Hot Now

Comentează și câștigă pe PortalHR

15 12 2011, Portal HR , 2 comentarii, 6.037 afisari

Ați văzut că ne-am pus căciulă de Moș? Și nu doar ne-am pus căciula, dar am și intrat în spiritul sărbătorilor și ne-am gândit ce am putea să vă oferim pentru un an cu mai puține crize profesionale și de resurse umane.

Iată și cadourile pe care le-am adunat pentru voi:

1. Cartea Herminiei Ibarra, Identități profesionale. Chiar dacă nu v-ați pus problema unei schimbări în carieră, cu siguranță că, odată ce o veți citi, veți aborda diferit astfel de situații (dorite sau impuse).

2. O carte oferită în colaborare cu Okian, este vorba de The People Management Formula de Stephen E. Kohn și Vincent D. O’Connell, despre 6 practici esențiale în relațiile umane (practicate de cei mai admirați manageri). Citește o recenzie a acestei cărți pe PortalHR.

3. Un serviciu de evaluare și consultanță pentru refacerea CV-ului și a profilului de LinkedIn pentru o comunicare de calitate a imaginii profesionale.

4. Blink – The Power of Thinking Without Thinking de Malcolm Gladwell, esențială pentru înțelegerea a ceea ce este dincolo de „prima impresie” și nu numai.

5. Un serviciu de suport pentru elaborarea unui plan eficient de „job hunting”, obiectivul fiind integrarea inspirată a abordărilor tradiționale cu ceea ce înseamnă acum căutarea unui job prin social media.

Ce trebuie să faci ca să câștigi unul din premiile acestea?

comentezi în decembrie la oricare din articolele noastre (fie direct la articol sau trimițându-ne mesajul tău la office@portalhr.ro) sau să scrii pe blogul tău un articol pornind de la una din temele dezbătute de noi pe PortalHR (cu link către articolul original).

Comentariile sau articolele trebuie să fie relevante și consistente. Ne dorim un dialog de calitate și intervenții care să aducă valoare audienței noastre, adică vouă. 🙂

Pentru a intra în concurs, data limită până la care poți comenta la oricare din articolele de pe PortalHR sau scrie pe blog pornind de la un articol de pe PortalHR este 31 decembrie 2011.

La începutul anului viitor vom anunța lista persoanelor care vor intra în concurs pentru câștigarea premiilor. Câștigătorii vor fi anunțați în câteva zile după aceea și tot atunci vor primi și premiile.

Mult succes!

Comentarii (2)
  1. Darius Stan spune:

    Am fost intrebat, la un interviu- de ce continuii sa invat sa merg la scoala?
    Raspunsul a fost cat se poate de simplu; asa cum soarele apare pe cer in fiecare zi pentru noi tot asa noi oamenii cautam sa raspundem la intrebarile, problemele ce ne sunt ivite in viata. Aceste raspunsuri trebuiesc gasite intr-o societate adegvata care sa poata raspunda cerintelor noastre. De aceea toate intrebarile noastre isi vor gasi raspunsul in invatatura.
    Asa cum soarele apare pe cer in fiecare timp cu o alta stralucire, asa si noi oamenii suntem datori sa invatam toate posibilitatile timpului pentru a ne lumina. Astfel, din invatatura noastra vom putea oferi si celorlalti, putin din putinul noastru pentru a se face lumina in casa noastra . Societatea.

  2. Em spune:

    Felicitari pentru initiativa!

Adauga comentariu

Cele mai noi

Școala de Valori a lansat pe 20 iulie Tabăra online Laboratorul de cariere, o premieră în educația alternativă românească: primul program de experiențe pentru succes în care tinerii cu vârste între 16 – 20 ani își pot dezvolta abilitățile și identifica oportunitățile de dezvoltare academică și de carieră. Înscrierea în tabăra are loc până pe […]

Detalii

Absolvenții din promoția 2020 de la ciclul de licență și masterat din toată țara, dar și tinerii profesioniști care se află în căutarea unui loc de muncă sau unui program de internship/trainee sunt invitați să acceseze gratuit portalul de carieră Hipo.ro, unde până pe 14 august, se desfășoară Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020, un eveniment […]

Detalii

Redacția Avocatnet a scris în ultimele luni despre foarte multe aspecte ce țin de relația angajator – salariat în contextul epidemiei de coronavirus. Acesta este motivul pentru care au putut să pună azi informațiile cap la cap pentru a face un ghid orientativ util pentru orice companie activă în momentul de față sau care se […]

Detalii

În perioada 1-9 septembrie 2020 se va desfășura ediția a XIV-a a Școlii de Vară HR Club Next Generation, dedicată studenților și masteranzilor pasionați de resurse umane. Adaptându-ne “noului normal”, formatul va fi puţin diferit faţă de anii trecuţi, iar cursurile se vor desfăşura pe o platformă virtuală, însă obiectivul rămâne acelaşi: continuăm să ne […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter