Hot Now

40% discount la 6 planuri pentru succes în carieră

23 06 2016, Portal HR , Comenteaza, 2.146 afisari

„Nebunia înseamnă să faci același lucru în mod repetat și să te aștepți la un alt rezultat”  (Albert Einstein)

Cei mai mulți oameni își doresc o viață mai bună, este absolut firesc, modalitatea prin care încearcă să ajungă la acest rezultat este, însă, cea descrisă de Albert Einstein. Este de notorietate faptul că schimbările se produc doar pe baza unor acțiuni diferite, orice schimbare, cât de mică, poate antrena alte schimbări și se poate produce efectul de bulgăre de zăpadă.

Gândiți-vă la copii, ce îi face pe ei să evolueze? Ce îl face pe un copil de 10 ani să știe mai multe decât unul de 6 ani sau pe un tânăr de 16 ani să știe mai mult decât cel de 10 ani? Învățarea! Diferențele sunt date de procesul de învățare. Dacă veți pune față în față un copil de 10 ani care a citit și unul de 16 ani care n-a citit nimic și nu a fost expus la informații relevante și de calitate, veți descoperi că un copil de 10 ani știe mai multe decât unul de 16 ani. Vârsta nu mai este importantă, ci informațiile acumulate.

Andrei Roșu, primul român care a traversat înot Canalul Mânecii și cel care a doborât recordul mondial la alergat maratoane pe șapte continente este unul dintre cei care, acum câțiva ani, petrecea ore întregi la birou după care pierdea serile în fața televizorului și aștepta rezultate diferite. Evident, nimic nu se schimba în viața lui. Totul s-a schimbat atunci când Andrei a început să facă lucrurile diferit..

La câțiva ani de la momentul în care a luat decizia să schimbe ceva, Andrei bate record după record. În mod clar, nu toată lumea trebuie să bată recorduri mondiale dar fiecare poate bate recorduri personale.

Revenind la citatul lui Einstein, este o nebunie ca cineva să-și imagineze că poate evolua dacă nu face minimul efort de a învăța, iar când vorbim despre învățat ne referim la acele informații care chiar vă ajută în viața personală și în carieră.

PortalHR vă prezintă 6 planuri pe care le puteți folosi pentru dezvoltarea personală și cea profesională:

  • Vreau să schimb jobul actual – o colecție de 15 module cursuri online pentru care cititorii PortalHR pot plăti cu 40% mai puțin (adică 72 de lei în loc de 120 de lei) dacă folosesc codul de discount „B77JQSH4” la comanda pe docento.ro..
  • Vreau să avansez în carieră – o colecție în care veți regăsi cursuri online pentru gestiunea conflictului la locul de muncă ori despre acordarea de și primirea de feedback. Cititorii PortalHR pot plăti cu 40% mai puțin (adică 72 de lei în loc de 120 de lei) dacă folosesc codul de discount „B77JQSH4” la comanda pe docento.ro.
  • Ultra relații pentru oamenii de vânzări – este o pachet de învățare recomandat de Andrei Roșu și conține 36 de module de curs despre Negociere, Performanță sub presiune, Excel 2010 ori Performanță sub presiune. Cititorii PortalHR pot plăti cu 40% mai puțin (adică 72 de lei în loc de 120 de lei) dacă folosesc codul de discount „B77JQSH4” la comanda pe docento.ro.
  • Vreau primul meu job – se adresează celor care vor să înceapă să lucreze sau sunt la început de carieră. Trebuie parcurse 31 de module de curs alese special pentru cei la început de drum. Cititorii PortalHR pot plăti cu 40% mai puțin (adică 72 de lei în loc de 120 de lei) dacă folosesc codul de discount „B77JQSH4” la comanda pe docento.ro.
  • Excel 2010 – colecția completă de cursuri pentru învățarea aplicației Excel, de la crearea de simple formule până la tabele pivotante. Cititorii PortalHR pot plăti cu 40% mai puțin (adică 54 de lei în loc de 89 de lei) dacă folosesc codul de discount „B77JQSH4” la comanda pe docento.ro.
  • Ultra Productiv – Dezvoltarea ta personală este programul de învățarea recomandat de Andrei Roșu și cuprinde cursuri online care te învață strategii pentru vorbitul în public, despre managementul timpului ori despre inteligența emoțională. Cititorii PortalHR pot plăti cu 40% mai puțin (adică 72 de lei în loc de 120 de lei) dacă folosesc codul de discount „B77JQSH4” la comanda pe docento.ro.

Codul de discount oferit de PortalHR este valabil doar 7 zile.

Spor la învățat!

Save

Adauga comentariu

Cele mai noi
Alina Botica / Portal HR

Alina Botica este fotografă, cu specializare în fotografia de beauty, portret și cea de boudoir, reușind să facă femeile să se simtă bine în pielea lor ca să-și poată exprima feminitatea și printr-un shooting foto profesionist. N-a fost mereu simplu și nu și-a găsit nișa de specializare dintr-o dată, ci a trecut prin mai multe […]

Detalii

În perioada 11 – 22 septembrie 2023, a avut loc o nouă ediție a Școlii de Vară HR Club Next Gen. Programul a avut ca scop dezvoltarea profesională și personală a celor 12 participanți, printr-o abordare practică și interactivă. Rezultatul? Formarea unei noi generații de profesioniști HR de elită, care să înțeleagă și să poată […]

Detalii

39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor, în timp ce 49,8% spun că este ok, dar s-ar putea și mai bine. Doar 10,7% nu au niciun motiv de nemulțumire din acest punct de vedere. Cu toate acestea, o eventuală renegociere salarială pare a fi o […]

Detalii

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter