Hot Now

Zeci de companii sărbătoresc 10 ani de BUZZCamp alături de tinerii ambițioși în 10 orașe din țară

23 10 2018, Portal HR , Comenteaza, 965 afisari

Seria de evenimente de dezvoltare personală și orientare în carieră BUZZCamp a ajuns la ediția 20, sărbătorind astfel 10 ani de evenimente reușite, de cariere îndrumate, de tineri inspirați. Gala Edition – 10 years of talent catching va avea loc în 10 dintre cele mai mari orașe din țară: București, Iași, Timișoara, Baia Mare, Cluj-Napoca, Brașov, Sibiu, Alba Iulia, Craiova și Constanța.

În capitală ne vom întâlni pe 24-25 octombrie, la Journey Pub, pentru a petrece două zile alături de speakeri precum Alex Dona, Managing Partner Times New Roman și Ambasador al HOSPICE Casa Speranței, și Andrei Coșuleanu de la Let’s Do It, Romania!, dar și cu reprezentanți ai companiilor prezente la eveniment. Aceștia vor dezvălui mai multe din experiența lor în diferite domenii de activitate, vor răspunde la întrebările participanților și vor putea oferi tips&tricks cu privire la parcursul profesional sau la viitoarea carieră a tinerilor prezenți la BUZZCamp.

Printre companiile care participă la ediția din acest an se numără și: Telus International, APT, Zepter, City Grill, ECDL, ENGIE, Allianz Partners, Generali, Conduent, SCC, Universal Alloy, Metro Systems, Tenaris, Miele, Azets, Raiffeisen Bank, Preh, Vodafone, STC. Pe lângă experiența împărtășită de specialiștii din aceste companii, vor exista și oportunități profesionale în domenii precum: BPO, Horeca, IT Hardware, Asigurări, Finance & Banking, Telecom, Energie, iar departamentele care au poziții deschise sunt: inginerie, vânzări, relații cu clienții, marketing, IT.

Companiile participante la BUZZCamp și-au dat seama de importanța unei strategii de employer branding, dar și de investiția în viitorul tinerilor și angajaților lor. De aceea, pozițiile deschise sunt oferite atât juniorilor, aflați la început de drum profesional, cât și persoanelor cu experiență.

Conferințele vor fi împărțite pe 2 domenii de interes:

  • Orientare în carieră: How to get from point 0 to expertise
  • Dezvoltare personală: Before and after soft skills

 

Iar workshopurile vor avea loc în continuarea conferințelor, fiind susținute de unele dintre companiile prezente la eveniment. Accesul participanților va fi permis începând cu ora 10:30, iar conferințele vor începe de la ora 11:00.

Mai multe detalii despre BUZZcamp pot fi regăsite în secțiunea www.buzzcamp.ro/event, iar înscrierea la eveniment este gratuită, însă locurile sunt limitate și necesită o înscriere prealabilă pe site-ul acesta.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Atragerea și păstrarea talentelor sunt preocupări majore pentru angajatorii din întreaga lume, însă mai mult de o treime (35%) dintre angajați sunt susceptibili să renunțe la locul de muncă în următoarele 12 luni, Generația Z (38%) și milenialii (37%) fiind cei mai predispuși să plece, potrivit studiului EY 2023 Work Reimagined Survey. Sondajul constată o […]

Detalii
Gerke Witteveen, NN Pensii

Gerke Witteveen este noul CEO al NN Pensii SAFPAP S.A., începând din 9 octombrie 2023. Gerke o înlocuiește pe Andreea Pipernea, care a condus NN Pensii SAFPAP S.A. în ultimii șase ani, și care va urma noi oportunități profesionale și antreprenoriale în afara NN. Gerke are o experiență de aproape 20 de ani în domeniul […]

Detalii
Wellnessentially

Wellbeing.ro, unul dintre ei mai importanți furnizori de servicii de wellbeing din România, lansează parteneriatul cu Wellnessentially, o platformă digitală de wellness de ultimă generație care ajută angajatorii să reducă stresul angajaților și să își întărească cultura organizațională prin intermediul experienței gamificate, crescând astfel creativitatea, productivitatea și bună starea generală a acestora. Platforma Wellnessentially este […]

Detalii
Alina Botica / Portal HR

Alina Botica este fotografă, cu specializare în fotografia de beauty, portret și cea de boudoir, reușind să facă femeile să se simtă bine în pielea lor ca să-și poată exprima feminitatea și printr-un shooting foto profesionist. N-a fost mereu simplu și nu și-a găsit nișa de specializare dintr-o dată, ci a trecut prin mai multe […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter