Secțiune susținută de

Câștigă cartea „How People Tick”

Portal HR \ Opinia consultantului \ Câștigă cartea „How People Tick”

Cine nu și-ar dori să se descurce cu ușurință în hățișul relațiilor cotidiene? Fie că este vorba de comunicarea cu vorbăreții sau de munca în echipă cu un arogant, orice idee care ne poate ajuta să ducem lucrurile la bun sfârșit și să menținem în același timp relații sănătoase cu cei din jur este, cu siguranță, binevenită.

Cartea How People Tick de Mike Leibling, coach, mentor, scriitor şi fondatorul companiei Strategy Strategy care își propune să ajute oamenii şi organizaţiile să facă faţă situaţiilor dificile, este un ghid al celor mai frecvent întâlnite trăsături de caracter care ne dau bătăi de cap.

Pe PortalHR ați putut citi despre persoanele rezistente la plimbare, despre vorbăreți, despre cei lipsiți de entuziasm și despre aroganți. Dar dacă v-am trezit interesul, puteți citi toată cartea How People Tick pe care o oferim ca premiu la concurs în colaborare cu Books Express.

Ce trebuie să faceți ca să câștigați cartea?

1. Gândiți-vă la o situație greu de gestionat la locul de muncă în care a trebuit să găsiți o cale de a colabora eficient cu o astfel de personalitate dificilă (puteți alege din exemplele detaliate de noi sau puteți identifica alte tipologii).

2. Povestiți-ne contextul și descrieți comportamentul persoanei. Argumentați de ce era dificilă, ce anume o făcea să se integreze într-o anumită tipologie și cum i-ați făcut față.

3. Postați această poveste în comentarii la acest articol sau în comentarii la linkul articolului de pe pagina noastră de Facebook până la data de 19 aprilie 2013.

4. Câștigătorul va fi desemnat în urma evaluării impactului poveștilor primite atât asupra noastră cât și asupra cititorilor (comentarii de răspuns, Like-uri pe Facebook etc.) și va fi anunțat pe 23 aprilie 2013, pe PortalHR.

Mult succes!

Data articol: aprilie 12, 2013

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam