Secțiune susținută de

Câștigă o invitație la conferința „CEO’s and Organizational Culture”

Portal HR \ Actual \ Câștigă o invitație la conferința „CEO’s and Organizational Culture”

HART Consulting îl va avea ca invitat special la a 6-a ediţie a Conferinţei HART HR Strategic de pe 22 mai pe Ryan Ross, Vicepresident Hogan Assessment SUA.

Ryan Ross este o autoritate recunoscută la nivel internaţional pe zona de evaluarea talentelor pentru selectarea angajaţilor şi dezvoltarea leadership-ului. Cu o experienţă de peste 18 ani, Ryan a lucrat în numeroase arii, ocupandu-se şi de alianţele strategice Hogan şi partenerii din întreaga lume. A dezvoltat şi implementat la scară mare şi pe mai multe niveluri programe de selecţie pe plan intern şi internaţional şi a oferit consultanţă organizaţiilor în această direcţie. Are, de asemenea, o vastă experienţă în validarea şi   utilizarea evaluărilor de personalitate în contextul pre-angajarii. Experienţa lui Ryan cuprinde arii precum: dezvoltarea de leaderi, managementul talentelor, precum şi proiecte de planificarea succesiunii. Este considerat un expert în privinţa predicţiei factorilor de deraiere în management.

Tema evenimentului din 22 mai este „CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it?”. Mai multe informații despre eveniment poți afla aici.

Împreună cu HART Romania, organizatorul evenimentului, PortalHR îți oferă posibilitatea de a participa gratuit la acest eveniment esențial pentru înțelegerea modului în care liderii influențează arhitectura organizațională.

Ce trebuie să faci ca să câștigi o invitație?

Scrie-ne într-un comentariu (aici sau pe pagina noastră de Facebook) care crezi că sunt 3 ingrediente ale unui CEO performant. Premiem cel mai interesant răspuns cu o invitație la evenimentul din 22 mai.

Data limită până la care poți comenta pentru a câștiga o invitație este 17 mai 2013.

Mult succes!

Data articol: mai 7, 2013

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam