Secțiune susținută de

Accenture o numește pe Raluca Burghelea Country Managing Director pentru România

Portal HR \ Uncategorized \ Accenture o numește pe Raluca Burghelea Country Managing Director pentru România

Raluca Burghelea este noul Country Managing Director al Accenture România. Raluca și-a început cariera la Accenture în anul 2007, iar în prezent este Managing Director al Accenture Operations în România, rol pe care îl va păstra. În calitate de Operations Lead, ea a jucat un rol esențial în dezvoltarea activității locale din România în 6 orașe, lucrând cu peste 60 de companii mari din întreaga lume pentru a transforma modul în care acestea operează.

În cei 16 ani petrecuți în cadrul Accenture, Raluca a deținut diverse roluri. În afara responsabilităților sale locale, a înființat cu succes centrul de operațiuni din Bulgaria și a condus portofoliul de Finanțe și Contabilitate al clienților de operațiuni din România, Cehia și Slovacia. Anterior, a deținut mai multe roluri de conducere, a pus bazele a numeroase centre Accenture cum este cel din Timișoara și a condus echipa de recrutare din România. Raluca este o promotoare puternică a bunăstării angajaților, a incluziunii, a diversității și a impactului pozitiv în comunitățile locale.

Raluca îi succedă lui Gianrodolfo Tonielli, care a fost Country Managing Director al Accenture România în ultimii 5 ani. Gianrodolfo va deveni SAP Business Group Lead al Accenture pentru Italia, Europa Centrală și Grecia. El a fost parte integrantă a succesului Accenture timp de peste 30 de ani. A fost Business Lead pentru Republica Cehă, Slovacia, Ungaria și România. Anterior, a condus divizia de vânzări și soluții pentru Italia, Europa Centrală și Grecia, unde a semnat proiecte importante de consultanță și tehnologie. De asemenea, a deținut alte roluri strategice de vânzări și livrare în mai multe industrii.

Raluca Burghelea și Gianrodolfo Tonielli și-au preluat noile roluri de la 1 septembrie 2023.

Data articol: septembrie 19, 2023

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam