Secțiune susținută de

Carieră de proiectant pe calculator? Descoperă SolidWorks pentru o fundație solidă

Portal HR \ Opinia consultantului \ Carieră de proiectant pe calculator? Descoperă SolidWorks pentru o fundație solidă

Ai vrea să te specializezi în proiectarea asistată de calculator dar nu știi prea bine de unde să începi? Ai auzit despre această specializare dar nu îți este foarte clar ce implică ea?Îți povestim azi pe PortalHR despre unul din instrumentele esențiale pe care trebuie să le stăpânească un proiectant pe calculator și îți arătăm cum îți poți dezvolta această competență.

Pentru un specialist din domeniul proiectarii asistate de calculator, SolidWorks se aseamănă cu Word pentru cei care editează texte pe calculator. Practic, SolidWorks este cel mai răspândit soft de proiectare 3D, destinat unei game largi de industrii, de la auto și transporturi, inginerie și construcții și până la matrițe, scule, utilaje sau produse de larg consum. Atunci când stăpânești acest program beneficiezi de un sistem complet de unelte software 3D pentru a crea, simula, publica și administra proiecte din toate industriile.

SolidWorks este un ”love brand” pentru cei care se ocupa de proiectarea 3D. Anul acesta, SolidWorks World 2012, întâlnirea anuală a ”fanilor” a adunat aproape 6000 de participanți în San Diego, California, iar focusul a fost pus pe ideea de comunitate. Datorită pasiunii și cunoștințelor în domeniul proiectării în general și a proiectării 3D în particular, comunitatea SolidWorks este activă și mereu în creştere. Vasta rețea de peste 1,5 milioane de utilizatori SolidWorks din întreaga lume poate fi astfel accesata pentru a putea profita de avantajul aplicării celor mai bune practici, de a îmbunătăți metodele și de a depăși rapid provocările din domeniul proiectării.

În România există un Centru de Training SolidWorks unde cursurile sunt susținute de traineri de la Vegra Info, cu experiență de peste 10 ani în domeniu. Instruirea se concentrează asupra competenţelor fundamentale precum şi asupra conceptelor-cheie pentru a asigura succesul celor care utilizeaza acest pachet software. Investiția făcută de un cursant se justifică cu prisosință – spre exemplu, cursul cel mai căutat, SolidWorks Essentials are durata de 4 zile iar costul sau este de 400 Euro + TVA. Pe lăngă suportul complet de curs și diploma de absolvire, cursanții vor avea posibilitatea de a intra în baza de date a absolvenților SolidWorks.

Pentru studenți, specializarea in SolidWorks oferă un avantaj clar pe piaţa locurilor de muncă în domeniul ingineriei sau cel al designului industrial. În cadrul Centrului de Training SolidWorks, studenții beneficiază de 50% reducere pentru înscrierea la cursul SolidWorks Essentials. Un avantaj suplimentar: sala de curs se află la o distanță de numai 5 minute de Institutul Politehnic București.

Pentru tine, în calitate de cititor al PortalHR, Centrul de Training SolidWorks oferă o reducere de 25% din costul de listă al cursului SolidWorks Essentials. Pentru a beneficia de acest lucru trimite un email la training@3dcadvegra.com sau contacteaza telefonic la 021.311.88.29 pe ing. Eugen Timar, spunând ca vii de pe PortalHR. Iar dacă răspândești informația și formezi un grup de minim 3 participanți, beneficiezi de reduceri suplimentare.

Data articol: iulie 31, 2012

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam