Hot Now

Zitec dă startul programelor de internship din 2015

04 03 2015, Portal HR , Comenteaza, 2.462 afisari

Zitec, unul dintre principalii producători locali de aplicaţii online, dă startul celor cinci programe de internship din cadrul companiei și invită studenții la Târgul de Joburi IT&C 2015, ce va avea loc în perioada 5 – 6 martie la Universitatea Politehnică București (UPB), pentru a afla mai multe detalii despre acestea. În cadrul evenimentului, compania le va oferi celor prezenți ocazia de a face un tur virtual al sediului Zitec, cu ajutorul unor ochelari de realitate virtuală.

În total, Zitec va organiza anul acesta cinci programe de internship, axate pe Software Embedded, Web Development (PHP, Drupal, Magento) și Online Marketing, fiecare dintre acestea având durata de 3 luni. Programul Software Embedded va începe chiar de luna aceasta, iar celelalte patru se vor desfășura începand cu data de 1 iulie 2015.

În ceea ce privește structura programelor, acestea vor debuta cu o parte comună, integrată, în care participanții se pot familiariza mai ușor cu modul de organizare, platformele și instrumentele utilizate în cadrul companiei, apoi vor continua cu procesul de dezvoltare a competențelor specifice propriu-zise.

„Ca în fiecare an, suntem în căutare de tineri talentați care să participe în programele noastre de internship și să beneficieze de suportul și îndrumarea unui “mentor” care îi va ajuta să-și dezvolte competențele tehnice specifice într-un cadru structurat de învățare. Participanții vor avea ocazia ulterior să lucreze pe proiecte reale în cadrul companiei”, a spus Florentina Greger, HR Manager Zitec.

Recrutare reală prin realitate virtuală

Pentru a interacționa direct cu studenții interesați, Zitec va fi prezentă în perioada 5 – 6 martie la Târgul de Joburi IT&C 2015, organizat de Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul UPB. Pe lângă detaliile despre tehnologiile utilizate și proiectele în desfășurare, studenții vor putea să își creeze și o imagine despre mediul de lucru din cadrul companiei și facilitățile de care ar putea beneficia dacă s-ar alătura echipei, prin intermediul unui tur virtual al sediului.

Tinerii studenți și absolvenți pot afla mai multe detalii despre programele de internship organizate de Zitec în 2015 și prin intermediul proiectelor Stagii pe Bune și Spring IT, organizate în perioada imediat următoare, dar și online, accesând pagina de cariere Zitec și pagina de Facebook Zitec.

„Dacă pe parcursul stagiilor participanții își îmbunătățesc competențele tehnice, dau dovadă de implicare în activitatea pe care o desfășurăm împreună și doresc să continue colaborarea cu noi, îi invităm să rămână în echipa noastră. De altfel, ne dorim ca la sfârșitul acestor programe să creștem echipa Zitec cu cel puțin 15 colegi noi”, a adăugat Florentina Greger.

Despre Zitec

Zitec este una dintre companiile lider din industria IT din România, specializată în dezvoltarea de produse şi aplicaţii online complexe. Cu circa 50% din venituri provenite din proiecte externe, dezvoltate în SUA, Canada, Marea Britanie, Germania, Italia sau Danemarca, succesul Zitec este confirmat şi de referinţele primite din partea unor clienţi de top, precum PayU, Flanco, Amadeus, Paravion sau Network One Distribution. Zitec acţionează ca un incubator tehnologic şi furnizează servicii şi suport companiilor aflate în primele stadii de dezvoltare. Expertiza tehnologică, dezvoltarea de software şi finanţarea sunt principalele servicii oferite portofoliului actual de companii: Zipongo.com, VideoPublishing.com, HuddleHero.com, editura HAC!BD. Zitec dezvoltă, de asemenea, proiecte proprii, precum HotelPeeps.com, ZAFF.ro şi Zidox.com. La adresa http://zit.ec/infographic10 puteţi vizualiza un infografic privind evoluţia companiei în primii 10 ani de activitate pe piaţa românească.

Adauga comentariu

Cele mai noi

BusinessMark are plăcerea să invite specialiștii în resurse umane, employer branding și talent aquisition la conferința „Tomorrow@work”, ce va avea loc marți, 21 martie 2023, la București – JW Marriott Grand Hotel, cât și online. Peste 20 de specialiști români și internaționali vor vorbi despre cum va arăta munca în viitor și cum ne putem […]

Detalii

SoftServe, unul dintre cei mai mari furnizori de soluții digitale din Europa, care a intrat pe piața locală  în mai 2022 și a angajat deja aproape 70 de persoane în centrul de dezvoltare local, a accelerat procesul de recrutare și caută specialiști de top în tehnologii de ultimă generație precum Omniverse și Big Data. Potrivit […]

Detalii

Mullen anunță numirea Ancăi Iuhas în funcția de Head of Strategy, un profesionist cu aproape 20 de ani de experiență în publicitate. În noul rol, Anca va fi responsabilă de dezvoltarea și execuția inițiativelor strategice, consolidând produsul agenției din acest punct de vedere. Expertiza sa contribuie la dezvoltarea soluțiilor creative multi-channel, bazate pe analiza datelor […]

Detalii

Dora, robotul de recrutare, dezvoltat de o echipă de experți, a ajuns la impresionanta cifră de 1 milion de interviuri, în încercarea de a simplifica și eficientiza procesul de recrutare pentru companii și candidați. Un robot de recrutare automatizeză sarcinile repetitive Dora este o unealtă de asistență pentru recrutori, care automatizează anumite sarcini și ușurează […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter