Secțiune susținută de

Vice-Președintele pe Cercetare al Kantar Retail UK vine la Trade Round Table

Portal HR \ Evenimente \ Vice-Președintele pe Cercetare al Kantar Retail UK vine la Trade Round Table

Conferinţa industriei FMCG, Trade Round Table (TRT), îi are drept invitaţi speciali în acest an pe Ray Gaul de la Kantar Retail UK şi pe Preşedintele Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu. Evenimentul este organizat de revista Progresiv pe data de 23 octombrie la hotelul Novotel din Bucureşti.

Ray Gaul, Vice President Research & Analytics la  Kantar Retail UK – una dintre cele mai mari agenţii de cercetare de piaţă din lume – va expune principalele tendinţe care influenţează strategiile retailerilor europeni în 2014 și va dezvălui ce se află în spatele investiţiilor masive direcţionate în ultimii ani către dezvoltarea conceptelor de comerţ de proximitate.

Bogdan Chiriţoiu, preşedintele autorităţii de concurenţă din România, va vorbi despre cele mai sensibile aspecte ale reglementarilor in relatia comerciala dintre lanturile mari de magazine si furnizorii lor si va aduce exemple de bune practici in domeniu de pe alte piete europene.

Alte teme dezbătute la TRT :

– Ce preferinţe noi are cumpărătorul ?

– Ce direcţii strategice mai pot genera creşteri?

– Cum se transformă retailul in Europa ca urmare a schimbărilor în comportamentul de cumparare ?

– Cum şi-au adaptat furnizorii europeni modelul de business la realităţile unui retail consolidat?

– Cum și-au imbunatatit marile retele conceptul de retail in Romania?

Printre speakerii confirmati se mai numără și: Martina Steinberger-Voracek, Vice President Regional Sales Laundry & Home Care CEE la Henkel, Krzysztof Rozpara, Vice-President Presales, Managing Director la Strategix Polonia, Dorin Iordăchescu, Membru al Consiliului de Administratie – Responsabil pentru departamentele de Achizitii / Marketing / Logistica – la Selgros Cash&Carry Romania, Claudia Mirică, Director Magazin la Cora Lujerului, Tunde Turcsan, Managing Director la RetailZoom, Andrei Cânda, Client Service Director la Mercury Research si Marius Căluian, General Manager la Vektor Marktforschung.

În 10 ani, TRT s-a impus pe piață drept cea mai mare conferință a toamnei din piața FMCG, reunind în fiecare an 150-200 de manageri de nivel middle & top din retail, producție, distribuție, logistică, research și alte domenii conexe.

Organizatorul este revista Progresiv, cea mai mare publicație b2b dedicată pieței de retail & FMCG.

Înscrierile la acest eveniment au început deja și se pot face pe site-ul http://trt.magazinulprogresiv.ro.

Data articol: octombrie 9, 2013

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam