Hot Now

WU Executive Academy lansează o nouă serie de burse Professional MBA

19 04 2012, Portal HR , Comenteaza, 5.142 afisari

WU Executive Academy, una dintre cele mai mari școli de afaceri din Europa, cu sediul la Viena și programe desfășurate în întreaga lume, inclusiv la București, a lansat o nouă serie de burse parțiale pentru candidații din Europa Centrală și de Est pentru specializările Professional MBA care încep în toamna acestui an.

Adresate exclusiv cetățenilor din centrul și estul Europei, bursele sunt acordate pe baza unor criterii de merit, WU Executive Academy având ca misiune susținerea candidaților cu potențial, pentru a-și îndeplini obiectivele legate de educație și carieră.

Pentru a fi luați în considerare, candidații la bursele parțiale pentru Europa Centrală și de Est trebuie să îndeplinească o serie de criterii: să fie cetățeni ai uneia dintre țările din regiune, să fi absolvit o facultate și să aibă cel puțin trei ani de experiență în management. Alte criterii se referă la parcursul profesional al candidatului, motivarea și nevoile sale financiare.

Candidații la acest tip de burse pot aplica direct la Professional MBA Program Management din cadrul WU Executive Academy, până la data de 30 iunie 2012. Ulterior, WU Executive Academy va desemna un comitet care va nominaliza candidații la bursele pentru Europa Centrală și de Est. Aceștia vor fi înștiințați cât mai curând și invitați la un interviu cu directorul academic.

Specializările PMBA includ: Banking, Energy Management, Entrepreneurship & Innovation, Finance & Controlling, Marketing & Sales, Project & Process Management, Tourism Management, Health Care Management, Public Auditing, Social Management. Pentru toate specializările, majoritatea cursurilor se desfășoară în Viena, cu rezidențe în cele mai reputate instituții de educație din lume, precum Thunderbird Graduate School of Business, Glendale (SUA), Carlson School of Management, Minneapolis (SUA), Segal Graduate School of Business, Vancouver (Canada), Moore School of Business, Columbia (SUA).

Despre WU Executive Academy

În fiecare an, nu mai puțin de 900 de studenți absolvenți și aproximativ 1.200 de manageri și experți din peste 75 de țări studiază în programele WU executive. În prezent, rezidențele și programele sunt conduse în mai mult de 15 țări, pe trei continente.

În România, WU Executive Academy derulează un program de Executive MBA acreditat EQUIS și AMBA și cotat ca fiind cel mai bun MBA din țară. De la lansarea sa pe piață, peste 120 de antreprenori, directori executivi și top manageri din companii locale și internaționale au absolvit cu succes programul MBA din București. Absolvenții au o experiență vastă, într-o multitudine de domenii, precum finanțe/bănci, consultanță, FMCG sau IT&C. Vârsta medie este de aproximativ 35 de ani, în timp ce majoritatea absolvenților au mai mult de 10 ani experiență de muncă.

Ca parte din WU, WU Executive Academy oferă acces la expertiza a 400 de membri și un număr impresionant de experți din mai mult de 200 de universități partenere din întreaga lume. Cunoștințele pe care le oferă pot fi puse în practică imediat și sunt actualizate datorită activității de cercetare științifică.

Mai multe informații despre programul Professional MBA puteți afla aici.

În plus, WU Executive Academy, una dintre cele mai mari școli de afaceri din Europa, vă invită miercuri, 25 aprilie, începând cu ora 17.30, la o sesiune de informare referitoare la programul derulat în acest an în România.

Evenimentul va avea loc la Ambasada Austriei – Secția Comercială și vor participa, din partea WU Executive Academy – Paul Kospach și Rupert Markowski, Head of PR/Head of Marketing, Rudolf Lukavsky – Commercial Counselor of Austria in Bucharest, Constantin STAN – Managing Partner, Ascendis Process Management, Carmen Cauia – Procurement Manager CEE, Romania and Bulgaria, IBM Romania.
Confirmările de participare se fac la următoarele coordonate: raluca@oxygenpr.ro, 0740.237.891.

Adauga comentariu

Cele mai noi

În perioada 11 – 22 septembrie 2023, a avut loc o nouă ediție a Școlii de Vară HR Club Next Gen. Programul a avut ca scop dezvoltarea profesională și personală a celor 12 participanți, printr-o abordare practică și interactivă. Rezultatul? Formarea unei noi generații de profesioniști HR de elită, care să înțeleagă și să poată […]

Detalii

39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor, în timp ce 49,8% spun că este ok, dar s-ar putea și mai bine. Doar 10,7% nu au niciun motiv de nemulțumire din acest punct de vedere. Cu toate acestea, o eventuală renegociere salarială pare a fi o […]

Detalii

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei […]

Detalii

Raluca Burghelea este noul Country Managing Director al Accenture România. Raluca și-a început cariera la Accenture în anul 2007, iar în prezent este Managing Director al Accenture Operations în România, rol pe care îl va păstra. În calitate de Operations Lead, ea a jucat un rol esențial în dezvoltarea activității locale din România în 6 […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter