Secțiune susținută de

3 cărți pentru weekend

Portal HR \ HR Pedia \ 3 cărți pentru weekend

Dacă sunteți ca noi :-), weekendul este probabil cel mai bun refugiu pentru lecturi inspirate și inspirante. Și pentru că nu am mai vorbit de mult despre cărți, vă propunem azi să aruncați un ochi (sau doi) pe 3 dintre cele care ne-au atras atenția în ultima vreme.

1. You Are Now Less Dumb: How to Conquer Mob Mentality, How to Buy Happiness, and All the Other Ways to Outsmart Yourself de David McRaney.

Uitați de cei care vă spun că puteți realiza orice, David McRaney ne bate părintește pe spate și ne încurajează spunându-ne că suntem proști dar… ne putem trata. 🙂 Evident, în cartea pe această temă ne arată și cum să facem asta.

Citiți mai multe despre carte în articolul de pe Brainpickings: The Benjamin Franklin Effect: The Surprising Psychology of How to Handle Haters.

2. Ce mi-a șoptit o vrăbiuță, confesiunile unei minți creative de Biz Stone,

Autorul este unul dintre cofondatorii Twitter-ului și a fost desemnat de revista Time drept unul dintre cei mai influenți oameni din lume.

Mai multe despre povestea lui, puteți citi și în articolul de pe Forbes: Biz Stone: From His Mom’s Basement To Cofounding Twitter.

3. Dream Year: Make the Leap from a Job You Hate to a Life You Love de Ben Arment

Pentru vă reinventarea este posibilă, încă un exemplu (pas cu pas) despre cum se poate face asta.

Aflați mai multe despre autor și carte pe site-ul personal sau pe site-ul cărții.

Și dacă nu vă sunt suficiente aceste 3 sugestii, găsiți mai multe apariții recente în această prezentare:

10 Must Read Business Books – August 2014 from George Rodriguez

Data articol: septembrie 19, 2014

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam