Hot Now

BizCamp – o investiție în VIITOR

05 10 2012, Portal HR , Comenteaza, 3.145 afisari

Pentru a 8-a oară consecutiv, Inspire Business te invită să te alături celui mai important eveniment adresat dezvoltării mediului de business românesc, BizCamp.

Situația economică actuală ne spune că nu e cel mai bun moment să facem investiții. Poate. Dar când este momentul să investim în viitor? Oricând, ne răspund organizatorii BizCamp.

“Suntem la a 8-a ediție a acestui proiect și am învățat mereu lucruri noi. Dar, poate, cel mai important este că oamenii sunt cea mai de preț resursă a unei companii.

Tinerii de astăzi vor fi mâine la cârma celor mai mari companii. Suntem responsabili să-i ajutăm acum să se descopere, să-i ghidăm, să le punem la dispoziție toate mijloacele necesare să devină profesioniștii pe care ni-i dorim. Vrem să creăm un mediu din ce în ce mai competititv și competent.”, ne spune Anca Matei, directorul general al Inspire Business.

Practic, ceea ce își dorește BizCamp-ul este să reunească oamenii de success de astăzi cu cei de mâine.

Evenimentul adună laolaltă angajatori implicați, companii de top, antreprenori și oameni de success și tineri motivați, implicați și interesați, care au înțeles importanța unei dezvoltări durabile.

Evenimentul va avea un success cu atât mai mare cu cât ediția a 8-a este și a 2-a ediție națională.

În noiembrie ne întâlnim cu Inspire Business și BizCamp în București (9 si 10 noiembrie), Iasi (14 noiembrie), Timisoara (17 noiembrie), Cluj (24 noiembrie).

La BizCamp, toată lumea se întâlnește cu un singur scop: să investească în VIITOR!

Pentru întrebări legate de participare și implicare în proiect, puteți trimite un mail la sales@inspirebusiness.ro sau suna la +40 722. 44. 33. 667.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Anul 2023 a fost unul dificil pentru sectorul IT, atât la nivel global, dar mai ales în România. Pe de o parte, concedieri semnificative în prima parte a anului au lăsat foarte mulți candidați în căutare de job într-o piață cu pretenții tot mai ridicate, iar pe de altă parte, impozitarea veniturilor de peste 10.000 […]

Detalii

Customer Experience Romania organizează CX Conference Bucharest 2023, un eveniment conceput pentru a sustine transformarea domeniul experienței clienților în România. Conferința va avea loc pe data de 25 octombrie la Nord Events Centre și se adresează liderilor din domeniul CX, marketing, resurse umane, customer care, customer service, vânzări, operațiuni și antreprenorilor romani. CX Conference Bucharest […]

Detalii

91,2% dintre angajatorii care au participat la cel mai recent sondaj derulat de eJobs România au declarat că au în plan să facă angajări până la finalul anului. 5,4% spun că au blocat toate angajările, în timp ce 3,4% nu știu exact care va fi cursul evenimentelor până la final de an. Dintre cei care […]

Detalii

Independenți, pragmatici, la curent cu noile tehnologii, tinerii din generația Z sunt deciși să își trăiască viața și să își construiască parcursul educațional și profesional conform propriului set de valori. Anual, la IUF- The International University Fair participă peste 20.000 de elevi și studenți. Datele ultimelor ediții ne arată că tinerii din România sunt din […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter