Hot Now

Webcast CIO Talks – Powered by CIO Council Digital Leadership. Building Frameworks for Digital Success, miercuri, 19 mai 2021, între orele 15.00-17.30

12 05 2021, Portal HR , Comenteaza, 199 afisari

CIO Council și Revista CARIERE organizează miercuri, 19 mai, între orele 15.00-17.30, o nouă ediție din seria de evenimente online CIO TALKS – Powered by CIO Council cu tema Digital Leadership. Building Frameworks for Digital Success. CIO Council propune o discuție deschisă despre cum pot crește organizațiile eficiența operațională folosind tendințele actuale din tehnologie, precum Inteligența Artificială, Advanced Analytics, Big Data, IoT și multe altele, care au devenit deja o prezență constantă în viața cotidiană a tuturor.

Moderatorul evenimentului este, ca de obicei, YUGO NEUMORNI – Președinte CIO Council România, CIO Cargus.

De la chatboți și asistenți digitali la agricultură sau sănătate inteligentă, viața întregii umanități devine din ce în ce mai dependentă de tehnologie. Inteligența artificială, Big Data și IoT, alături de 5G și migrația continuă căte cloud, constituie fundamentele pentru Noua Societate Digitală. Volumul mare de date deținut de companii furnizează analize și statistici cu valoare de prognoză, ce contribuie în final la optimizarea deciziilor operaționale. Datele – cea mai apreciată resursă din lume în acest moment – trebuie procesate cu ajutorul Advanced Analytics și Big Data ca să devină cu adevărat valoroase, în condițiile în care totul devine inteligent și fiecare om produce date în fiecare secundă.

În acest context, utilizatorii finali și așteptările clienților se orientează din ce în ce mai mult spre lumea digitală, și în această ediție ne propunem să aflăm cum să devenim tot mai inteligenți și să înțelegem cât mai bine atât nevoile, cât și comportamentul clienților.

Invitatul internațional al acestei edițiiși autorul cărții ‘Life of AI‘ (​Amazon 2018) – PAUL BROOK, Dell Technologies Data Centric Workloads Specialist Pre-Sales SAP, Oracle and SQL EMEA Pre-Sales Director – va susține prezentarea ”Data Driven: What in the name of Freddie Mercury does that mean?”. Sub titlul ”Closing the loop: bringing insights back to the consumers”, ADRIAN BLIDĂRUȘ, CEO Softelligence, va transmite mesajul că este momentul potrivit ca datele și informațiile să fie transformate în baze solide pentru predicții și pentru decizii de business. Invitatul DORIAN HODOROGEA, Customer Engineer for Smart Analytics, Google CEE, va prezenta un scurt îndrumar despre cum să folosim Inteligența Artficială în așa fel încât să genereze valoare businessului în prezentarea”The Journey into an AI-first World”.

Invitații în panel ai moderatorului YUGO NEUMORNI – Președinte CIO Council România, CIO Cargus, vor aduce în discuție studii de caz reale și cazuri de utilizare pentru Artificial Intelligence și Advanced Analytics în business, care au beneficii clare și provocări atât pentru CIO, cât și pentru celelalte funcții din business. Participanții la eveniment vor afla răspunsul la întrebări precum:

  • Ce este Inteligența Artificială și care sunt domeniile majore în care aduce beneficii? Cum poate fi implementată IA în interiorul unei companii și care sunt beneficiile majore ale acestei tehnologii în cadrul companiilor? Unde este aplicabilă IA cu rezultate imediate?
  • Cum pot companiile și CIO să dezvolte competențe interne legate de Inteligența Artificială? Toți dezvoltatorii pot deveni dezvoltatori de IA?
  • Este adevărat sau fals faptul că oamenii vor fi înlocuiți și se vor pierde locuri de muncă dacă Inteligența Artificială și învățarea cu ajutorul mașinilor vor fi dezvoltate astfel încât să îmbunătățească procesele de business.? Cum pot oamenii să aibă câștig de cauză în fața IA?
  • Cum pot fi folosite volumele mari de date generate zilnic și cum pot beneficia companiile de acest lucru?
  • Care sunt principalele platforme  pentru Advanced Analytics? Care este cea mai bună strategie pe care o putem aplica pentru a dezvolta un sistem de analize și statistici în cadrul companiilor?
  • Artificial Intelligence și Analytics sunt tendințe asemănătoare? Și în ce fel? Unde se situează cloud computing în ecuația AI / Analytics?

Prezentarea invitatuluiPAUL BROOK, Dell Technologies Data Centric Workloads Specialist Pre-Sales SAP, Oracle and SQL EMEA Pre-Sales Director – va fi susținută în limba engleză.
Toate celelalte discuții se vor desfășura în limba română.

Participarea este gratuită și se face pe baza confirmării înregistrării pe pagina evenimentului – unde se găsesc toate detaliile privind temele de discuție și vorbitorii ediției.

Adresa de contact pentru informații organizatorice este evenimente@cariereonline.ro.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Revista Biz a lansat ediția a 13-a a clasamentului celor mai active branduri în social media din România aduce în prim-plan 50 de branduri care fac performanță în digital. Top Social Brands 2021 este o analiză unică a peisajului social media din România, care scoate în evidență noile tendințe în domeniu, inovațiile realizate de brandurile […]

Detalii

În România, KPMG a lansat cea de-a 6-a ediție a „Ghidului privind detașarea internațională a lucrătorilor”, care include informații detaliate despre modificările aduse de noua Directivă privind detașările internaționale în fiecare stat membru. Chiar dacă anul 2020 a schimbat radical mobilitatea internațională așa cum o știam, a adus și noi obligații în ceea ce privește […]

Detalii

Săptămâna aceasta, pe 9-11 iunie, are loc DevTalks Reimagined, cel mai amplu eveniment de tehnologie din România. Păstrând formatul de expo-conferință, evenimentul va reuni developeri, ingineri, manageri, freelanceri și pasionați de tehnologie pentru a lua parte la o experiență complexă desfășurată pe parcursul celor 3 zile: o agendă cu 15 scene tehnice, susținută de peste […]

Detalii

Mai mult de trei sferturi dintre companii intenționează să-și perfecționeze / recalifice până la 25% din forța de muncă în următorii trei ani. Până la 5,7 milioane de noi locuri de muncă ar putea fi create în toată Europa până în 2030 ca urmare a investițiilor accelerate în domeniul digital și al sustenabilității, însă liderii […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter