Secțiune susținută de

Alexandru Rădulescu, noul Chief Sales Officer ARQA

Portal HR \ On the move \ Alexandru Rădulescu, noul Chief Sales Officer ARQA

Dezvoltatorul imobiliar ARQA își extinde echipa și anunță numirea lui Alexandru Rădulescu în poziția de Chief Sales Officer (CSO)

“Cu o experiență în real estate de peste 16 ani, Alexandru Rădulescu va contribui la consolidarea poziției ARQA pe piața imobiliară din România. Suntem încrezători că expertiza lui este un atu care se va regăsi în toate proiectele ARQA și care va aduce businessul nostru și mai aproape de nevoile clienților,” declară Florin Ababe, CEO ARQA.

Alexandru Rădulescu s-a ocupat de vânzarea a 17 proiecte rezidentiale și mixte și a coordonat în decursul carierei sale peste 50 de consultanți imobiliari. Sub îndrumarea sa, au fost vândute peste 1.000 de unități, în valoare totală de 145 de milioane de euro, iar această performanță confirmă abilitățile și cunoștințele sale aprofundate din domeniul vânzărilor imobiliare.

“Doresc să-mi aduc contribuția la dezvoltarea brandului ARQA, a proiectelor actuale și viitoare, precum și a echipei de vânzări, astfel încât să putem oferi noi experiențe de achiziție în piața de real estate din România.

M-am alăturat echipei pentru că înteleg viziunea ARQA și împărtășesc aceleași valori și principii de business. ARQA Jolie Village și noul proiect din zona Iancu Nicolae, pe care ARQA îl va demara în curând, sunt dezvoltări imobiliare care fac diferența în piață, atât prin calitatea oferită, cât și prin inovație și accentul pus pe transformarea procesului de achiziție într-o experiență unică pentru fiecare client în parte.

Este o mare bucurie pentru mine să pot fi parte din procesul de dezvoltare și vânzare a acestor imobile premium și să ofer toată consultanța de care clienții ARQA au nevoie în procesul de cumpărare,” declară Alexandru Rădulescu, CSO ARQA.

Cu o echipă dedicată de vânzări și o viziune clară despre modul în care dezvoltările imobiliare pot transforma peisajul urban, ARQA se angajează să creeze proiecte durabile și gândite “Către viitor”.

“Ne bucurăm să vedem că proiectele premium pe care le aduce ARQA în piață sunt căutate de mulți investitori. Este un semn al încrederii și calității pe care ARQA le oferă în piață. Având în vedere situația geopolitică, sunt sigur că proiectele noastre vor atrage și investitori internaționali, care sunt în căutare în România de dezvoltări premium, sustenabile, aproape de zone comerciale și de școli recunoscute. În plus, vedem randamente tot mai tentante din închirierea locuințelor și considerăm că, pe termen mediu și lung, imobilele oferite de ARQA sunt foarte ofertante pentru oricine își dorește ca investiția sa să își aprecieze valoarea constant,” spune Alexandru Radulescu, CSO ARQA. 

Noul CSO va aduce pentru ARQA un plus tuturor proiectelor, atât în privința dezvoltării relațiilor cu clienții, cât și prin contribuirea la dezvoltarea de noi produse și servicii imobiliare, adaptate celor mai exigente cerințe și nevoi ale clienților.

Data articol: noiembrie 24, 2023

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam