Secțiune susținută de

Vino la cea de-a doua ediție a Dimineților de Coaching

Portal HR \ Evenimente \ Vino la cea de-a doua ediție a Dimineților de Coaching

Indiferent dacă ești abia la începutul carierei sau ești deja un profesionist de succes, indiferent dacă ai nevoie de un “antrenament” personal sau profesional, indiferent dacă ai mai apelat la Coaching sau încă nu-ți este clar cum funcționează acest mod de interacțiune, vino să vezi cu ochii tăi cum stau lucrurile și să înveți despre tine, ghidat de coach Mihai Stanescu, unul dintre cei mai buni profesioniști în Coaching din România. Este o experiență care te va ajuta să găsești răspunsul la întrebări si să ai rezultate pe care să le simți imediat în viața ta de zi cu zi.

“Diminețile de Coaching” au o frecvență lunară și o durată de 4 ore. Bazate pe o structură dialogală informală, întâlnirile acoperă subiecte des întâlnite în viața personală și profesională a tuturor, luând însă în considerare și preocupările punctuale ale participanților.

Ediția din 27 octombrie 2012 este dedicată situațiilor de tipul ‘’fă mai mult cu mai puțin!’’, iar locul de întâlnire este Grand Café Van Gogh (Str. Smârdan nr. 9, vis-à-vis de BNR).

Mai multe detalii despre “Diminețile de Coaching” poți afla de aici sau scriind pe adresa evenimente@mihaistanescu.ro.

Dacă ești curios să vezi cum s-a desfășurat ultima ediție, poți descoperi aici sau urmărind un scurt material video:

 

Data articol: septembrie 28, 2012

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam