Secțiune susținută de

Workshop-uri Școala de HR

Portal HR \ Evenimente \ Workshop-uri Școala de HR

Școala de HR, un proiect de tradiție al ASPSE- Asociația Studenților la Psihologie și Științele Educației, aflat la cea de-a 8 ediție, deschide înscrierile pentru sesiunea de workshop-uri dedicate proceselor de HR precum Recrutare și Selecție, Integrare și Dezvoltare Organizațională, Cultură Organizațională, Teambuilding, Training și Coaching, Pay roll, Compensații și Beneficii desfășurate în perioada 9 -31 martie in București.

Proiectul se adresează tuturor studenților interesați de o carieră în domeniu din anii de licență și master. Workshop-urile se vor desfășura pe parcursul a 4 weekend-uri, în care cele doua grupe a câte 14 participanți vor învăța și vor aplica cunoștințele specifice fiecărui proces în parte livrate de traineri care sunt specialiști în domeniul HR.

Această sesiune de workshop-uri își propune să asigure un mediu propice de învățare prin care participanții la sfarșitul proiectului să dețină cunoștințe autentice despre fiecare proces în parte.

Studenții interesați de acest domeniu se pot înscrie completând formularul de pe pagina site-ul Școala de HR, www.scoaladehr.ro  și pot urmări noutățile despre proiect pe pagina de facebook Școala de HR.

Data articol: martie 1, 2013

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam