Hot Now

Activitățile neconvenționale au o pondere tot mai mare în programele pentru manageri și antreprenori

29 05 2014, Portal HR , Comenteaza, 2.406 afisari

Fundația LEADERS lansează a șaptea ediție a programului LEADERS Academy, în cadrul căreia tinerii manageri și antreprenori își vor dezvolta abilitățile de leadership prin activități practice – teatru, nautică, simulări de business reale – sub îndrumarea continuă a unui coach.

Potrivit LEADERS, programele de leadership neconvențional se bucură de un succes tot mai mare în comparație cu programele clasice, în condițiile în care tinerii manageri și antreprenori din noua generație sunt inovativi, mereu în mișcare, flexibili, dar mai ales dornici să iasă din zona de confort și să înlocuiască teoria cu situațiile concrete. “Experiența celor 6 ediții ale programului, dar mai ales a celor 14 ani în care am contribuit la formarea liderilor români, ne-au inspirat să adaptăm continuu programul”, a declarat Adelina Maria, Fondator LEADERS Academy.

Leadership experiențial

Învățarea prin intermediul experiențelor, alături de prezența constantă a unui coach, care să ofere suport pe fiecare activitate, este tot mai căutată de manageri și antreprenori, pentru că le permite să vadă mai bine modul în care reacționează în anumite momente cheie și să înțeleagă mecanismele din spatele acestor reacții. Participanții celei de-a șaptea ediții LEADERS Academy vor lua parte la un experiment de leadership unic în România. Vor practica leadershipul atât prin intermediul teatrului și al activităților nautice, cât și prin intermediul unor simulări de business desfășurate contra timp și sub îndrumarea unui antreprenor de succes – pe bani reali, având clienți reali.

Aceste activități, alături de întâlnirile cu lideri de marcă, au rolul de a dezvolta într-un mod practic abilitățile de leadership vitale într-o echipă – autocunoașterea, comunicarea, flexibilitatea, managementul conflictului și construirea de relații.

Cea de-a 7-a ediţie a LEADERS Academy se desfășoară la Predeal, în perioada 21 – 27 iunie și are ca invitaţi antreprenori, specialişti şi traineri cu experienţă, precum: Rodica Obancea, Coaching Partner HART Consulting România, Daniel Bichiș, Senior Trainer Competent Consulting, Dragoș Anastasiu Președinte Eurolines şi TUI Travel Center, Mihai Lungeanu, Regizor Teatrul Radiofonic, Sorin Drugan, Navigator și Fondator SetSail, Prof. Dr. Dan Enescu, Spitalul de pediatrie Grigore Alexandrescu, Marius Ștefan, Co-fondator Autonom Rent a Car.

LEADERS Academy a avut până în prezent peste 150 de absolvenți manageri și antreprenori din peste 50 de companii (banking, automotive, tehnologie, pharma & sănătate, construcții, software, FMCG, curierat etc).

Despre câte experiențe din viața ta poți spune că au fost marcante, că au provocat o schimbare majoră? Le poți număra pe degete. Participarea la LEADERS Academy a fost, pentru mine, una dintre ele. Cele 7 zile ale acestui program mi-au demonstrat faptul că limitele sunt puse doar de mine și stă doar în puterea mea să le depășesc. Mi-am dat seama că pot mult mai multe decât credeam ca rezistență fizică, psihică, creativitate. Urmarea? Am acceptat o nouă provocare, la mare distanță de casă pe care, cu o lună înainte, o refuzasem, crezând ca este imposibil pentru mine să o duc la capăt. Privind acum în urmă, pot spune că a fost cea mai bună decizie pe care aș fi putut să o iau. Asta a însemnat pentru mine LEADERS Academy.” Ramona Gavril – Absolventă LEADERS Academy și Dealer Stații OMV și Petrom.

Printre sponsorii celei de-a șaptea ediții a Leaders Academy se numără Ursus Breweries, Raiffeisen Bank și Coca-Cola Hellenic.

Mai multe detalii și agenda evenimentului sunt disponibile pe site-ul www.leadersacademy.ro

Adauga comentariu

Cele mai noi

Anul 2023 a fost unul dificil pentru sectorul IT, atât la nivel global, dar mai ales în România. Pe de o parte, concedieri semnificative în prima parte a anului au lăsat foarte mulți candidați în căutare de job într-o piață cu pretenții tot mai ridicate, iar pe de altă parte, impozitarea veniturilor de peste 10.000 […]

Detalii

Customer Experience Romania organizează CX Conference Bucharest 2023, un eveniment conceput pentru a sustine transformarea domeniul experienței clienților în România. Conferința va avea loc pe data de 25 octombrie la Nord Events Centre și se adresează liderilor din domeniul CX, marketing, resurse umane, customer care, customer service, vânzări, operațiuni și antreprenorilor romani. CX Conference Bucharest […]

Detalii

91,2% dintre angajatorii care au participat la cel mai recent sondaj derulat de eJobs România au declarat că au în plan să facă angajări până la finalul anului. 5,4% spun că au blocat toate angajările, în timp ce 3,4% nu știu exact care va fi cursul evenimentelor până la final de an. Dintre cei care […]

Detalii

Independenți, pragmatici, la curent cu noile tehnologii, tinerii din generația Z sunt deciși să își trăiască viața și să își construiască parcursul educațional și profesional conform propriului set de valori. Anual, la IUF- The International University Fair participă peste 20.000 de elevi și studenți. Datele ultimelor ediții ne arată că tinerii din România sunt din […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter