raluca Burghelea este noul Country Managing Director al Accenture România. Raluca și-a început cariera la Accenture în anul 2007, iar în prezent este Managing Director al Accenture Operations în România, rol pe care îl va păstra. În calitate de Operations Lead, ea a jucat un rol esențial în dezvoltarea activității locale din România în 6 […]

Detalii

Pe 30 septembrie și 1 octombrie, la Sala Palatului din București, va avea loc IUF – The International University Fair, cel mai important eveniment educațional din Sud-Estul Europei. Reprezentanții universităților din 12 țări vor prezenta elevilor de liceu și studenților programele de licență, masterat și facilitățile la care pot avea acces (burse, surse de finanţare, […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter