Secțiune susținută de

Zilele Biz 2014, ediția a 13-a

Portal HR \ Evenimente \ Zilele Biz 2014, ediția a 13-a

Aflat la a 13-a ediție, Zilele Biz este cel mai mare eveniment afaceri românesc. Performanța de a strânge sute de antreprenori și manageri de top nu este repetată de nici o altă conferință de business. Timp de cinci zile, discuțiile relevante și networkingul Zilelor Biz gravitează în jurul a cinci domenii: Ziua 1- Antreprenoriat, Ziua 2- Inovație, Ziua 3 – Management, Ziua 4 – CSR, Ziua 5 – Media și Marketing.

Pe scenă sunt invitate an de an personalități care au construit valoare și pot să inspire prin exemplul lor. La un nivel care ne onorează, audiența de la ZileleBiz este un mix format din antreprenori, manageri din mari companii, investitori, oameni de marketing, comunicare și consultanți.

La Zilele Biz se spun în premieră povești uluitoare despre succes și ratări, lecții de viață care schimbă destine de business și te ajută să înțelegi în ce direcție trebuie să mergi.

Cei care au inovat au reușit să se detașeze lejer de concurență! Așa s-au evidențiat o serie de leaderi, oameni care au curajul să îndrăznească și nu se opresc din a-și transforma visele în realitate. În lupta lor au avut și au nevoie de cele mai eficiente arme: informație, idei, inspirație, parteneri, strategie, modele și susținere. Acesta este motivul pentru care există de 13 ani Zilele Biz!

Evenimentul are loc în perioada 10-14 noiembrie. Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe www.zilelebiz.ro

Despre Zilele Biz

Zilele Biz a debutat în noiembrie 2002. Este primul eveniment de afaceri din România, un adevărat fenomen care a reușit să crescă noi generații de manageri și antreprenori și a dezvoltat mediul de afaceri românesc.

Audiența evenimentului este specializată pe fiecare zi, reunind cca 2000 top și middle manageri, antreprenori, specialiști în comunicare, consultanți, investitori, reprezentanți ai oficialitatilor și ONG-urilor, decision makeri și reprezentanți ai media.

Data articol: noiembrie 11, 2014

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam