Hot Now

Câștigă cartea „How People Tick”

12 04 2013, Portal HR , Comenteaza, 2.696 afisari

Cine nu și-ar dori să se descurce cu ușurință în hățișul relațiilor cotidiene? Fie că este vorba de comunicarea cu vorbăreții sau de munca în echipă cu un arogant, orice idee care ne poate ajuta să ducem lucrurile la bun sfârșit și să menținem în același timp relații sănătoase cu cei din jur este, cu siguranță, binevenită.

Cartea How People Tick de Mike Leibling, coach, mentor, scriitor şi fondatorul companiei Strategy Strategy care își propune să ajute oamenii şi organizaţiile să facă faţă situaţiilor dificile, este un ghid al celor mai frecvent întâlnite trăsături de caracter care ne dau bătăi de cap.

Pe PortalHR ați putut citi despre persoanele rezistente la plimbare, despre vorbăreți, despre cei lipsiți de entuziasm și despre aroganți. Dar dacă v-am trezit interesul, puteți citi toată cartea How People Tick pe care o oferim ca premiu la concurs în colaborare cu Books Express.

Ce trebuie să faceți ca să câștigați cartea?

1. Gândiți-vă la o situație greu de gestionat la locul de muncă în care a trebuit să găsiți o cale de a colabora eficient cu o astfel de personalitate dificilă (puteți alege din exemplele detaliate de noi sau puteți identifica alte tipologii).

2. Povestiți-ne contextul și descrieți comportamentul persoanei. Argumentați de ce era dificilă, ce anume o făcea să se integreze într-o anumită tipologie și cum i-ați făcut față.

3. Postați această poveste în comentarii la acest articol sau în comentarii la linkul articolului de pe pagina noastră de Facebook până la data de 19 aprilie 2013.

4. Câștigătorul va fi desemnat în urma evaluării impactului poveștilor primite atât asupra noastră cât și asupra cititorilor (comentarii de răspuns, Like-uri pe Facebook etc.) și va fi anunțat pe 23 aprilie 2013, pe PortalHR.

Mult succes!

Adauga comentariu

Cele mai noi

Apărută de curând la Publica, cartea Catalizatorul de Jonah Berger se adresează tuturor celor care doresc să catalizeze schimbarea. Ea oferă un solid mod de gândire și o varietate de tehnici care pot să conducă la rezultate extraordinare. Fie că încercați să schimbați o persoană, să transformați o organizație ori să schimbați modul în care […]

Detalii

45 de studenți proveniți din centrele universitare Galați, București, Brașov, Iași, Constanța, Craiova și Cluj-Napoca au promovat, cu succes, cea de-a noua ediție a Școlii de Vară organizată de LIBERTY Galați. Timp de 10 săptămâni, studenții au fost angajați cu drepturi depline și au lucrat alături de mentori (specialiști din cadrul Combinatului) pe proiecte reale, […]

Detalii

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România, Angajatori de TOP care se va desfășura exclusiv în mediul online, pe platforma Hipo.ro. Cu o notorietate de 15 ani pe piața de referință, evenimentul de carieră se adresează tuturor candidaților care se află în căutarea unui loc de muncă în această toamnă, […]

Detalii

Săptămâna aceasta, discutăm despre cum va arăta viitorul organizațiilor și a departamentului de Resurse Umane, la o nouă ediție a evenimentului „HR UNCOVERED” În perioada 23 – 24 septembrie 2020, BusinessMark are plăcerea să vă invite la „HR UNCOVERED”, eveniment online în cadrul căruia se va discuta despre schimbările prin care organizațiile și departamantele de […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter