Secțiune susținută de

BizCamp, prima ediție națională și mai mult entuziasm

Portal HR \ Actual \ BizCamp, prima ediție națională și mai mult entuziasm

De câți tineri profesioniști e nevoie pentru a avea o generație de lideri? Cât trebuie să citești pentru a te considera pregătit? De cât curaj e nevoie pentru începutul de carieră pe care ți-l dorești?

BizCamp te invită să descoperi singur răspunsul la aceste întrebări prin temele propuse, specialiștii pe care îi vei cunoaște și resursele pe care ți le împărtășește în cadrul celei de-a 7-a ediții. Cele doua zile ale evenimentului sunt dedicate orientării profesionale și dezvoltării personale ale tinerilor prin instrumente moderne de formare: conferințe, workshopuri și seminarii, o adevărată oportunitate pentru a interacționa cu antreprenori, traineri și manageri din companii, tineri ambițioși și pasionați de ceea ce fac.

Această ediție dezvoltă, într-o manieră interactiva, patru teme principale Career Strategy, Life And Goal Management, Emotional Intelligence și Personal Branding prin care vei avea posibilitatea să descoperi oameni noi, modele de urmat, domenii de interes pentru cariera ta, sfaturi și sugestii pentru definirea ta profesională.

Organizăm prima ediție națională!

Din dorința de a ajunge la studenții din întreaga țară, organizam prima ediție naționala! Cu același entuziasm și profesionalism, ajungem în orașele București, Iași, Cluj și Timisoara cu un mesaj puternic de încurajare pentru tinerii aflați la început de drum. Ne vom bucura să facem cunoștintă cu studenții universităților din aceste orase pe datele:

  • 23 – 24 aprilie, la Hotel Howard Johnson – București;
  • 03 mai, la Hotel Ramada – Iași;
  • 08 mai, la Hotel Tulip Inn Sunny Hill – Cluj;
  • 10 mai, Hotel Timisoara – Timișoara.

Cu ce te surprindem în această ediție?

Mai mult, lansăm a 11-a ediție a Ghidului de Cariera! Într-un format profesionist, dar colorat și entuziast, ghidul te informează și motivează prin articole, concursuri, exerciții de psihologie și de perspicacitate, sfaturi și interviuri cu mentori.

BizCamp îți oferă oportunități multiple să cunoști mediul corporate în care îți dorești să te dezvolți prin posibilitatea depunerii CV-ului la locația evenimentului pentru a-l trimite ulterior acestora, dar și prin sesiunile de consultanță face-to-face cu reprezentanți din companii, care se vor desfășura în pauza dintre conferințe și workshopuri. Vei avea acces la cultura organizaționala corporatista,  la cerințele și deopotriva, la așteptările existente în piață, direct de la specialiști din domeniu.

Dacă te-am convins și vrei să participi la BizCamp, ediția a 7-a, în oricare dintre orașele în care ajungem, înscrie-te pe site. Pentru  informații suplimentare, contactează-ne la sofia.frunza@inspirebusiness.ro.

Te așteptăm cu drag!

Data articol: aprilie 2, 2012

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam