Secțiune susținută de

12 tendințe în managementul capitalului uman

Portal HR \ Actual \ 12 tendințe în managementul capitalului uman

Un studiu derulat de Deloitte pentru anul 2014 a analizat care sunt cele mai importante tendințe în managementul capitalului uman în contextul economic al finalului de recesiune și al organizațiilor care, din ce în ce mai mult, trebuie să facă față nevoilor și tiparelor motivaționale ale profesionistului tânăr dar și cu așteptări mai ridicate, ale angajatului mai dinamic decât oricare dintre profesioniștii care l-au precedat.

Studiul a identificat 12 tendințe critice care pot ghida organizațiile în punerea la punct a unei strategii eficiente de HR pentru 2014. Având în vedere că noi suntem întotdeauna cu câțiva (dacă nu mai mulți) pași în urmă, concluziile studiului ni se par interesante și pentru piața locală.

Cei interesați pot citi raportul online, descoperi care sunt cele mai importante 10 tendințe, sau afla care sunt acestea în funcție de zona geografică. De asemenea, pot descărca un pdf cu concluziile studiului aici.

Descoperiți cum se transformă modul de gândire a business-ului, trecerea de la angajatul secolului 20 la angajatul secolului 21, de la schimbările mici la pașii mari care aduc inovația și dau rezultate la nivel organizațional, descoperiți cum ar trebui să se transforme managementul resurselor umane:

Mai multe informații despre studiu și rezultate găsiți aici.

Data articol: aprilie 15, 2014

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam