Secțiune susținută de

Convinge-ne să te trimitem la Timișoara Business Days 2012

Portal HR \ Actual \ Convinge-ne să te trimitem la Timișoara Business Days 2012

E pe 28 și 29 martie, primul eveniment din acest an și al șaselea din suita de evenimente Business Days organizate până acum, dupa cinci evenimente de anvergură organizate în 2010-2011, care au reușit să reunească fiecare peste 500 de participanți veniți din toate colțurile țării, alături de o suită de speakeri consacrați – nume sonore din business-ul românesc, facilitatori cu experiență și antreprenori de succes.

Dacă ai văzut care sunt speakerii și cum arată programul, atunci nu-ți mai rămâne altceva de făcut decât să te înscrii cât mai repede ca să poți alege workshop-urile la care vrei să participi. Și aici putem să îți dăm o mână de ajutor.

Împreună cu organizatorii evenimentului, PortalHR îți oferă șansa de a participa la Timișoara Business Days 2012.

Pentru a câștiga unul din cele 2 tichete de acces gratuit trebuie să ne scrii la adresa office@portalhr.ro și sa ne explici de ce este esențial pentru cariera/organizația/dezvoltarea ta personală să participi la acest eveniment. Poți alege să îți dezvolți pledoaria pornind de la oricare din subiectele care vor fi dezbătute de speakerii evenimentului.

Trimite-ne mesajul tău și convinge-ne să îți oferim un tichet de acces gratuit la Timișoara Business Days 2012 până la data de 21 martie 2012.

Data articol: martie 14, 2012

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam