Hot Now

WEBCAST: FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA DIGITALĂ, ediția a-IV-a, THE CHALLENGES OF DIGITAL ENGAGEMENT, Miercuri 28 octombrie, între orele 15:00-17:00

22 10 2020, Portal HR , Comenteaza, 251 afisari

Revista HR Manager împreună cu Humanistic, partener al evenimentului, organizează miercuri 28 octombrie, între orele 15:00-17:00, ediția a 4-a din seria de evenimente online „FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA DIGITALĂ”. Se va discuta despre cum obținem și cum construim strategiile de creștere a angajamentului în noul mediu de lucru virtual, care sunt noile tendințe în abordarea acestuia, despre cum se schimbă paradigma angajamentului de la o abordare axată pe organizație la un demers de tip ecosistem al angajatului și cum arată o strategie coerentă de engagement în noul context.

Invitații acestei ediții vor dezbate subiecte aflate pe lista de priorități a profesioniștilor HR în această perioadă:

  • Care este procesul relevant ACUM de măsurare a angajamentului?
  • Ce păstrăm, ce modificăm și cum inovăm în acest domeniu, al implicării-motivării și susținerii reciproce?
  • Cum arată și ce recomandări sunt pentru un proces de angajament bine comunicat ce are un grad de respondenți foarte bun?
  • Ce acțiuni de leadership ar trebui încurajate și care este acum rolul managerului direct?
  • Cum ne putem asigura că relațiile 1:1 sunt și în online autentice și engaging?
  • Se va face trecerea de la studiile complexe de climat, aplicate global, la cele naționale, regionale, sau chiar continue pe bază de eșantionare? Cât de relevantă mai este acum abordarea globală?
  • Care sunt întrebările esențiale cu impact în măsurarea stării de bine a angajaților și cu ce alți indicatori corelăm angajamentul?
  • Este prezența productivității crescute din ultimul timp un semn de creștere sănătoasă a angajamentului, sau doar motiv de îngrijorare pentru oboseală?

Aflăm toate răspunsurile de la specialiștii și practicienii HR invitați:

Bogdan Belciu – Partener Boston Consulting Group, aduce în atenția participanților un studiu global condus pe 12.000 de angajați care surprinde faptul că oamenii și-au păstrat nivelul de productivitate în contextul mediului virtual sau hibrid de lucru. Despre lecțiile învățate în timpul pandemiei și noul “normal” al mediului organizațional aflăm din prezentarea despre ”Demistificarea conceptului de Remote Working”. În ce măsură nivelul de angajament influențează această productivitate și ce riscuri implică în continuare lucrul de la distanță, precum și care este NOUL mod de a genera ENGAGEMENT în companiile noastre, aflăm de la: Roxana Cîlțea – Head of HR Romania & Moldova, HRBP South Europe, Sanofi Pasteur, Alina Perrin – Founder & CEO Serman Insight, Raluca Gâdiuță – Country HR Leader, HP Inc. Romania, Cornelia Balcanu – Head of HR Shared Services, Samsung SSC Europe.

Iulia Buciuman – Managing Partner HUMANISTIC – comoderator și Mihai Zânt – Business Coach, Managing Partner HUMANISTIC – moderator sunt gazdele acestui eveniment.

Prezentările și discuțiile se vor desfășura în limba română.

În timpul evenimentului aveți posibilitatea să adresați întrebări prin intermediul unui chat live.

Participarea este gratuită și se face pe baza confirmării înregistrării.

Înregistrarea se poate face accesând pagina evenimentului, unde se găsesc toate detaliile privind temele de discuție și vorbitorii acestei ediții.

Persoanele de contact pentru informații organizatorice sunt Andra Zikov și Laura Manciu.

Adauga comentariu

Cele mai noi

CIO Council și Revista CARIERE organizează marți 8 decembrie, între orele 15:00-17:00, evenimentul online CIO TALKS – Powered by CIO Council cu tema „The Future of the Digital Business Ecosystem”. Acest webinar explorează cum pot fi folosite în mod practic tendințele tehnologice pentru adaptarea la canale digitale noi și cum pot rămâne competitive companiile având în […]

Detalii

Cum s-au adaptat companiile participante la un eveniment de recrutare 100% online Cel mai mare târg de carieră din România și-a încheiat cele două ediții din această toamnă, desfășurate exclusiv în mediul online. Consacratele ediții Angajatori de TOP s-au desfășurat în mediul virtual, pe platforma Hipo.ro, timp de 30 de zile în Timișoara și la […]

Detalii

Companiile de tehnologie predomină topul realizat de platforma Undelucram.ro Microsoft revine pe primul loc în top Un brand de educație intră pentru prima dată în top Șapte din zece locuri sunt ocupate de companii de tehnologie Singurul top realizat în functie de opiniile propriilor angajați Microsoft România, 2Checkout (now Verifone), Nobel, Softbinator Technologies și Cornerstone […]

Detalii

După un an greu, cu o multitudine de încercări, în perioada 1 decembrie – 31 ianuarie, Learning Architect oferă cadou tuturor românilor, de ziua noastră, un program gratuit prin care ne pregătim mintea pentru a rămâne deschiși, flexibili, conectați cu oamenii , indiferent de contextul extern. Programul „România cu mintea deschisă” poate fi accesat prin […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter