Hot Now

Anca Simionescu este noul Director General al Niro Investment Group

29 07 2022, Portal HR , Comenteaza, 134 afisari


Niro Investment Group, unul dintre principalele grupuri de afaceri din România, înființat în anul 1993 și specializat în investiții și administrarea activelor imobiliare, anunță numirea Ancăi Simionescu în funcția de Director General, cu rolul de a coordona și dezvolta proiectele de investiții ale grupului pe plan local și internațional.

Cu o experiență de peste 15 ani pe piața investițiilor imobiliare comerciale și rezidențiale, managementul activelor și dezvoltarea afacerilor, Anca Simionescu este absolventă a Facultății de Robotică a Universității Politehnice din București și deține un masterat în același domeniu la Universitatea din Osaka, precum și un MBA în fuziuni și achiziții imobiliare de la Harvard School of Business. Anca Simionescu a coordonat cu succes proiecte imobiliare de referință din București, în calitate de membru în echipele manageriale ale unor companii precum Skanska România, Forte Partners și Lion’s Head.

La începutul carierei sale, Anca Simionescu a făcut parte din echipa Niro Investment Group, coordonând dezvoltarea Central Residential Park, primul proiect imobiliar rezidenţial de tip condominiu din România și un simbol al Bucureştiului modern.

„Sunt încântată să revin în echipa Niro Investment Group și să îmi aduc contribuția la consolidarea  etapei de dezvoltare în care Grupul a pășit recent, odată cu diversificarea  activităților și extinderea investițiilor atât în țară, cât și în afara granițelor României. Datorită proiectelor îndrăznețe dezvoltate timp de trei decenii, activitatea Niro Investment Group a devenit sinonimă cu succesul antreprenorial. De aceea, voi utiliza fiecare oportunitate pentru a mă asigura că vom menține standardele de exigență la același nivel ridicat și în această nouă etapă de transformare prin care trece compania”, a declarat Anca Simionescu, Director General  al Niro Investment Group.

Din noua poziție, Anca Simionescu este responsabilă de conturarea, implementarea și dezvoltarea strategiei Niro Investment Group pe piața locală și internațională, precum și de identificarea de noi oportunități de afaceri și zone de expansiune pentru activitatea Grupului.

Niro Investment Group se află în acest moment într-o nouă etapă de evoluție, care include și  extinderea pe piețele internaționale. Prima investiţie internaţională majoră a Grupului este dezvoltarea unui resort  de lux în Insulele Maldive. Acest proiect vine să completeze proiectele de anvergură aflate deja în derulare în România, precum Corinthia Grand Hotel Boulevard Bucharest sau Swissôtel Bucharest, două branduri hoteliere premium aduse în premieră în România de Niro Investment Group.

Cu o experiență de 30 de ani în investiții, dezvoltarea și managementul proprietăților imobiliare, Niro Investment Group deține un portofoliu de proiecte care însumează 500.000 mp construiți și investiții în valoare de peste 400 de milioane de euro. Printre proiectele dezvoltate și administrate de Niro Investment Group se află cel mai mare hub comercial din sud-estul Europei – Dragonul Roșu, clădiri de birouri, proiecte rezidențiale și hoteluri.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Majoritatea companiilor care activează în domenii precum cel al construcțiilor au o arie de desfășurare a activității și în alte țări din Uniunea Europeană, fapt ce atrage nevoia de a aloca personal în statul în care se desfășoară respectivul proiect. Accace România, una dintre principalele companii de consultanță de afaceri și externalizare servicii din Europa […]

Detalii

Evensys organizează pe 29 septembrie, la JW Marriott Grand Hotel București, cea de-a noua ediție a celui mai important eveniment despre brandul de angajator din România, Employer Branding Conference. Pe lângă informațiile relevante din cadrul conferinței oferite comunității specialiștilor din HR și EB, anul acesta lansează și prima ediție a Employer Branding Awards. De la […]

Detalii

Salariul mediu al celor care lucrează în resurse umane este de 3.800 de lei, potrivit Salario, comparatorul salarial marca eJobs. În ciuda faptului că este un domeniu cu angajați preponderent specialiști, cu studii superioare, salariile din acest sector sunt depășite de cele din domenii precum automotive, agricultură sau construcții / instalații. Plafoanele de remunerare se […]

Detalii

Radu Diaconu este, începând cu luna iulie 2022, partener al EY România, în cadrul departamentului de consultanță fiscală și juridică (Tax & Law). Radu este avocat specializat în consultanță de business și are o experiență profesională de peste 15 de ani, din care ultimii nouă în cadrul EY. Din noiembrie 2020, Radu este avocat asociat […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter