Hot Now

WEBCAST: FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA DIGITALĂ, ediția a-IV-a, THE CHALLENGES OF DIGITAL ENGAGEMENT, Miercuri 28 octombrie, între orele 15:00-17:00

22 10 2020, Portal HR , Comenteaza, 694 afisari

Revista HR Manager împreună cu Humanistic, partener al evenimentului, organizează miercuri 28 octombrie, între orele 15:00-17:00, ediția a 4-a din seria de evenimente online „FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA DIGITALĂ”. Se va discuta despre cum obținem și cum construim strategiile de creștere a angajamentului în noul mediu de lucru virtual, care sunt noile tendințe în abordarea acestuia, despre cum se schimbă paradigma angajamentului de la o abordare axată pe organizație la un demers de tip ecosistem al angajatului și cum arată o strategie coerentă de engagement în noul context.

Invitații acestei ediții vor dezbate subiecte aflate pe lista de priorități a profesioniștilor HR în această perioadă:

  • Care este procesul relevant ACUM de măsurare a angajamentului?
  • Ce păstrăm, ce modificăm și cum inovăm în acest domeniu, al implicării-motivării și susținerii reciproce?
  • Cum arată și ce recomandări sunt pentru un proces de angajament bine comunicat ce are un grad de respondenți foarte bun?
  • Ce acțiuni de leadership ar trebui încurajate și care este acum rolul managerului direct?
  • Cum ne putem asigura că relațiile 1:1 sunt și în online autentice și engaging?
  • Se va face trecerea de la studiile complexe de climat, aplicate global, la cele naționale, regionale, sau chiar continue pe bază de eșantionare? Cât de relevantă mai este acum abordarea globală?
  • Care sunt întrebările esențiale cu impact în măsurarea stării de bine a angajaților și cu ce alți indicatori corelăm angajamentul?
  • Este prezența productivității crescute din ultimul timp un semn de creștere sănătoasă a angajamentului, sau doar motiv de îngrijorare pentru oboseală?

Aflăm toate răspunsurile de la specialiștii și practicienii HR invitați:

Bogdan Belciu – Partener Boston Consulting Group, aduce în atenția participanților un studiu global condus pe 12.000 de angajați care surprinde faptul că oamenii și-au păstrat nivelul de productivitate în contextul mediului virtual sau hibrid de lucru. Despre lecțiile învățate în timpul pandemiei și noul “normal” al mediului organizațional aflăm din prezentarea despre ”Demistificarea conceptului de Remote Working”. În ce măsură nivelul de angajament influențează această productivitate și ce riscuri implică în continuare lucrul de la distanță, precum și care este NOUL mod de a genera ENGAGEMENT în companiile noastre, aflăm de la: Roxana Cîlțea – Head of HR Romania & Moldova, HRBP South Europe, Sanofi Pasteur, Alina Perrin – Founder & CEO Serman Insight, Raluca Gâdiuță – Country HR Leader, HP Inc. Romania, Cornelia Balcanu – Head of HR Shared Services, Samsung SSC Europe.

Iulia Buciuman – Managing Partner HUMANISTIC – comoderator și Mihai Zânt – Business Coach, Managing Partner HUMANISTIC – moderator sunt gazdele acestui eveniment.

Prezentările și discuțiile se vor desfășura în limba română.

În timpul evenimentului aveți posibilitatea să adresați întrebări prin intermediul unui chat live.

Participarea este gratuită și se face pe baza confirmării înregistrării.

Înregistrarea se poate face accesând pagina evenimentului, unde se găsesc toate detaliile privind temele de discuție și vorbitorii acestei ediții.

Persoanele de contact pentru informații organizatorice sunt Andra Zikov și Laura Manciu.

Adauga comentariu

Cele mai noi

39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor, în timp ce 49,8% spun că este ok, dar s-ar putea și mai bine. Doar 10,7% nu au niciun motiv de nemulțumire din acest punct de vedere. Cu toate acestea, o eventuală renegociere salarială pare a fi o […]

Detalii

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei […]

Detalii

Raluca Burghelea este noul Country Managing Director al Accenture România. Raluca și-a început cariera la Accenture în anul 2007, iar în prezent este Managing Director al Accenture Operations în România, rol pe care îl va păstra. În calitate de Operations Lead, ea a jucat un rol esențial în dezvoltarea activității locale din România în 6 […]

Detalii

Pe 30 septembrie și 1 octombrie, la Sala Palatului din București, va avea loc IUF – The International University Fair, cel mai important eveniment educațional din Sud-Estul Europei. Reprezentanții universităților din 12 țări vor prezenta elevilor de liceu și studenților programele de licență, masterat și facilitățile la care pot avea acces (burse, surse de finanţare, […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter