Hot Now

Cartea Love Work la ediția a II-a

09 03 2012, Cristiana Constantinescu , Comenteaza, 3.274 afisari

Joi, 7 martie, s-a lansat, în cadrul unei gale desfășurate la hotel Howard Johnson, cartea de colecție Love Work, ediția a II-a.

Prima ediție Love Work a fost publicată în decembrie 2010 și promovează performanța corporațiilor prin valori ca pasiunea, devotamentul și spiritul de echipă. Mai multe companii au răspuns acestei inițiative, prin texte, imagini și testimoniale reprezentative.

Și ediția a II-a a cărții Love Work adună laolaltă povești din interiorul câtorva organizații care își deschid porțile și vorbesc despre valorile, mediul lor de lucru și, mai ales, despre oameni – cea mai reprezentativă componentă în evoluția organizației. Cartea se adresează oamenilor de business interesați de metodele consacrate de a-și susține și motiva echipele.

Ediția a II-a “pune mult mai mare accent pe manageri și pe ceea ce transmit ei în fiecare zi în interiorul echipei lor, cum comunică între ei”,  a spus, pentru Portalhr, Anca Matei, publisherul acestui proiect marca Inspire Business.

La evenimentul de lansare a cărții au luat cuvântul câțiva dintre managerii care și-au spus poveștile în cadrul Love Work II.

Pe când ediția cu numărul 3? “Probabil că peste doi ani, când piața va mai crește și putem da alte idei”, a mai spus Anca Matei.

Mai multe informații și detalii despre cum puteți comanda Love Work, ediția a II-a, găsiți aici.

Adauga comentariu

Cele mai noi

În România și în lume se trece printr-o perioadă fără precedent, primind o lecție pentru care nu avem prea mult exercițiu: solidaritatea. Este important ca acum să înțelegem și să reflectăm la lucrurile mici care pot face diferența și care pot aduce o îmbunătățire atât țării, cât și întregii planete.  Din 2015, Națiunile Unite ne […]

Detalii

Revista CARIERE împreună cu EY organizează vineri 3 aprilie, de la ora 11:30 până la 12:30, primul webinar online din seria “Bright Talks in Difficult Times” în cadrul căruia alături de invitați se va discuta despre cele mai bune practici de securizare a angajaților aplicate de către angajatori în situația actuală. Acest webinar face parte […]

Detalii

În pandemie, munca la domiciliu nu mai este un moft ci o opțiune viabilă pentru majoritatea companiilor. Pentru că știm că, oricât de mult ne-ar ajuta tehnologia să ne reinventăm modul de a munci, în realitate lucrurile sunt mult mai dificile decât par la prima vedere, vă recomandăm azi o lectură utilă de la Editura […]

Detalii

Pandemia actuală are un impact asupra economiei la nivel global, iar domeniul construcțiilor nu constituie o excepție. Potrivit unui studiu demarat de IBC Focus, lider de piață în monitorizarea șantierelor din România, pe un eșantion de peste 300 de companii active în domeniu, 31% dintre respondenți estimează că în perioada următoare va crește rata șomajului. […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter