Hot Now

Atos România, parte a liderului global în transformare digitală, primește, pentru al treilea an consecutiv, certificarea Great Place to Work (GPTW)

07 04 2023, Portal HR , Comenteaza, 232 afisari

Criteriile care califică compania drept un angajator de top, conform feedback-ului respondenților, sunt credibilitatea, respectul, încrederea, mândria de a face parte din echipă, dar și relația angajaților cu ceilalți membri ai echipei.

Conform răspunsurilor obținute, 75% dintre angajați au apreciat că mediul de lucru este unul care mizează pe corectitudine și în care au încredere, 74% sunt mândri că lucrează pentru o astfel de companie, iar 75% au declarat că se simt respectați la locul de muncă. De asemenea, în ceea ce privește mediul de lucru, 77% dintre angajați au o relație foarte bună cu colegii din echipă.

„Suntem mândri să anunțăm, pentru al treilea an consecutiv, faptul că angajații văd și apreciază eforturile noastre de a menține o experiență pozitivă constantă la locul de muncă. Această recertificare  reprezintă o confirmare a faptului că mediul de lucru și cultura organizațională sunt apreciate de către colegii noștri. Nu a fost un an ușor, am întâmpinat multe provocări pe care le-am depășit cu brio împreună, atenția noastră fiind centrată întotdeauna pe oamenii alături de care lucrăm zi de zi. Mi-aș dori să le mulțumesc tuturor pentru dedicare, implicare și efortul pe care îl depun pentru a construi ceea ce înseamnă Atos astăzi, a declarat Diana Sipos, Country Manager IT Solutions and Services Atos România.

Cu o rată de 75% de completare a chestionarului Trust Index, metodologia care stă la baza obținerii certificării GPTW, 73% dintre respondenți au o percepție pozitivă despre Atos România ca angajator și asociază compania cu un mediu de lucru sănătos și benefic.

Great Place to Work® reprezintă o autoritate globală de cercetare, consultanță și training care analizează cultura organizațională, ajută companiile să creeze și să mențină medii de lucru excelente și reprezintă cea mai înaltă certificare la nivel internațional în acest segment. Great Place to Work consultă angajații cu privire la aspecte ale muncii, mediului de lucru și relațiile din cadrul companiei. Certificarea este valabilă pe o perioadă de un an, iar companiile sunt eligible automat pentru lista celor mai bune locuri de muncă la nivel regional și global.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei […]

Detalii

Raluca Burghelea este noul Country Managing Director al Accenture România. Raluca și-a început cariera la Accenture în anul 2007, iar în prezent este Managing Director al Accenture Operations în România, rol pe care îl va păstra. În calitate de Operations Lead, ea a jucat un rol esențial în dezvoltarea activității locale din România în 6 […]

Detalii

Pe 30 septembrie și 1 octombrie, la Sala Palatului din București, va avea loc IUF – The International University Fair, cel mai important eveniment educațional din Sud-Estul Europei. Reprezentanții universităților din 12 țări vor prezenta elevilor de liceu și studenților programele de licență, masterat și facilitățile la care pot avea acces (burse, surse de finanţare, […]

Detalii

Zona micilor întreprinzători din România este, în mod tradițional, una extrem de dinamică, zeci de mii de SRL-uri fiind înființate în fiecare an. De la începutul anului și până în prezent peste 56.000 de SRL-uri noi au fost înregistrate, potrivit datelor publicate de Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC), în timp ce procentul firmelor nou […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter