Hot Now

Webcast CIO Talks – Powered by CIO Council Digital Leadership. Building Frameworks for Digital Success, miercuri, 19 mai 2021, între orele 15.00-17.30

12 05 2021, Portal HR , Comenteaza, 250 afisari

CIO Council și Revista CARIERE organizează miercuri, 19 mai, între orele 15.00-17.30, o nouă ediție din seria de evenimente online CIO TALKS – Powered by CIO Council cu tema Digital Leadership. Building Frameworks for Digital Success. CIO Council propune o discuție deschisă despre cum pot crește organizațiile eficiența operațională folosind tendințele actuale din tehnologie, precum Inteligența Artificială, Advanced Analytics, Big Data, IoT și multe altele, care au devenit deja o prezență constantă în viața cotidiană a tuturor.

Moderatorul evenimentului este, ca de obicei, YUGO NEUMORNI – Președinte CIO Council România, CIO Cargus.

De la chatboți și asistenți digitali la agricultură sau sănătate inteligentă, viața întregii umanități devine din ce în ce mai dependentă de tehnologie. Inteligența artificială, Big Data și IoT, alături de 5G și migrația continuă căte cloud, constituie fundamentele pentru Noua Societate Digitală. Volumul mare de date deținut de companii furnizează analize și statistici cu valoare de prognoză, ce contribuie în final la optimizarea deciziilor operaționale. Datele – cea mai apreciată resursă din lume în acest moment – trebuie procesate cu ajutorul Advanced Analytics și Big Data ca să devină cu adevărat valoroase, în condițiile în care totul devine inteligent și fiecare om produce date în fiecare secundă.

În acest context, utilizatorii finali și așteptările clienților se orientează din ce în ce mai mult spre lumea digitală, și în această ediție ne propunem să aflăm cum să devenim tot mai inteligenți și să înțelegem cât mai bine atât nevoile, cât și comportamentul clienților.

Invitatul internațional al acestei edițiiși autorul cărții ‘Life of AI‘ (​Amazon 2018) – PAUL BROOK, Dell Technologies Data Centric Workloads Specialist Pre-Sales SAP, Oracle and SQL EMEA Pre-Sales Director – va susține prezentarea ”Data Driven: What in the name of Freddie Mercury does that mean?”. Sub titlul ”Closing the loop: bringing insights back to the consumers”, ADRIAN BLIDĂRUȘ, CEO Softelligence, va transmite mesajul că este momentul potrivit ca datele și informațiile să fie transformate în baze solide pentru predicții și pentru decizii de business. Invitatul DORIAN HODOROGEA, Customer Engineer for Smart Analytics, Google CEE, va prezenta un scurt îndrumar despre cum să folosim Inteligența Artficială în așa fel încât să genereze valoare businessului în prezentarea”The Journey into an AI-first World”.

Invitații în panel ai moderatorului YUGO NEUMORNI – Președinte CIO Council România, CIO Cargus, vor aduce în discuție studii de caz reale și cazuri de utilizare pentru Artificial Intelligence și Advanced Analytics în business, care au beneficii clare și provocări atât pentru CIO, cât și pentru celelalte funcții din business. Participanții la eveniment vor afla răspunsul la întrebări precum:

  • Ce este Inteligența Artificială și care sunt domeniile majore în care aduce beneficii? Cum poate fi implementată IA în interiorul unei companii și care sunt beneficiile majore ale acestei tehnologii în cadrul companiilor? Unde este aplicabilă IA cu rezultate imediate?
  • Cum pot companiile și CIO să dezvolte competențe interne legate de Inteligența Artificială? Toți dezvoltatorii pot deveni dezvoltatori de IA?
  • Este adevărat sau fals faptul că oamenii vor fi înlocuiți și se vor pierde locuri de muncă dacă Inteligența Artificială și învățarea cu ajutorul mașinilor vor fi dezvoltate astfel încât să îmbunătățească procesele de business.? Cum pot oamenii să aibă câștig de cauză în fața IA?
  • Cum pot fi folosite volumele mari de date generate zilnic și cum pot beneficia companiile de acest lucru?
  • Care sunt principalele platforme  pentru Advanced Analytics? Care este cea mai bună strategie pe care o putem aplica pentru a dezvolta un sistem de analize și statistici în cadrul companiilor?
  • Artificial Intelligence și Analytics sunt tendințe asemănătoare? Și în ce fel? Unde se situează cloud computing în ecuația AI / Analytics?

Prezentarea invitatuluiPAUL BROOK, Dell Technologies Data Centric Workloads Specialist Pre-Sales SAP, Oracle and SQL EMEA Pre-Sales Director – va fi susținută în limba engleză.
Toate celelalte discuții se vor desfășura în limba română.

Participarea este gratuită și se face pe baza confirmării înregistrării pe pagina evenimentului – unde se găsesc toate detaliile privind temele de discuție și vorbitorii ediției.

Adresa de contact pentru informații organizatorice este evenimente@cariereonline.ro.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Talentul continuă să fie un element cheie, iar în noua realitate a muncii, capacitatea de a crea condiții colaborative pentru talente crește în importanță. Centrele de inovație importante continuă să se dezvolte și în afara ecosistemului Silicon Valley. Abilitatea de a crea conditii pentru dezvoltarea acestora face diferența între economii cu valoare adaugată mare și […]

Detalii

Majoritatea consumatorilor (83%) spun că firmele ar trebui să fie proactive și preocupate constant de politicile de mediu, sociale și de guvernanță corporativă (ESG), iar 76% arată că vor întrerupe relația cu companii care nu tratează bine angajații, mediul înconjurător sau comunitatea în care își desfășoară activitatea, potrivit sondajului “Consumer Intelligence on ESG” realizat de […]

Detalii

Unul dintre cele mai importante ingrediente ale unei vacanțe reușite sunt lecturile. Dacă nu v-ați hotărât încă ce să puneți în bagaj, avem noi câteva sugestii proaspăt ieșite din tipar. 1. Mentalitatea de cercetaș de Julia Galeff Despre carte: Când vine vorba despre convingerile oamenilor, știm că ei văd ce vor să vadă. Cu alte […]

Detalii

În perioada 6-15 iulie 2021, tineri din 10 țări europene explorează împreună care sunt abilitățile de care următoarele generații vor avea nevoie pentru a se adapta la joburile din viitor, în cadrul unei mobilități co-finanțate prin programul Erasmus+ al Uniunii Europene. Zece organizații de tineret care activează la nivelul Uniunii Europene, Republica Macedoniei de Nord […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter