Hot Now

Vrei să devii inovativ în HR? Vino la HR Innovation Conference!

27 10 2016, Portal HR , Comenteaza, 1.910 afisari

Doi dintre cei mai cunoscuți speakeri la nivel mondial, 5 inovatori români și 500 de specialiști în resurse umane de la cele mai importante companii din România vor fi prezenți joi, 3 noiembrie, la HR Innovation Conference. Cea de-a 12-a ediție a conferinței organizată anual de HR Club va începe la ora 8:30, la Hotel Radisson Blu.

Unul dintre cei mai influenți gânditori ai lumii, Charles Handy, vine la București să le prezinte specialiștilor în resurse umane de la cele mai importante companii din România o viziune revoluționară asupra modelului de management a unei organizații de succes.

„O companie trebuie să funcționeze ca o comunitate, ca un sat. Nimeni nu deține un sat, toți sunt membri ai comunității și au drepturi. Acționarii sunt recompensați în funcție de riscurile pe care și le asumă, dar ei nu sunt numaidecât proprietari. Nici angajații nu sunt simpli angajați, ci cetățeni cu drepturi, care beneficiază de profitul pe care îl genereză”, susține gânditorul Charles Handy.

Participanții la HR Innovation Conference vor avea prilejul să îl asculte și pe Hal Gregersen, director executiv la MIT Leadership Center, care va oferi informații despre cum să-ți cultivi cele cinci calități esențiale ale inovatorilor în business.

De asemenea, la HR Innovation Conference își vor împărtăși experiențele de inovatori cinci români care privesc în viitor și oferă soluții ingenioase:

  • Elevul Tudor Popa, de 17 ani, inventatorul ochelarilor inteligenți Mitra, care ajută persoanele nevăzătoare să se descurce în situațiile neprevăzute ale fiecărei zile.
  • Maria Dermengiu, eroina unei povești de succes, care a început cu o promițătoare carieră în avocatură, iar în prezent deține o companie orientată către arta aplicată și numeroase lucrări apreciate la superlativ în țară și în străinătate.
  • Ciprian Ciofu, șeful Direcției Lucrări la Facultea de Mecanică, la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iasi, care coordonează proiectul Formula Student, o competiție în care echipe multisciplinare de studenți realizează monoposturi în condiții reale, care participă la competiții adevărate în Italia și Ungaria. O inițiativă care se bucură de mare succes în rândul viitorilor ingineri de top. Profesorul Ciofu vine la HR Club împreună cu Florin Cozma, student la Autovehicule Rutiere și membru al unei echipe de la Formula Student.
  • Tânărul Mihai Toader-Pasti, alături de echipa lui formată din 250 de studenți, a creat cu materiale naturale o locuință sustenabilă, sigură și confortabilă. Casa este complet echipată și funcțională, iar în interior se regăsește o seră verde. Sistemul folosit în casa verde este fără facturi lunare și produce mai multă energie decât consumă.

Conferinţa HR Innovation va găzdui şi o zonă expoziţională, un concept nou şi creativ care le va da ocazia participanţilor să interacţioneze cu cele mai noi şi inovatoare produse din domeniul HR. Unul dintre standuri a fost oferit gratuit de către organizatori, în urma unei competiţii unui ONG inovator. 19 ONG-uri s-au înscris în competiţie, iar câştigătorul este Junior Achievement România pe care participanţii îl vor putea întâlni la standul 16.

HR Innovation Conference va fi transmisă live în Timișoara și Cluj-Napoca.

Mai multe informații: http://hr-club.ro/ro/evenimente/hr-innovation-conference/2016/06/28/3158

Facebook: https://www.facebook.com/hrclub.romania/?fref=ts

Adauga comentariu

Cele mai noi

Anul 2023 a fost unul dificil pentru sectorul IT, atât la nivel global, dar mai ales în România. Pe de o parte, concedieri semnificative în prima parte a anului au lăsat foarte mulți candidați în căutare de job într-o piață cu pretenții tot mai ridicate, iar pe de altă parte, impozitarea veniturilor de peste 10.000 […]

Detalii

Customer Experience Romania organizează CX Conference Bucharest 2023, un eveniment conceput pentru a sustine transformarea domeniul experienței clienților în România. Conferința va avea loc pe data de 25 octombrie la Nord Events Centre și se adresează liderilor din domeniul CX, marketing, resurse umane, customer care, customer service, vânzări, operațiuni și antreprenorilor romani. CX Conference Bucharest […]

Detalii

91,2% dintre angajatorii care au participat la cel mai recent sondaj derulat de eJobs România au declarat că au în plan să facă angajări până la finalul anului. 5,4% spun că au blocat toate angajările, în timp ce 3,4% nu știu exact care va fi cursul evenimentelor până la final de an. Dintre cei care […]

Detalii

Independenți, pragmatici, la curent cu noile tehnologii, tinerii din generația Z sunt deciși să își trăiască viața și să își construiască parcursul educațional și profesional conform propriului set de valori. Anual, la IUF- The International University Fair participă peste 20.000 de elevi și studenți. Datele ultimelor ediții ne arată că tinerii din România sunt din […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter