Hot Now

Angajatori de TOP – primul eveniment hibrid din România

18 04 2013, Portal HR , Comenteaza, 3.027 afisari

Evenimentele de tip hibrid sau mixt, cele care au şi o componentă fizică şi una virtuală, sunt foarte dezvoltate în alte ţări. În România conceptul este lansat în premieră de cel mai mare târg de carieră: Angajatori de TOP.

„Ne propunem ca Angajatori de TOP să fie un eveniment de referinţă iar pentru a face acest lucru în fiecare an aducem innovatii în domeniul târgurilor de carieră. Anul trecut am lansat în premieră sistemul de CV BarCODE care uşurează foarte mult procesul de aplicare pentru candidaţi dar şi administrarea CV-urilor de către companii. Anul acesta lansăm primul eveniment hibrid de carieră din România, care combina avantajele unui eveniment virtual cu interacţiunea directă oferită de evenimentul fizic” a declarat Adrian Stănescu, Project manager Angajatori de TOP.

Targ Virtual ExteriorEvenimentul fizic Angajatori de TOP, a avut loc la Sala Palatului, pe 12 – 13 aprilie. În cele 2 zile de târg, aproximativ  15 000 de profesionişti cu experienţă, absolvenţi, masteranzi şi studenţi au participat la cel mai mare eveniment de carieră din România. Vizitatorii evenimentului au aplicat cu CV-ul BarCODE pentru joburile deschise de cei 90 de angajatori, au discutat cu reprezentanţii companiilor şi au participat la cele 25 de workshop-uri şi conferinţe susţinute în cele două zile.

„Participăm de câţiva ani la Angajatori de TOP. Este un program care a evoluat de la an la an. Am observat o îmbunătăţire constantă a organizării şi a strategiei de comunicare (şi cu companiile participante şi cu publicul ţintă)” a declarat Monica Cojocariu, HR Manager, Mazars.

 „Aşteptările noastre ca şi angajator sunt să ocupăm cât mai mult din joburile disponibile în urma participării la târg. Recrutăm pentru toate cele 3 oraşe pe care le avem în România: Bucureşti, Braşov şi Sibiu” a declarat Iuliana Stan, Senior Recruiter, CGS România.

„Anul acesta, DB Schenker a interacţionat cu un număr de peste 1300 de vizitatori care şi-au lăsat CV-ul pentru una dintre oportunităţile prezente. Am participat şi la workshop-ul dedicat programelor de internship, unde am vorbit studenţilor despre programele noastre şi LearningByDoing. Am întâlnit mulţi tineri în căutarea unui loc de muncă, dar şi foarte mulţi specialişti” a declarat Mihaela Lefter, Şef departament HR Academy, DB Schenker.

La evenimentul virtual Angajatori de TOP, 24-27 aprilie pe www.hipo.ro, pot participa candidaţii care nu au ajuns în cele două zile ale evenimentului Angajatori de TOP, cei care locuiesc în alte oraşe sau cei care se afla în afara ţării. Tot ce trebuie să facă un candidat este să îşi creeze un cont şi un CV pe portalul de carieră www.hipo.ro. Procesul durează doar câteva minute. După logarea pe www.hipo.ro vor putea accesa platforma 3D a evenimentului Angajatori de TOP care le permite să discute cu specialiştii HR, să participe la conferinţe online şi să aplice la job-urile oferite de angajatori din toată ţara.

Ce diferenţiază evenimentul virtual Angajatori de TOP de alte proiecte virtuale?

  • dimensiunea acestuia. Evenimentul se desfăşoară la nivel naţional şi permite participarea companiilor din toate judeţele ţării. Momentan suntem în plin proces de înregistrare a companiilor care vor participa la evenimentul virtual Angajatori de TOP. Am observat un interes crescut din partea companiilor din domeniile IT, Telecom, FMCG, producţie şi inginerie, mai ales din Bucureşti, Timişoara, Cluj şi Iaşi. Companiile care vor să participe la ediţia virtuală Angajatori de TOP se pot înscrie contactându-ne la adresa angajatori@catalyst.ro până pe 19 aprilie 2013
  • platforma online. Aceasta va oferi vizitatorilor oportunitatea de a interacţiona direct cu reprezentanţii companiilor şi de a participa la webinarii susţinute de specialiştii în resurse umane.  Platforma dezvoltată permite interacţiunea dintre candidaţi şi companii prin intermediul unei soluţii de discuţii online.

Câteva dintre companiile care au confirmat până în acest moment sunt: PepsiCo, Raiffeisen Bank, Thales Systems, Emerson, Oracle România, Genpact, Hilti România, Mysys, Adecco, Synygy Europa, Webhelp, NoBug, Schaeffler Technologies, Netop, Voxility, Macademian, Namco Bandai România etc

„Târgul virtual este o continuare a acestui eveniment care le permite şi candidaţilor din alte oraşe, sau celor care nu au putut fi prezenţi la Sala Palatului, să acceseze ofertele noastre de angajare” a declarat Lavinia Protopopescu, Senior Recruitment Consultant – Gratuates, Oracle România.

Mai multe detalii despre ediţia virtuală Angajatori de TOP vor fi disponibile pe www.hipo.ro

Adauga comentariu

Cele mai noi

Școala de Valori a lansat pe 20 iulie Tabăra online Laboratorul de cariere, o premieră în educația alternativă românească: primul program de experiențe pentru succes în care tinerii cu vârste între 16 – 20 ani își pot dezvolta abilitățile și identifica oportunitățile de dezvoltare academică și de carieră. Înscrierea în tabăra are loc până pe […]

Detalii

Absolvenții din promoția 2020 de la ciclul de licență și masterat din toată țara, dar și tinerii profesioniști care se află în căutarea unui loc de muncă sau unui program de internship/trainee sunt invitați să acceseze gratuit portalul de carieră Hipo.ro, unde până pe 14 august, se desfășoară Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020, un eveniment […]

Detalii

Redacția Avocatnet a scris în ultimele luni despre foarte multe aspecte ce țin de relația angajator – salariat în contextul epidemiei de coronavirus. Acesta este motivul pentru care au putut să pună azi informațiile cap la cap pentru a face un ghid orientativ util pentru orice companie activă în momentul de față sau care se […]

Detalii

În perioada 1-9 septembrie 2020 se va desfășura ediția a XIV-a a Școlii de Vară HR Club Next Generation, dedicată studenților și masteranzilor pasionați de resurse umane. Adaptându-ne “noului normal”, formatul va fi puţin diferit faţă de anii trecuţi, iar cursurile se vor desfăşura pe o platformă virtuală, însă obiectivul rămâne acelaşi: continuăm să ne […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter