Hot Now

3 cărți pentru weekend

19 09 2014, Portal HR , Comenteaza, 3.290 afisari

Dacă sunteți ca noi :-), weekendul este probabil cel mai bun refugiu pentru lecturi inspirate și inspirante. Și pentru că nu am mai vorbit de mult despre cărți, vă propunem azi să aruncați un ochi (sau doi) pe 3 dintre cele care ne-au atras atenția în ultima vreme.

1. You Are Now Less Dumb: How to Conquer Mob Mentality, How to Buy Happiness, and All the Other Ways to Outsmart Yourself de David McRaney.

Uitați de cei care vă spun că puteți realiza orice, David McRaney ne bate părintește pe spate și ne încurajează spunându-ne că suntem proști dar… ne putem trata. 🙂 Evident, în cartea pe această temă ne arată și cum să facem asta.

Citiți mai multe despre carte în articolul de pe Brainpickings: The Benjamin Franklin Effect: The Surprising Psychology of How to Handle Haters.

2. Ce mi-a șoptit o vrăbiuță, confesiunile unei minți creative de Biz Stone,

Autorul este unul dintre cofondatorii Twitter-ului și a fost desemnat de revista Time drept unul dintre cei mai influenți oameni din lume.

Mai multe despre povestea lui, puteți citi și în articolul de pe Forbes: Biz Stone: From His Mom’s Basement To Cofounding Twitter.

3. Dream Year: Make the Leap from a Job You Hate to a Life You Love de Ben Arment

Pentru vă reinventarea este posibilă, încă un exemplu (pas cu pas) despre cum se poate face asta.

Aflați mai multe despre autor și carte pe site-ul personal sau pe site-ul cărții.

Și dacă nu vă sunt suficiente aceste 3 sugestii, găsiți mai multe apariții recente în această prezentare:

10 Must Read Business Books – August 2014 from George Rodriguez

Adauga comentariu

Cele mai noi

Școala de Valori a lansat pe 20 iulie Tabăra online Laboratorul de cariere, o premieră în educația alternativă românească: primul program de experiențe pentru succes în care tinerii cu vârste între 16 – 20 ani își pot dezvolta abilitățile și identifica oportunitățile de dezvoltare academică și de carieră. Înscrierea în tabăra are loc până pe […]

Detalii

Absolvenții din promoția 2020 de la ciclul de licență și masterat din toată țara, dar și tinerii profesioniști care se află în căutarea unui loc de muncă sau unui program de internship/trainee sunt invitați să acceseze gratuit portalul de carieră Hipo.ro, unde până pe 14 august, se desfășoară Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020, un eveniment […]

Detalii

Redacția Avocatnet a scris în ultimele luni despre foarte multe aspecte ce țin de relația angajator – salariat în contextul epidemiei de coronavirus. Acesta este motivul pentru care au putut să pună azi informațiile cap la cap pentru a face un ghid orientativ util pentru orice companie activă în momentul de față sau care se […]

Detalii

În perioada 1-9 septembrie 2020 se va desfășura ediția a XIV-a a Școlii de Vară HR Club Next Generation, dedicată studenților și masteranzilor pasionați de resurse umane. Adaptându-ne “noului normal”, formatul va fi puţin diferit faţă de anii trecuţi, iar cursurile se vor desfăşura pe o platformă virtuală, însă obiectivul rămâne acelaşi: continuăm să ne […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter