Secțiune susținută de

Cătălina Dodu este noul Cybersecurity Leader pentru EY South Cluster şi Tehnology Consulting Leader pentru EY România

Portal HR \ Actual \ Cătălina Dodu este noul Cybersecurity Leader pentru EY South Cluster şi Tehnology Consulting Leader pentru EY România

Cătălina Dodu se alătură EY România ca Partener în cadrul departamentului de Consultanţă,începând cu luna februarie 2023.

Bogdan Ion, Country Managing Partner EY România și Moldova și Chief Operating Officer pentru EY Europa Centrală și de Sud-Est și Regiunea Asiei Centrale: „În calitate de Cybersecurity Leader pentru EY South Cluster şi Tehnology Consulting Leader pentru EY România, Cătălina va conduce şi dezvolta proiectele şi echipele EY în aceste domenii şi va contribui la dezvoltarea strategiei noastre în zona de tehnologie și inovare”.

Cu o experienţă de peste 20 de ani în IT, Cătălina Dodu a condus operaţiunile Atos IT Solutions and Services România din februarie 2014, o companie cu peste 3.500 angajaţi şi cu o cifră de afaceri de peste 130M Euro. A deţinut, totodată, rolul de Global Cybersecurity Services Presales and Transition & Transformation Head în cadrul Atos, fiind responsabilă şi de Businessul de Cybersecurity pentru Olimpycs & Major Events, din iunie 2020. Ea a coordonat afacerile de securitate cibernetică în Europa Centrală şi de Est la Atos, iar anterior a fost director de management de produs în cadrul producătorului de soluţii de securitate cibernetică Bitdefender.

Este licenţiată în Ştiinţe Economice la Facultatea de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică a Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi deţine şi un master în Management de Proiecte IT. Este, de asemenea, absolventă a programului de MBA româno-canadian.

Cred că digitalizarea şi accesul la tehnologie reprezintă un drept pe care oamenii şi companiile vremurilor noastre îl au şi mă bucur ca prin experienţa, ideile şi cunoştinţele mele pot contribui alături de EY la dezvoltarea unui mediu de afaceri digital şi sigur, la construirea unei lumi care funcţionează mai bine”, spune Cătălina Dodu, Partener, Cybersecurity Leader EY South Cluster, Tehnology Consulting Leader EY România.

Data articol: februarie 6, 2023

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam