Secțiune susținută de

Andreea Grigorescu a fost numită noul CEO al Animax și Maxi Pet

Portal HR \ On the move \ Andreea Grigorescu a fost numită noul CEO al Animax și Maxi Pet

Pet Network International se pregătește pentru un capitol nou și promițător pe piața din România

Pet Network International, un actor important în lumea produselor pentru animalele de companie, a numit-o pe Andreea Grigorescu în funcția de director general (CEO) al Animax și Maxi Pet și pregătește cele două companii pentru noua aventură, condusă de un lider pasionat și energic. În prezent, Andreea Grigorescu este director operațional (COO) al Dr. Max în România, coordonând operațiunile a peste 800 de unități și face parte din Consiliul de administrație al companiei. Într-o industrie în care dragostea și grija față de prietenii noștri patrupezi înseamnă totul, numirea Andreei Grigorescu aduce un nou nivel de dedicare și viziune.

Cu peste 23 de ani de experiență în industria de retail, Andreea Grigorescu își va aduce contribuția la dezvoltarea companiei prin cunoștințele vaste și pasiunea pentru inovație. Viziunea ei va ajuta la conturarea viitorului Animax și Maxi Pet. Cu o carieră care a inclus giganți renumiți din retail, Andreea Grigorescu este un lider cu multe realizări și un palmares bogat în conducerea afacerilor. Evoluția ei până la această poziție a trecut printr-o serie de poziții de conducere importante la Metro Cash&Carry, Real Hypermarket și Tesco în Ungaria, unde și-a perfecționat abilitățile și a acumulat cunoștințe valoroase despre industria de retail.

Abordarea ei pune accent pe obținerea de rezultate prin motivarea, mobilizarea și sprijinirea echipelor în a își realiza potențialul maxim și suntem încântați să o avem alături de noi ca lider al companiilor noastre din România.

„Animalele de companie nu sunt doar simplii companioni, ele sunt membri îndrăgiți ai familiei”, a declarat Andreea Grigorescu. „Sunt încântată să călăuzesc Animax și Maxi Pet către acest nou capitol, unde vom continua să furnizăm produse de înaltă calitate care fac viața mai bună pentru animalele de companie și stăpânii lor”.

Pet Network International a ales-o pe Andreea Grigorescu ca lider al companiilor datorită excepționalelor sale cunoștințe și rezultate în industria de retail. Numirea ei este o dovadă a realizărilor sale și a valorii pe care o va aduce în cadrul Pet Network International.

Doamna Grigorescu are o înțelegere aprofundată a industriei noastre și o abilitate demonstrată de a stimula creșterea și inovația”, a declarat Timo Tervo, CEO al Pet Network International. „Numirea ei reflectă angajamentul nostru continuu față de diversitate și hotărârea noastră de a sprijini progresul industriei produselor pentru animalele de companie. Cu doamna Grigorescu la cârmă, Animax și Maxi Pet sunt bine poziționate pentru un viitor promițător. Angajamentul nostru este clar: suntem dedicați progresului industriei de retail din România. Credem în a oferi nu numai produse, ci și experiențe. Misiunea noastră este să consolidăm poziția Animax și Maxi Pet ca retaileri pe toate canalele, oferindu-le clienților noștri o experiență premium în materie de cumpărături. Împreună, vom redefini ceea ce înseamnă să faci cumpărături pentru animalele de companie în România”.

Andreea Grigorescu va prelua această funcție începând cu ianuarie 2024.

Grupul Pet Network Internațional deține în România 126 de magazine Animax și 14 Maxi Pet.

Data articol: noiembrie 7, 2023

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam