Hot Now

Cartea Love Work la ediția a II-a

09 03 2012, Cristiana Constantinescu , Comenteaza, 3.261 afisari

Joi, 7 martie, s-a lansat, în cadrul unei gale desfășurate la hotel Howard Johnson, cartea de colecție Love Work, ediția a II-a.

Prima ediție Love Work a fost publicată în decembrie 2010 și promovează performanța corporațiilor prin valori ca pasiunea, devotamentul și spiritul de echipă. Mai multe companii au răspuns acestei inițiative, prin texte, imagini și testimoniale reprezentative.

Și ediția a II-a a cărții Love Work adună laolaltă povești din interiorul câtorva organizații care își deschid porțile și vorbesc despre valorile, mediul lor de lucru și, mai ales, despre oameni – cea mai reprezentativă componentă în evoluția organizației. Cartea se adresează oamenilor de business interesați de metodele consacrate de a-și susține și motiva echipele.

Ediția a II-a “pune mult mai mare accent pe manageri și pe ceea ce transmit ei în fiecare zi în interiorul echipei lor, cum comunică între ei”,  a spus, pentru Portalhr, Anca Matei, publisherul acestui proiect marca Inspire Business.

La evenimentul de lansare a cărții au luat cuvântul câțiva dintre managerii care și-au spus poveștile în cadrul Love Work II.

Pe când ediția cu numărul 3? “Probabil că peste doi ani, când piața va mai crește și putem da alte idei”, a mai spus Anca Matei.

Mai multe informații și detalii despre cum puteți comanda Love Work, ediția a II-a, găsiți aici.

Adauga comentariu

Cele mai noi

În perioada 2-6 martie, Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC) pregătește cea de-a IX-a ediție a proiectului Spring IT. SiSC este cea mai veche organizație studențească din Academia de Studii Economice din București, care a realizat peste 200 de proiecte, desfășurate cu succes, în decursul a 23 de ani de […]

Detalii

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de joburi din România, Angajatori de TOP dedicat tuturor candidaților, indiferent de nivelul de experiență. Eveniment de carieră consacrat în București și Timișoara, Angajatori de TOP se extinde în Constanța, Ploiești, Pitești, Craiova și oferă oportunități de carieră pentru candidații cu studii superioare și medii care sunt […]

Detalii

–   Prima platformă de wellbeing ce reunește peste 100 de programe dedicate sănătății fizice și psiho-emoționale a angajaților și familiilor acestora; –   Segmentarea în premieră a programelor pe cele două categorii de generații care constituie mai mult de 75% din forța de muncă: Generația X și Millennials; –   Programele sunt accesibile în 40% în formatul atelierelor experiențiale și […]

Detalii

Este un drept al angajatorilor să le stabilească angajaților lor obiective de performanță profesională, dar este o obligație a acestora față de angajați, începând de la momentul angajării, să le arate care sunt criteriile de evaluare profesională și care e procedura. Printre elementele obligatorii ale regulamentului intern regăsim, de altfel, criteriile și procedura de evaluare […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter