Hot Now

3 cărți pentru weekend

19 09 2014, Portal HR , Comenteaza, 4.074 afisari

Dacă sunteți ca noi :-), weekendul este probabil cel mai bun refugiu pentru lecturi inspirate și inspirante. Și pentru că nu am mai vorbit de mult despre cărți, vă propunem azi să aruncați un ochi (sau doi) pe 3 dintre cele care ne-au atras atenția în ultima vreme.

1. You Are Now Less Dumb: How to Conquer Mob Mentality, How to Buy Happiness, and All the Other Ways to Outsmart Yourself de David McRaney.

Uitați de cei care vă spun că puteți realiza orice, David McRaney ne bate părintește pe spate și ne încurajează spunându-ne că suntem proști dar… ne putem trata. 🙂 Evident, în cartea pe această temă ne arată și cum să facem asta.

Citiți mai multe despre carte în articolul de pe Brainpickings: The Benjamin Franklin Effect: The Surprising Psychology of How to Handle Haters.

2. Ce mi-a șoptit o vrăbiuță, confesiunile unei minți creative de Biz Stone,

Autorul este unul dintre cofondatorii Twitter-ului și a fost desemnat de revista Time drept unul dintre cei mai influenți oameni din lume.

Mai multe despre povestea lui, puteți citi și în articolul de pe Forbes: Biz Stone: From His Mom’s Basement To Cofounding Twitter.

3. Dream Year: Make the Leap from a Job You Hate to a Life You Love de Ben Arment

Pentru vă reinventarea este posibilă, încă un exemplu (pas cu pas) despre cum se poate face asta.

Aflați mai multe despre autor și carte pe site-ul personal sau pe site-ul cărții.

Și dacă nu vă sunt suficiente aceste 3 sugestii, găsiți mai multe apariții recente în această prezentare:

10 Must Read Business Books – August 2014 from George Rodriguez

Adauga comentariu

Cele mai noi

Aproximativ 500.000 de căutări au fost făcute, de la începutul anului, pe eJobs.ro de către candidații aflați în căutarea unui loc de muncă. Numărul este în creștere față de aceeași perioadă a anului trecut, evoluție reflectată și în nivelul aplicărilor înregistrate în luna ianuarie, când a fost depășit pragul de 1 milion. Prima lună din […]

Detalii

Cătălina Dodu se alătură EY România ca Partener în cadrul departamentului de Consultanţă,începând cu luna februarie 2023. Bogdan Ion, Country Managing Partner EY România și Moldova și Chief Operating Officer pentru EY Europa Centrală și de Sud-Est și Regiunea Asiei Centrale: „În calitate de Cybersecurity Leader pentru EY South Cluster şi Tehnology Consulting Leader pentru […]

Detalii

82% dintre angajați ar renunța la locul de muncă din cauza unui manager nepotrivit FUTURE Manager – programul ce ajută tinerii și profesorii să își dezvolte competențele de lideri. FUTURE Manager este programul gratuit care se lansează în România pentru studenții și profesorii universitari care doresc să își dezvolte competențele de management și să fie […]

Detalii

Valentin Ștefan, Director General Compania Națională Poșta Română vine la cea de-a 12-aediție a evenimentului anual HR 2.0 – Ce îi motivează pe angajați în vremuri de criză,organizat de Wall-Street.ro. Publicația Wall-Street.ro te invită pe 23 februarie 2023 la „HR 2.0 – Ce îi motivează peangajați în vremuri de criză”, unde va fi invitat ca […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter