Hot Now

Comentează și câștigă pe PortalHR

15 12 2011, Portal HR , 2 comentarii, 5.942 afisari

Ați văzut că ne-am pus căciulă de Moș? Și nu doar ne-am pus căciula, dar am și intrat în spiritul sărbătorilor și ne-am gândit ce am putea să vă oferim pentru un an cu mai puține crize profesionale și de resurse umane.

Iată și cadourile pe care le-am adunat pentru voi:

1. Cartea Herminiei Ibarra, Identități profesionale. Chiar dacă nu v-ați pus problema unei schimbări în carieră, cu siguranță că, odată ce o veți citi, veți aborda diferit astfel de situații (dorite sau impuse).

2. O carte oferită în colaborare cu Okian, este vorba de The People Management Formula de Stephen E. Kohn și Vincent D. O’Connell, despre 6 practici esențiale în relațiile umane (practicate de cei mai admirați manageri). Citește o recenzie a acestei cărți pe PortalHR.

3. Un serviciu de evaluare și consultanță pentru refacerea CV-ului și a profilului de LinkedIn pentru o comunicare de calitate a imaginii profesionale.

4. Blink – The Power of Thinking Without Thinking de Malcolm Gladwell, esențială pentru înțelegerea a ceea ce este dincolo de „prima impresie” și nu numai.

5. Un serviciu de suport pentru elaborarea unui plan eficient de „job hunting”, obiectivul fiind integrarea inspirată a abordărilor tradiționale cu ceea ce înseamnă acum căutarea unui job prin social media.

Ce trebuie să faci ca să câștigi unul din premiile acestea?

comentezi în decembrie la oricare din articolele noastre (fie direct la articol sau trimițându-ne mesajul tău la office@portalhr.ro) sau să scrii pe blogul tău un articol pornind de la una din temele dezbătute de noi pe PortalHR (cu link către articolul original).

Comentariile sau articolele trebuie să fie relevante și consistente. Ne dorim un dialog de calitate și intervenții care să aducă valoare audienței noastre, adică vouă. 🙂

Pentru a intra în concurs, data limită până la care poți comenta la oricare din articolele de pe PortalHR sau scrie pe blog pornind de la un articol de pe PortalHR este 31 decembrie 2011.

La începutul anului viitor vom anunța lista persoanelor care vor intra în concurs pentru câștigarea premiilor. Câștigătorii vor fi anunțați în câteva zile după aceea și tot atunci vor primi și premiile.

Mult succes!

Comentarii (2)
  1. Darius Stan spune:

    Am fost intrebat, la un interviu- de ce continuii sa invat sa merg la scoala?
    Raspunsul a fost cat se poate de simplu; asa cum soarele apare pe cer in fiecare zi pentru noi tot asa noi oamenii cautam sa raspundem la intrebarile, problemele ce ne sunt ivite in viata. Aceste raspunsuri trebuiesc gasite intr-o societate adegvata care sa poata raspunda cerintelor noastre. De aceea toate intrebarile noastre isi vor gasi raspunsul in invatatura.
    Asa cum soarele apare pe cer in fiecare timp cu o alta stralucire, asa si noi oamenii suntem datori sa invatam toate posibilitatile timpului pentru a ne lumina. Astfel, din invatatura noastra vom putea oferi si celorlalti, putin din putinul noastru pentru a se face lumina in casa noastra . Societatea.

  2. Em spune:

    Felicitari pentru initiativa!

Adauga comentariu

Cele mai noi

Ca urmare a răspândirii epidemiei COVID19 și a instituirii stării de urgență ce limitează circulația persoanelor, redacția Revistei CARIERE a hotărât să pună gratuit la dispoziția cititorilor săi ediția digitală a publicației, începând cu Martie 2020. Este o formă de respect și de grijă față de integritatea oamenilor și față de nevoia lor de a […]

Detalii

Echipa Biz a lansat astăzi BizRomânia, un proiect special care include site-ul BizRomania.ro și ediția specială a revistei, Biz România. Realizat în timp record, proiectul este dedicat comunității de business și oferă recomandări și soluții de la cei mai puternici experți și analiști pentru traversarea cu bine a crizei coronavirusului. „Acum este nevoie mai mult […]

Detalii

Inițiativa „Reacție pentru educație”, susținută de Ministerul Educației și Cercetării și inițiată de Narada, cu sprijinul Cora România, lansează o platformă digitală care ușurează accesul la educația la distanță pentru cel puțin 30.000 de profesori și elevii lor. Reacție pentru educație este un plan de intervenție, structurat pe două dintre cele mai plauzibile scenarii posibile […]

Detalii

Autor: Claudia Sofianu, Partener, Liderul Diviziei de Impozit pe venit și contribuții sociale, EY România Efectele pandemiei COVID-19 asupra relației dintre angajați și angajatori sunt încă incomplet cunoscute și greu de anticipat în acest moment, dar printre ele ar putea fi: reducerea mobilității oamenilor, folosirea accentuată a mijloacelor de comunicare la distanță și a tehnologiei […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter