Hot Now

Câștigă cartea „How People Tick”

12 04 2013, Portal HR , Comenteaza, 3.051 afisari

Cine nu și-ar dori să se descurce cu ușurință în hățișul relațiilor cotidiene? Fie că este vorba de comunicarea cu vorbăreții sau de munca în echipă cu un arogant, orice idee care ne poate ajuta să ducem lucrurile la bun sfârșit și să menținem în același timp relații sănătoase cu cei din jur este, cu siguranță, binevenită.

Cartea How People Tick de Mike Leibling, coach, mentor, scriitor şi fondatorul companiei Strategy Strategy care își propune să ajute oamenii şi organizaţiile să facă faţă situaţiilor dificile, este un ghid al celor mai frecvent întâlnite trăsături de caracter care ne dau bătăi de cap.

Pe PortalHR ați putut citi despre persoanele rezistente la plimbare, despre vorbăreți, despre cei lipsiți de entuziasm și despre aroganți. Dar dacă v-am trezit interesul, puteți citi toată cartea How People Tick pe care o oferim ca premiu la concurs în colaborare cu Books Express.

Ce trebuie să faceți ca să câștigați cartea?

1. Gândiți-vă la o situație greu de gestionat la locul de muncă în care a trebuit să găsiți o cale de a colabora eficient cu o astfel de personalitate dificilă (puteți alege din exemplele detaliate de noi sau puteți identifica alte tipologii).

2. Povestiți-ne contextul și descrieți comportamentul persoanei. Argumentați de ce era dificilă, ce anume o făcea să se integreze într-o anumită tipologie și cum i-ați făcut față.

3. Postați această poveste în comentarii la acest articol sau în comentarii la linkul articolului de pe pagina noastră de Facebook până la data de 19 aprilie 2013.

4. Câștigătorul va fi desemnat în urma evaluării impactului poveștilor primite atât asupra noastră cât și asupra cititorilor (comentarii de răspuns, Like-uri pe Facebook etc.) și va fi anunțat pe 23 aprilie 2013, pe PortalHR.

Mult succes!

Adauga comentariu

Cele mai noi

Pe 30 martie 2023, aproape 300 de membri ai comunității HR Club s-au reîntâlnit live în cadrul celei de-a 15 ediții a decernării Premiilor de Excelență în Resurse Umane, unul dintre cele mai prestigioase evenimente de resurse umane ale anului. Înaintea ceremoniei de premiere, a avut loc o sesiune specială HR Club Talks live, dedicată […]

Detalii

Primul trimestru al anului se încheie cu aproape 100.000 de joburi noi postate pe eJobs.ro, cea mai mare platformă de recrutare online din România, dar și cu 2,7 milioane de aplicări, tablou aproape identic cu cel aferent primului trimestru al anului trecut. „Nu vedem diferențe notabile în ceea ce privește numărul de joburi postate sau […]

Detalii

Articol de Mădălina Trif, Senior Manager PwC România Companiile trebuie să-și regândească strategia de recompensare a angajaților, având în vedere că în ultimii zece ani echilibrul între viața profesională și cea personală, precum și formarea și dezvoltarea carierei, și-au triplat importanța în preferințele angajaților, în timp ce recompensa financiară a scăzut cu 24%, reiese din […]

Detalii

Un lider construiește o lume. E oare de ajuns ca ea să fie Bună și Adevărată? Pare că nu, pare că simțim cu toții și nevoia de Frumos. În 2023 vom vorbi Despre Frumos! Frumosul nu este totuna cu frumusețea estetică, chiar dacă o cuprinde. Frumosul este o filosofie de viață, o etică. Este acel […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter