Hot Now

Aplicația iPad Persuasive Communicator

18 05 2012, Portal HR , Comenteaza, 3.749 afisari

MMM Consulting, companie de consultanță și dezvoltare de business ce reunește o experiență de 18 ani pe piața românească, anunță lansarea în România a iPad Persuasive Communicator, unica aplicație ce ajută utilizatorul să obțină instant un profil al interlocutorului și recomandări în comunicarea cu acesta, pentru un impact maxim. Aplicația se adresează celor care lucrează în vânzări de soluții, specialiștilor care activează în managementul relației cu clienții, Key Account Management, reprezentanților medicali, managerilor și leaderilor.

“Atunci când ai o activitate mobilă, care cere interacțiunea cu persoane pe care dorești să le influențezi, de la care trebuie să obții rezultate eficiente și alături de care trebuie să construiești relații armonioase pe termen lung, a avea un instrument la minut, flexibil, capabil să ofere o imagine instantanee a interlocutorului tău și a strategiei recomandate de abordare, poate fi un ajutor extraordinar!”, apreciază Madi Radulescu, Managing Partner, MMM Consulting.

Aplicația este disponibilă celor care parcurg programul de instruire Persuasive Communicator, pentru a avea fundamentul de înțelegere a felului în care funcționează modelul stilurilor sociale și a deprinde beneficiile utilizării acesteia. Programul Persuasive Communicator se poate organiza în mai multe variante, în funcție de beneficiari. Varianta scurtă de o zi este menită să ofere înțelegerea principiilor și să ofere acces la aplicație. Varianta extinsă de două zile este menită nu numai să ofere fundamentul conceptual dar și să antreneze abilități de vânzare, negociere, influențare, leadership, coaching.

“Înainte de orice întâlnire importantă, înainte de a negocia un contract sau o soluție, în realizarea unei oferte personalizate, este important să vezi care ar fi modalitatea interpersonală cea mai potrivită de prezentare a beneficiilor soluțiilor tale. Fiecare persoană care va lua decizia să cumpere de la tine, să utilizeze soluția ta, să îți urmeze sfaturile va trebui să audă aceste beneficii într-un limbaj care îi este cunoscut. Aplicația ne ajută să formulăm aceste lucruri în limba potrivită fiecărui interlocutor”, spune Madi Rădulescu.

Aplicația iPad Persuasive Communicator permite personalizarea pentru un anumit produs sau serviciu, introducând beneficiile specifice fiecărui tip de client. Un reprezentant de vânzări poate avea un sprijin instant în a prezenta beneficiile unui anumit produs pentru un anumit stil de client, în funcție de personalitatea celui care ia decizia de achiziție. Acest lucru face din iPad Persuasive Communicator un instrument consultativ foarte puternic, unic in România.

Lansarea iPad Persuasive Communicator vine într-un context în care, conform estimărilor MMM Consulting, așteptările clienților față de oferta de servicii de educație și dezvoltare managerială din România sunt din ce în ce mai mari iar cerințele, mai sofisticate. “În 2012, este important să fii în primul rând un consultant flexibil, care oferă o soluție de business și mai puțin un trainer carismatic”, declară Madi Rădulescu.

Puteți afla mai multe informații despre despre MMM Consulting aici.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei […]

Detalii

Raluca Burghelea este noul Country Managing Director al Accenture România. Raluca și-a început cariera la Accenture în anul 2007, iar în prezent este Managing Director al Accenture Operations în România, rol pe care îl va păstra. În calitate de Operations Lead, ea a jucat un rol esențial în dezvoltarea activității locale din România în 6 […]

Detalii

Pe 30 septembrie și 1 octombrie, la Sala Palatului din București, va avea loc IUF – The International University Fair, cel mai important eveniment educațional din Sud-Estul Europei. Reprezentanții universităților din 12 țări vor prezenta elevilor de liceu și studenților programele de licență, masterat și facilitățile la care pot avea acces (burse, surse de finanţare, […]

Detalii

Zona micilor întreprinzători din România este, în mod tradițional, una extrem de dinamică, zeci de mii de SRL-uri fiind înființate în fiecare an. De la începutul anului și până în prezent peste 56.000 de SRL-uri noi au fost înregistrate, potrivit datelor publicate de Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC), în timp ce procentul firmelor nou […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter