Secțiune susținută de

ATS, recrutarea prin Facebook și angajatul social

Portal HR \ Actual \ ATS, recrutarea prin Facebook și angajatul social

Pentru o poziționare strategică, HR-ul are nevoie, poate mai mult decât oricând, de o relație sănătoasă cu ceilalți manageri. Acest lucru se dobândește în timp și se pierde, din păcate, foarte repede.

Deși nu există o rețetă efectivă pentru a-i atrage de partea ta pe ceilalți executivi din companie, poți încerca diverse strategii pentru a descoperi ce funcționează în organizația ta. Iar pentru că unul din subiectele sensibile pentru care ai nevoie de mai mult decât o aprobare formală este cel al unui sistem de recrutare online (ATS), îți recomandăm azi un whitepaper gratuit pe această temă.

Și dacă tot suntem la subiectul recrutării, aruncă un ochi și pe acest ebook despre recrutarea prin Facebook (dacă ți se pare o glumă, s-ar putea să descoperi că ratezi o resursă foarte importantă pentru succesul proiectelor tale de recrutare).

Dacă vorbim despre Facebook, începem să vorbim și despre angajatul social (nu doar despre recrutarea socială). Citește mai mult în Rise of the New Social Employee.

Pe voi ce articole/idei v-au mai inspirat în ultima vreme?

Data articol: martie 5, 2014

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam