Secțiune susținută de

BizCamp – o investiție în VIITOR

Portal HR \ Actual \ BizCamp – o investiție în VIITOR

Pentru a 8-a oară consecutiv, Inspire Business te invită să te alături celui mai important eveniment adresat dezvoltării mediului de business românesc, BizCamp.

Situația economică actuală ne spune că nu e cel mai bun moment să facem investiții. Poate. Dar când este momentul să investim în viitor? Oricând, ne răspund organizatorii BizCamp.

“Suntem la a 8-a ediție a acestui proiect și am învățat mereu lucruri noi. Dar, poate, cel mai important este că oamenii sunt cea mai de preț resursă a unei companii.

Tinerii de astăzi vor fi mâine la cârma celor mai mari companii. Suntem responsabili să-i ajutăm acum să se descopere, să-i ghidăm, să le punem la dispoziție toate mijloacele necesare să devină profesioniștii pe care ni-i dorim. Vrem să creăm un mediu din ce în ce mai competititv și competent.”, ne spune Anca Matei, directorul general al Inspire Business.

Practic, ceea ce își dorește BizCamp-ul este să reunească oamenii de success de astăzi cu cei de mâine.

Evenimentul adună laolaltă angajatori implicați, companii de top, antreprenori și oameni de success și tineri motivați, implicați și interesați, care au înțeles importanța unei dezvoltări durabile.

Evenimentul va avea un success cu atât mai mare cu cât ediția a 8-a este și a 2-a ediție națională.

În noiembrie ne întâlnim cu Inspire Business și BizCamp în București (9 si 10 noiembrie), Iasi (14 noiembrie), Timisoara (17 noiembrie), Cluj (24 noiembrie).

La BizCamp, toată lumea se întâlnește cu un singur scop: să investească în VIITOR!

Pentru întrebări legate de participare și implicare în proiect, puteți trimite un mail la sales@inspirebusiness.ro sau suna la +40 722. 44. 33. 667.

Data articol: octombrie 5, 2012

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam