Hot Now

Workshop „Coaching Generativ: Arta Creativității Sustenabile” cu Stephen Gilligan: 7-11 noiembrie 2018, București

18 09 2018, Portal HR , Comenteaza, 969 afisari

În perioada 7-11 noiembrie va avea loc la București workshop-ul „Coaching Generativ: Arta Creativității Sustenabile. Stephen Gilligan în România”, un eveniment de excepție pentru cei interesați de dezvoltarea lor personală și profesională: manageri, antreprenori, specialiști în resurse umane, coachi, terapeuți etc. Workshop-ul este susținut de Stephen Gilligan Ph.D., creatorul Coachingului Generativ și cel mai important student al marelui psihiatru și hipnoterapeut Milton Erickson.

“Coaching-ul Generativ, al cărui focus central este creativitatea, reprezintă cea mai recentă generație de coaching, cea de-a treia. Workshopul îi va invita pe participanți să învețe cum își pot realiza visele, devenind maestrii propriilor resurse creative, direct de la Stephen Gilligan, o autoritate mondială și recunoscută în domeniul autocunoașterii”, spune Ana-Maria Ștefănescu, trainer certificat și NLP Master Practitioner, terapeut transpersonal, unul din organizatorii evenimentului. „În acest curs, participanții vor învăța cum, de ce și când să folosești coachingul generativ pentru a crea shimbare în cele trei domenii importante ale vieții: viața profesională, relațiile personale (intimitate, familie, prieteni) și relația cu sine (imaginea de sine, percepția propriului corp, istoria emoțională, părțile negative). Scopul major va fi acela de se conecta cu constiința creativă necesară pentru a avea o viață fericită, plină de succes și sens. Cu siguranță va fi un training de excepție”.

Participanții vor afla despre modul în care realitatea este construită prin hărți ale sistemului minte/corp și cum acestea pot fi accesate în siguranță, updatate, transformate sau create de la zero. Prin acest proces, își vor putea schimba imprintul din inconștient care îi ghidează în viață și vor primi instrumentele pentru a aplica aceste hărți noi în moduri practice.

Coachingul este procesul prin care putem însoți pe cineva să trăiască și să creeze la potențialul său maxim. Implică aducerea la suprafață a punctelor forte, a talentelor și abilităților personale, sprijinind depășirea rezistențelor interne și a interferențelor. Coachingul Generativ implică o arie de lucru mai vastă și mai profundă decât cel tradițional. El se asigură ca intențiile sunt congruente, apoi caută să dezvolte cea mai înaltă stare de conștiință, potrivită pentru ca intenția pozitivă să fie realizată. Această “acordare” la o stare optimă poate include centrare somatică; identificarea și transformarea credințelor negative; accesarea și integrarea unei varietăți de resurse; planuri de acțiune; identificarea și transformarea emoțiilor negative și a relațiilor relevante pentru scopul ales; deschiderea către o conștiință creativă.

Coachingul generativ include, ca abordare, lucrul cu emoțiile, intenția și atenția la starea de conștiință. El abordează întreaga experiență a unei persoane – stări interne pozitive și negative, credințe, experiențe trecute, imaginația creativă, stări somatice etc. – ca pe resurse potențiale pentru a-și atinge obiectivele. Evenimentul „Coaching Generativ: Arta Creativității Sustenabile. Stephen Gilligan în România” va concentra, în câteva zile, munca de avangardă a uneia dintre figurile marcante internaționale în acest domeniu.

Workshop-ul este organizat în colaborare cu Ramona Gherasim, Coach și Teacher Trainer NLP. Formularul de înscriere poate fi solicitat pe mail, la adresa contact@stephengilligan.ro.

Detalii despre eveniment aici.

Despre Dr. Stephen Gilligan

Dr. Stephen Gilligan este psiholog cu doctorat la Universitatea Stanford. Este cel mai important student al lui Milton Erickson, marele psihiatru și hipnoterapeut. Dr. Gilligan a continuat și dezvoltat această muncă în ultimii 40 de ani în moduri semnificative, în timp ce și-a dezvoltat de asemenea programele în Transă Generativă și Coaching Generativ. În 2004, a primit premiul atât de rar oferit “Lifetime Achievement Award” de la Fundația Erickson ca și recunoaștere și onorare a multelor contribuții aduse în domeniu. Este co-fondatorul (împreună cu Robert Dilts) al Asociației Internaționale pentru Schimbare Generativă (IAGC), care pregătește mulți studenți și multe echipe în toată lumea. A publicat masiv, printre cele 9 cărți aflându-se „Coaching Generativ” (în curs de apariție, scrisă împreună cu Robert Dilts), „Transa Generativă: experiența fluxului creativ”; „Călătoria Eroului” (cu Robert Dilts); „Curajul de-a iubi”; „Transe Terapeutice”; „Moștenirea lui Erickson”.

Mai multe informații despre Stephen Gilligan puteți găsi pe site-ul său: www.StephenGilligan.com

Adauga comentariu

Cele mai noi

Școala de Valori a lansat pe 20 iulie Tabăra online Laboratorul de cariere, o premieră în educația alternativă românească: primul program de experiențe pentru succes în care tinerii cu vârste între 16 – 20 ani își pot dezvolta abilitățile și identifica oportunitățile de dezvoltare academică și de carieră. Înscrierea în tabăra are loc până pe […]

Detalii

Absolvenții din promoția 2020 de la ciclul de licență și masterat din toată țara, dar și tinerii profesioniști care se află în căutarea unui loc de muncă sau unui program de internship/trainee sunt invitați să acceseze gratuit portalul de carieră Hipo.ro, unde până pe 14 august, se desfășoară Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020, un eveniment […]

Detalii

Redacția Avocatnet a scris în ultimele luni despre foarte multe aspecte ce țin de relația angajator – salariat în contextul epidemiei de coronavirus. Acesta este motivul pentru care au putut să pună azi informațiile cap la cap pentru a face un ghid orientativ util pentru orice companie activă în momentul de față sau care se […]

Detalii

În perioada 1-9 septembrie 2020 se va desfășura ediția a XIV-a a Școlii de Vară HR Club Next Generation, dedicată studenților și masteranzilor pasionați de resurse umane. Adaptându-ne “noului normal”, formatul va fi puţin diferit faţă de anii trecuţi, iar cursurile se vor desfăşura pe o platformă virtuală, însă obiectivul rămâne acelaşi: continuăm să ne […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter