Hot Now

BizCamp – o investiție în VIITOR

05 10 2012, Portal HR , Comenteaza, 2.551 afisari

Pentru a 8-a oară consecutiv, Inspire Business te invită să te alături celui mai important eveniment adresat dezvoltării mediului de business românesc, BizCamp.

Situația economică actuală ne spune că nu e cel mai bun moment să facem investiții. Poate. Dar când este momentul să investim în viitor? Oricând, ne răspund organizatorii BizCamp.

“Suntem la a 8-a ediție a acestui proiect și am învățat mereu lucruri noi. Dar, poate, cel mai important este că oamenii sunt cea mai de preț resursă a unei companii.

Tinerii de astăzi vor fi mâine la cârma celor mai mari companii. Suntem responsabili să-i ajutăm acum să se descopere, să-i ghidăm, să le punem la dispoziție toate mijloacele necesare să devină profesioniștii pe care ni-i dorim. Vrem să creăm un mediu din ce în ce mai competititv și competent.”, ne spune Anca Matei, directorul general al Inspire Business.

Practic, ceea ce își dorește BizCamp-ul este să reunească oamenii de success de astăzi cu cei de mâine.

Evenimentul adună laolaltă angajatori implicați, companii de top, antreprenori și oameni de success și tineri motivați, implicați și interesați, care au înțeles importanța unei dezvoltări durabile.

Evenimentul va avea un success cu atât mai mare cu cât ediția a 8-a este și a 2-a ediție națională.

În noiembrie ne întâlnim cu Inspire Business și BizCamp în București (9 si 10 noiembrie), Iasi (14 noiembrie), Timisoara (17 noiembrie), Cluj (24 noiembrie).

La BizCamp, toată lumea se întâlnește cu un singur scop: să investească în VIITOR!

Pentru întrebări legate de participare și implicare în proiect, puteți trimite un mail la sales@inspirebusiness.ro sau suna la +40 722. 44. 33. 667.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Apărută de curând la Publica, cartea Catalizatorul de Jonah Berger se adresează tuturor celor care doresc să catalizeze schimbarea. Ea oferă un solid mod de gândire și o varietate de tehnici care pot să conducă la rezultate extraordinare. Fie că încercați să schimbați o persoană, să transformați o organizație ori să schimbați modul în care […]

Detalii

45 de studenți proveniți din centrele universitare Galați, București, Brașov, Iași, Constanța, Craiova și Cluj-Napoca au promovat, cu succes, cea de-a noua ediție a Școlii de Vară organizată de LIBERTY Galați. Timp de 10 săptămâni, studenții au fost angajați cu drepturi depline și au lucrat alături de mentori (specialiști din cadrul Combinatului) pe proiecte reale, […]

Detalii

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România, Angajatori de TOP care se va desfășura exclusiv în mediul online, pe platforma Hipo.ro. Cu o notorietate de 15 ani pe piața de referință, evenimentul de carieră se adresează tuturor candidaților care se află în căutarea unui loc de muncă în această toamnă, […]

Detalii

Săptămâna aceasta, discutăm despre cum va arăta viitorul organizațiilor și a departamentului de Resurse Umane, la o nouă ediție a evenimentului „HR UNCOVERED” În perioada 23 – 24 septembrie 2020, BusinessMark are plăcerea să vă invite la „HR UNCOVERED”, eveniment online în cadrul căruia se va discuta despre schimbările prin care organizațiile și departamantele de […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter