Secțiune susținută de

WORK IN MOTION: 18 mai 2018, București

Portal HR \ Evenimente \ WORK IN MOTION: 18 mai 2018, București

BusinessMark anunță organizarea celei de-a doua ediții a evenimentului WORK IN MOTION. A workforce mobility conference, ce va avea loc pe 18 mai 2018, la Hotel InterContinental, București. Unii dintre cei mai cunoscuți specialiști în domeniu vor discuta despre modalitățile prin care companiile pot integra mobilitatea angajaților, într-un mod eficient, la nivel strategic.

Tematica evenimentului conține subiecte, precum: tendințele în materie de people management; implementarea programelor de mobilitate; soluțiile pentru optimizarea costurilor programelor de mobilitate; cultura organizațională versus mobilitatea angajaților; mobilitatea talentelor ca punct organizațional strategic la nivel internațional; labirintul procedural al emigrării – diferențele la nivel național, regional, continental ce pot aduce provocări procedurale; Planning & training – elemente esențiale în pregătirea anagajaților pentru programele de mobilitate; Importanța detaliilor la nivel de relocare; Impactul tehnologiei asupra mobilității – data analysis; Global leadership și performance management; Payroll și salarizare pentru angajații internaționali. Dinamica legislativă și fiscală la nivel global și optimizarea taxelor internaționale; provocări și soluții în mobility management; Securitatea angajaților și relocările în țări cu provocări la nivel de securitate; măsurarea ROI-ului programelor de mobilitate.

Participanții au ocazia să interacționeze cu următorii invitați:

  • SMĂRĂNDIȚA SCHNEL, Director HR BPO România, Telekom România
  • ANAMARIA-CRISTINA DOBRIN, HR Coordinator, Stefanini
  • ZOE DOBRE, HR Director, City Grill
  • ANDREEA BUCUR, General Manager – HR- WNS Global Services (P) Ltd
  • DANIELA OPRESCU, Tax Director, KPMG România
  • IRINA NISTOR, Senior Manager (Global Mobility, HNWI), PwC România
  • OLIVIER RAVON, Central & Eastern Europe Director, Gosselin Mobility
  • Reprezentant Romanian Software

 

Evenimentul se adresează: directorilor generali, adjuncți, financiari și de HR, managerilor din departamentul juridic, payroll și salarizare, precum și antreprenorilor.

Înscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

 

Data articol: mai 4, 2018

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam