Hot Now

Binance o numește pe Eleanor Hughes în rolul de General Counsel

17 07 2023, Portal HR , Comenteaza, 179 afisari

Binance, cel mai important furnizor de infrastructură blockchain și criptomonedă din lume, anunță numirea lui Eleanor Hughes în rolul de General Counsel.

În noua ei funcție, Eleanor Hughes va conduce aria juridică a companiei alături de o echipă de 85 de avocați. Ea va lucra, de asemenea, îndeaproape cu echipa globală de conformitate, pentru a sprijini angajamentul Binance de a crește în mod responsabil industria, în strânsă colaborare cu autoritățile de reglementare și factorii de decizie la nivel global.

Eleanor lucrează la Binance de aproape doi ani și, în această perioadă, a devenit rapid un consilier de încredere pentru mine și Binance în chestiuni legale. Experiența ei vastă juridică, cunoștințele puternice din industrie, integritatea profundă și etica muncii o transformă într-un atu indispensabil pentru companie. Cu Eleanor la cârmă, sunt încrezător că echipa noastră juridică, lider în industrie, va continua să exceleze în misiunea sa de a proteja utilizatorii și a gestiona riscurile pe platforma noastră”, declară Changpeng Zhao (CZ), Fondator și CEO Binance.

Eleanor s-a alăturat echipei juridice a Binance în noiembrie 2021. Ulterior, a fost promovată ca lider al departamentului juridic pentru APAC și MENA pentru Binance, rol în care a supravegheat aspecte ale celor două regiuni și a condus o echipă de avocați specializați în reglementare, fuziuni și achiziții, drept comercial, si litigii. Ea a jucat un rol important în securizarea licențelor și înregistrărilor pentru furnizorii de servicii de active virtuale pentru Binance în mai multe jurisdicții, inclusiv Bahrain, Dubai și Noua Zeelandă.

Industria activelor digitale se află într-o perioadă de transformare, deoarece se confruntă cu o adoptare rapidă și evoluează într-un sector matur, reglementat. Sunt încântată să conduc echipa juridică a Binance într-o perioadă atât de importantă”, spune Eleanor Hughes. „Împreună cu autoritățile de reglementare, Binance are responsabilitatea, ca lider al industriei, de a se asigura că fiecare consumator este protejat, lăsând, în același timp, spațiu pentru ca tehnologia să continue să crească și să inoveze. Echipa noastră va continua să colaboreze îndeaproape cu autoritățile de reglementare din întreaga lume, pentru a realiza această viziune”.

Eleanor este un profesionist juridic desăvârșit, cu 15 ani de experiență atât în practica privată, cât și în roluri interne. Înainte de a se alătura Binance, ea a petrecut mai mult de zece ani la firme de avocatură din SUA, inclusiv Skadden, Arps, Slate, Meagher & Flom LLP and Affiliates, unde s-a concentrat pe chestiuni litigioase.

Eleanor a absolvit Universitatea din Cambridge cu First Class Honors.

Adauga comentariu

Cele mai noi

39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor, în timp ce 49,8% spun că este ok, dar s-ar putea și mai bine. Doar 10,7% nu au niciun motiv de nemulțumire din acest punct de vedere. Cu toate acestea, o eventuală renegociere salarială pare a fi o […]

Detalii

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei […]

Detalii

Raluca Burghelea este noul Country Managing Director al Accenture România. Raluca și-a început cariera la Accenture în anul 2007, iar în prezent este Managing Director al Accenture Operations în România, rol pe care îl va păstra. În calitate de Operations Lead, ea a jucat un rol esențial în dezvoltarea activității locale din România în 6 […]

Detalii

Pe 30 septembrie și 1 octombrie, la Sala Palatului din București, va avea loc IUF – The International University Fair, cel mai important eveniment educațional din Sud-Estul Europei. Reprezentanții universităților din 12 țări vor prezenta elevilor de liceu și studenților programele de licență, masterat și facilitățile la care pot avea acces (burse, surse de finanţare, […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter