Hot Now

Câștigă o invitație la conferința „CEO’s and Organizational Culture”

07 05 2013, Portal HR , 4 comentarii, 3.896 afisari

HART Consulting îl va avea ca invitat special la a 6-a ediţie a Conferinţei HART HR Strategic de pe 22 mai pe Ryan Ross, Vicepresident Hogan Assessment SUA.

Ryan Ross este o autoritate recunoscută la nivel internaţional pe zona de evaluarea talentelor pentru selectarea angajaţilor şi dezvoltarea leadership-ului. Cu o experienţă de peste 18 ani, Ryan a lucrat în numeroase arii, ocupandu-se şi de alianţele strategice Hogan şi partenerii din întreaga lume. A dezvoltat şi implementat la scară mare şi pe mai multe niveluri programe de selecţie pe plan intern şi internaţional şi a oferit consultanţă organizaţiilor în această direcţie. Are, de asemenea, o vastă experienţă în validarea şi   utilizarea evaluărilor de personalitate în contextul pre-angajarii. Experienţa lui Ryan cuprinde arii precum: dezvoltarea de leaderi, managementul talentelor, precum şi proiecte de planificarea succesiunii. Este considerat un expert în privinţa predicţiei factorilor de deraiere în management.

Tema evenimentului din 22 mai este „CEOs and organizational culture: what makes it or breaks it?”. Mai multe informații despre eveniment poți afla aici.

Împreună cu HART Romania, organizatorul evenimentului, PortalHR îți oferă posibilitatea de a participa gratuit la acest eveniment esențial pentru înțelegerea modului în care liderii influențează arhitectura organizațională.

Ce trebuie să faci ca să câștigi o invitație?

Scrie-ne într-un comentariu (aici sau pe pagina noastră de Facebook) care crezi că sunt 3 ingrediente ale unui CEO performant. Premiem cel mai interesant răspuns cu o invitație la evenimentul din 22 mai.

Data limită până la care poți comenta pentru a câștiga o invitație este 17 mai 2013.

Mult succes!

Comentarii (4)
 1. Maria F. spune:

  Pornind de la premisa conform careia organizatiile prezentului si ale viitorului sunt cele care invata, Un CEO performant este unul creativ, pregatit pentru schimbare si constient pe sine. Motivatia sa ca si contributie la performanta ar trebui sa depaseasca factori precum imaginarea in comun a idelor , cunoasterea aspiratiilor si a filtrelor de viziune asupra schimbarilor organizationale.

 2. Ioana Balasa spune:

  Cred ca cele 3 ingrediente ale unui CEO performant sunt: 1. capacitatea de isi motiva oamenii in sesul angajamentului real pe care un om in poate depune in munca pe care o realizeaza; 2. ceea ce da companiei: structura si ambitia adusa in interior 3. modul in care isi exercita puterea pentru a dezamorsa situatii delicate legate de echipa sau de business.

  Multumesc
  Ioana Balasa

  • Portal HR spune:

   @Ioana, multumim pentru comentariu. Ai castigat invitatia, ti-am trimis mai multe detalii pe mail si asteptam raspunsul tau cu toate informatiile cerute. Felicitari!

 3. Daniela spune:

  Un CEO performant nu este acela care isi formeaza un trust de creiere, ci isi foloseste ideile in a crea un mediu in care sa nu forteze vulnerabilitatea subordonatilor. Obtinerea performantei depinde in mare masura de manuirea cuvintelor, iar ingredientul necesar este amplificarea puterii cuvantului. Nicidecum talentul discursului nu dobandeste valoare daca acel om nu emana aura pozitiva, ca magie in actului vorbirii.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Apărută de curând la Publica, cartea Catalizatorul de Jonah Berger se adresează tuturor celor care doresc să catalizeze schimbarea. Ea oferă un solid mod de gândire și o varietate de tehnici care pot să conducă la rezultate extraordinare. Fie că încercați să schimbați o persoană, să transformați o organizație ori să schimbați modul în care […]

Detalii

45 de studenți proveniți din centrele universitare Galați, București, Brașov, Iași, Constanța, Craiova și Cluj-Napoca au promovat, cu succes, cea de-a noua ediție a Școlii de Vară organizată de LIBERTY Galați. Timp de 10 săptămâni, studenții au fost angajați cu drepturi depline și au lucrat alături de mentori (specialiști din cadrul Combinatului) pe proiecte reale, […]

Detalii

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România, Angajatori de TOP care se va desfășura exclusiv în mediul online, pe platforma Hipo.ro. Cu o notorietate de 15 ani pe piața de referință, evenimentul de carieră se adresează tuturor candidaților care se află în căutarea unui loc de muncă în această toamnă, […]

Detalii

Săptămâna aceasta, discutăm despre cum va arăta viitorul organizațiilor și a departamentului de Resurse Umane, la o nouă ediție a evenimentului „HR UNCOVERED” În perioada 23 – 24 septembrie 2020, BusinessMark are plăcerea să vă invite la „HR UNCOVERED”, eveniment online în cadrul căruia se va discuta despre schimbările prin care organizațiile și departamantele de […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter