Hot Now

Zeci de companii se întrec în competiția de HR a anului

02 03 2015, Portal HR , Comenteaza, 2.428 afisari

40 de companii care au implementat în 2013-2014 proiecte de resurse umane valoroase s-au înscris în competiția Galei Premiilor de Excelenţă HR Club, unul dintre cele mai prestigioase evenimente de resurse umane ale anului.

Gala îşi propune să recunoască profesionalismul în resurse umane prin acordarea celor mai înalte distincţii în domeniu. Astfel, pe 25 martie 2015, vor fi acordate premii pentru două categorii, cu şase secţiuni:

  1. Management General cu 2 secţiuni:
  • Managerul de linie al anului
  • Echipa CEO – HR a anului
  1. Proiecte de Resurse Umane cu 4 secţiuni:
  • Recrutare şi Selecţie(include proiecte de recrutare, internship, induction etc.)
  • Managementul Performanţei şi Recompensării(include proiecte de evaluare a performanţelor, payroll, salarizare, gradare a posturilor etc.)
  • Formare şi Dezvoltare(include proiecte de training, coaching, mentoring, planuri de carieră, talent management, succession planning etc.)
  • Strategie de Resurse Umane(include proiecte de HR – partener strategic, employer branding, engagement, design organizaţional, schimbare culturală, dialog social etc.)

Lista celor 40 de companii candidate și a celor 65 proiecte înscrise este disponibilă pe microwebsite-ul evenimentului. Sectiunile-vedetă de anul acesta sunt:  “Strategie de Resurse Umane” – cu 31 de proiecte candidate, și “Formare și Dezvoltare” – cu 23 de proiecte care se întrec in competiția pentru adjudecarea unui trofeu de Excelență în Resurse Umane.

Până la desemnarea câștigatorilor, proiectele înscrise în competiţie trec prin 3 etape de jurizare. În prima etapă (deja realizată), echipa HR Club a parcurs aplicaţiile în vederea excluderii din competiţie a acelora care nu întrunesc criteriile eliminatorii. În a doua etapă (în desfășurare acum), proiectele sunt analizate de către un juriu de specialişti, format din membri seniori ai HR Club, specialişti de renume:

Brândușa Fecioru, HR Manager, Honeywell, Bucharest Site

Cristina Paveliu, HR Director, Saint-Gobain South-East Europe

Diana Ghiță, Director Resurse Umane și Comunicare Corporate, GDF Suez Energy Romania

Iulia Iliescu, Director Resurse Umane, Alcatel-Lucent România

Mihaela Crăciun, Director Resurse Umane, ArcelorMittal Galați

Mirela Stere, HR Group Director, Macromex

Monica Vârtic, Senior HR Business Partner CEE, SAP România

Mugur Tolici, Director Resurse Umane, Banca Națională a României

Roxana Alexandrescu, HR Country Manager, Leoni Wiring Systems România

În cea de-a treia etapă, juriul format din reprezentanţi ai mediului de afaceri, manageri generali şi antreprenori care nu au proiecte înscrise în competiţie, va alege castigătorul din lista scurtă furnizată de către juriul de specialiști. Juriul de CEO este format din:

Antoaneta Curteanu, CEO, UniCredit Leasing Corporation IFN

Dan Bulucea, General Manager, Google România

Eric Faidy, President, Michelin Central & Southern Europe (Președintele juriului)

La fiecare ediţie, după desemnarea celor mai valoroase proiecte de resurse umane ale anului în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă HR Club, este editat Manualul de Bune Practici în Managementul Resurselor Umane, un volum ce conţine detalierea celor mai apreciate proiecte de către juriul Galei. Cea mai recentă ediţie a Manualului cuprinde peste 30 de studii de caz, proiecte înscrise în competiţie la Gala Premiilor de Excelenţă din anul 2014.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Anul 2023 a fost unul dificil pentru sectorul IT, atât la nivel global, dar mai ales în România. Pe de o parte, concedieri semnificative în prima parte a anului au lăsat foarte mulți candidați în căutare de job într-o piață cu pretenții tot mai ridicate, iar pe de altă parte, impozitarea veniturilor de peste 10.000 […]

Detalii

Customer Experience Romania organizează CX Conference Bucharest 2023, un eveniment conceput pentru a sustine transformarea domeniul experienței clienților în România. Conferința va avea loc pe data de 25 octombrie la Nord Events Centre și se adresează liderilor din domeniul CX, marketing, resurse umane, customer care, customer service, vânzări, operațiuni și antreprenorilor romani. CX Conference Bucharest […]

Detalii

91,2% dintre angajatorii care au participat la cel mai recent sondaj derulat de eJobs România au declarat că au în plan să facă angajări până la finalul anului. 5,4% spun că au blocat toate angajările, în timp ce 3,4% nu știu exact care va fi cursul evenimentelor până la final de an. Dintre cei care […]

Detalii

Independenți, pragmatici, la curent cu noile tehnologii, tinerii din generația Z sunt deciși să își trăiască viața și să își construiască parcursul educațional și profesional conform propriului set de valori. Anual, la IUF- The International University Fair participă peste 20.000 de elevi și studenți. Datele ultimelor ediții ne arată că tinerii din România sunt din […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter